Şimdi Ara

Silkroad Oynamak İstiyoruz Ancak..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
5.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Orjinal sro oynamak bana artık çok mantıksız geliyor. Sebebi en basitinden emeğinin karşılığını bıraktım yarısını bile alamıyorsun. Ayrıca hedefe uluşmak için aylarca gece gündüz botta kasılman gerek..

Private şu zamanda en mantıklısı... Ancak onlarca private server var önüne gelen sw kuruyor. Son 2-3 ay içinde açılmış az da olsa emek sw'si tarafsız gm..

Varmı böyle bildiğiniz private... Mümkünse sw sahipleri yorum yapmasın..

• Özel Sunucular geçiçi heves gibi oluyorlar çünki maliyetli ve emek isteyen bir iş hemi o iş tam zamanlı vakit ayırmak gerek hemde gelir beklentin en alt düzeyde olması gerek onun için açılan sunucuların ömrü kısa oluyor. orjinaliden zaten mokunu çıkardılar hele şu item güçlendirme yok 11 den 12 dönüştürme meslek itemleri v.s çok karmaşık oldu eskiden daha iyiydi tablet dönüştümek eskiden daha uzun sürerdi fakat zevkli bir işti şimdik kolay ulaşılınca bir anlamıyor kalmadı. her tarafalar silahlara özellik katan taşlar ile dolu karakterinin öne çıkmasını sağlayan bunlardı + basmak kolaylaştı itemler bollaştı oyununda tadı kaçtı. keşke bu silah ve blue elde etme işini eski haline getirseler ozaman çok daha güzel anlamlı olur oyuncular için.
  • Orjinal oyunda çok güzel şeyler olduğu söyleniyor yenileden başlanılabilir derecede ancak char alıcaksın 110+ öyle devam ama en baştan sen kasmayınca bi tadı kalmaz diye düşünüyorum. Ayrıca 24saat botta kalıyosun pt'de sana gelen max exp 4-5 civarı.. Charı bi satmaya kalksan.. komik durum.
    BASBUGTURKES
  • sro formunda kimse yok ölmüş ya..
  • oynucaksan emek pvp server oyna

silk ucuz uniqueler cabuk atılıyor ve event oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: isyanimvar

Orjinal oyunda çok güzel şeyler olduğu söyleniyor yenileden başlanılabilir derecede ancak char alıcaksın 110+ öyle devam ama en baştan sen kasmayınca bi tadı kalmaz diye düşünüyorum. Ayrıca 24saat botta kalıyosun pt'de sana gelen max exp 4-5 civarı.. Charı bi satmaya kalksan.. komik durum.

+1 Orjinal Sro şuanda çok rağbet görür hale geldi, oyuna çoğu kişi dönüyor epey güzelleşti. Char fiyatalrıda ucuz, şu günlerden günlük ortalama 3 char satıyorum
    01 Mart 2014 23:59:59 itibariyle Tamamı Sorunsuz Char Alım-Satım Adedim : 1.284 Olmuştur.
    Güveniniz İçin Herkese Sonsuz Teşekkürler.
  • Premium Plus + Toplayıcı Pet + 50 Reserve + 50 Koşma Scroll var şuanda yeni karakter açanlara aklında bulunsun başlamak istersen

Hiçbir dinlenme hakedilen kadar zevkli değildir.
  • www.activesro.com İsterseniz bir goz atın sitede oyunun tanıtımı yok ama ben size oyunun bir admınatoru olarak acıklasını yapayım.Oyun Gercekcılıgını Fazla kaybetmemıs bır Stratajıye sahıp.Yaptıgımız deısıklıkle sadece Ex oranlarını Biraz artırmak ve aylar boyunca bota salıp 120 olma cabalarını bız 1 aya dusurduk.Gercek sroda 120capda Proffla + Basma Sıstemı Diğer Adıylada Ceptekı parayla bir yere gelme sistemini Kaldırdık.İtemleri Elde etmeleri Sizin kasmadakı sabrınıza ve sansınıza bıraktık.12dg sunları 116 ve 120 arasıdakı moblardan elde edebılırsınız.13dg sunları ıse Jupıter cavesınde bulunan 5.ve 6. katlar arasındakı Unıqılerden elde edebılırsınız tabı dusme oranlarını bıraz dusuk tutduk buda gostermıs oldugunuz emeklerın bir degerı oldugunu gostermek.Ayrı yetten Kestıgınız Unıqıler sayesındede ısmınızı Unıqıe Rang lıstesınde zırvede Tutabılırsınız Yanı Yaptıgınız Hıc Bırseyın bosa gıtmedıgını gormus olursunuz.Kurdugumuz Prensıplerın içerisinde bazı kurallarıdada İtems(+)basma ozel esya yaptırımı Gıbı Sacma Sapan Seyler Hıc bır zaman Ne satılır Nede Yapılır.Oyun Icerısınde TL bakımından Sadece Sılk Satısı Mevcuttur.Ama Cepden Para Harcamadanda Bır Iyı bır Karakter Yapabılırsınız.Oyun Icerısınde Goldu Her zamankı Gıbı Degerlı Kıldık.Lvl Kasılma Bıraz Zorlu Oldugu Icın Karakter Satımıda yapabılırsınız.Bizim Oyuncularımıza Reklamdısı Hariç Karısma Gibi Luskumuz Yoktur.Cogu Swda Gördüğünüz Küfür Nedeni Ban Gibi Seyler Bizde Bulunmamakta Çunku Kısı Her Istedıgını Yapmakta Ozgurdur ve Bizim Karısma Gibi Lüskümüz Olmaz. Sadece Olusacak Reklamlarda Ban Hakkımızı Kullanırız.Eger Aradıgınız Boyle Bir serversa Katılımlarınızı Bekleriz Umarım İstediğiniz Gibi Bir Gercekten Emek Gerektiren Bir Server Yapmısızdır Şimdiden Teşşekürler.
    Max LV:120
    Max Skill Mast:360
    Drob Sınır:13dg
    Baslangıc SİLK:0
    Gold:500k
    Rate Oranlarını yazmıyorum çünkü usteki acıklamamda oyunun nasıl bir sey oldugunu tahmın etmıssınızdır.

