Şimdi Ara

Silkroad Online Interaktif harita

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • jangan, donwhang, cave, tarim basin, hotan, karakoram, taklaman...

butun harita flash destekli bir sekilde hazirlanmis. her bolgedeki yaratiklar, lvl'leri, dusurdukleri itemler..vs..vs..daha bircogu..
    detayli ve videolu skill agaci..
    keyfini cikarin, cok guzel hazirlanmis..

http://lododesign.com/map.html

alinti: 0x33.org / BOSSCAUSE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feversea -- 17 Nisan 2007; 19:52:36 >

• çok yanlış bir harita taklamakn yaratklarını hotan çevresinde gösteriyor o garip daha iyi olabilrmiş
  • Ewt gerçekten güzelmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolfire

çok yanlış bir harita taklamakn yaratklarını hotan çevresinde gösteriyor o garip daha iyi olabilrmiş

edit: bir bolgeye tikladiktan sonra yeni harita yaratiklarinin yuklenmesini beklemeniz gerekmektedir. aksi takdirde haritada sorunlar olusabilir..

onun disinda bazi seceneklerde eksiklikler var..ama gayet guzel ve basarili bir calisma..
    olumsuz tepki vermeden once "bunu ben yapabilir miydim acaba" diye sorun kendinize..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feversea -- 17 Nisan 2007; 20:47:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolfire

çok yanlış bir harita taklamakn yaratklarını hotan çevresinde gösteriyor o garip daha iyi olabilrmiş

İlk bendede hotan yaratıklarını janganda gösteriodu düzeldi sonradan.
  • güzel :) bunu yapan olympusdaki efsane eXyle dan BOZCOzzz (eğer 0x33 nickide zaten BOSScause dı yanlış hatırlamıyorsam) sanırım gırgır bi adamdı bizim uniondaydı.. güzel günlerdi beah.. nostalji oldu bak.. eğer TGBaron a.k.a TGKing okuyosa burayı selamlarımı iletiyorum oyunda tanıdığım en kral türk arkadaşlardan biriydi.. konuyu nasıl saptırdım lol
  • Gerçekten çok iyi bir çalışma.Bu linki üst konulardaki haritalara eklettirsek çok faydalı olacak.Ayrıca nerden ne kadar lement geliyor, droplar neler Hpler herşey var.Attak türleri.Yerleri.Ne ararsan var.Bir tek Xp yazanın ne olduğunu tam kavrayamadım.Bu Xp total xp herhal.Yani sp + xp toplamı olabilir.Sıfır gapa göre ama çok düşük miktarları.Burayı tam olarak çözemedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • valla çok güzel teşekkürler ve de tebrikler
  • şimdi düzgün gözüküyor güzel miş yaw bu şey paylaşım için sağol
  • çok ii bi paylaşım ++++
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.