• Unıqıler Hakkında Bilgi Yazmamısım kusura Bakmayın
    Jupıter Cavesınde Bulunan 5.ve 6. kattaketı toplam 6 Unıqıe Cıkıs saatlerı 3 ve 4 saat arasındadır.
    Diğer Dısarda Bulunan Unıqılerın Cıkıs saatlerı 1.30 ve 2 saat arasındadır.
    Lüskümüz = Lüksümüz
    Teşşekürler = Teşekkürler
    kattaketı = Kattaki

ve daha sayamadığım i-ı s-ş yanlışları. Cidden yazınızı okurken havale geçiriyordum. Serverı da yazım tarzınız gibi kurduysanız vay oynayanların haline :))

• Önüne gelen server kuruyo artık eskiden bi ecsro vardı .

Hiçbir dinlenme hakedilen kadar zevkli değildir.
  • K.bakma Birader Kullandıgım Klavyeden Dolayı O sekilde yazabiliyorum.

Pek reklam yapmayı sevmiyorum ama eski günleri özledim, 8 DG itemları özledim, emeğimin karşılığını almayı özledim diyorsan cSilkroad en mantıklısı kardeşim.

deviasonline diye aratırsın .

Bir bSilkroad girişimi olan cSilkroad sadece Çin karakterlerden oluşmaktadır. 80 Cap olarak dizayn edilen serverımız orjinale en yakın vsro private server özelliğini taşımaktadır. Npc, skill, harita ve bir çok detay 80 cap'e uygun hale getirilmiştir. Neden cSilkroad? sorusunu kendinize sorduğunuzda referansımız olan bSilkroad'ı ziyaret etmenizi ve incelemenizi öneriyoruz. Şu anda 110 cap serverımız bSilkroad 1000 oyuncu ile Türkiye'nin en kalabalık serverı ünvanını elinde tutmaktadır. Adaletli, bugsuz ve lagsiz bir server arayan 1000 oyuncu bizi tercih etti. cSilkroad 80 Cap serverımızda da bizi tercih edenler pişman olmayacaktır.

Server Özellikleri | Rateler
    Exp Rate : x10
    P.Exp Rate: x11
    Gold Rate : x2
    Drop Rate : x5
    Job Rate: x10
    SOX Rate: x2
    Berserk : x1

Server Özellikleri | Oyun Özellikleri
    Server Slot: 1000
    Level Cap: 80
    Skill Cap: 80
    Mastery Cap: 300
    Gear Cap: 8 Degree
    Weapon Cap: 8 Degree
    Irk: Sadece Çin / Chinese / CH
    Fortress War Sadece Jangan
    Fortress War Kayıt: Her Cuma
    Fortress War: Her Cumartesi Saat 22:00'da
    Academy Aktif
    CTF: Aktif
    Silk: Var
    Bot: Serbest
    Client Sınırlaması: Her IP 5 Client açabilir!
    Haritalar Jangan - Donwhang - Hotan
    Job Rank ve Haftalık Job Rank: Var (Birincilere 100 Silk Hediye!)
    Unique Rank ve Unique Status: var

Server Özellikleri | Diğer Özellikler
    Başlangıç görevleri mevcut, 42 levele kadar sos silahlar alabileceksiniz.
    Başlangıç itemi Exp. Helperlar %100 performans ile üzerinde yazan değer kadar etkili olacak.
    Premium ve diğer exp. ve sp helperlar yine %100 performans ile çalışacak.
    Advanced Elixirler kaldırıldı.
    Dimension pillar kapalı.
    Purification pill bug çözüldü.
    Hotan Level sınırı getirildi 35 Lv. / Academy için gerekliydi.
    Silah parlama efektleri eskisi gibi +3+4 beyaz, +5+6 pembe, +7+8 sarı, +9 ve üzeri mavi.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x355.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 700x434.

Anasayfa
    cSRO Silkroad Private Server
    Forum
    cSRO Silkroad Private Server Forum
    Download
    cSRO Download Sayfası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UqUR48 -- 31 Aralık 2012; 13:29:59 >

• Silkroadı oynayan bütün tanıdıklarım(oyundan) oyunu bıraktılar . Sonra bende bıraktım . PVP srolara yöneldim ve oyunun zevkine o zaman vardım . Gerçek sro oynamam artık
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.