Şimdi Ara

silkroad ile hayelleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • siz silkroad dı yapmıs olseydiniz nasıl yapardınız

• Oyunun şu an ki durumunu göz önünde tutarak bişi söyliyim.
    Daha fazla server açarak Lag,Dc gibi sorunları bir an önce azalmasını sağlardım.

Not: Ama bu işlerden anlamadığım için çok server olması oyunda daha fazla soruna sebeb olurmu onu bilmiyorum.
  • en kısa yol tek server 1m kişilik ne dc ne lag şahsen buna benzer bişeyi çinliler yaptı çsro süperr bişee
  • quote:

Orjinalden alıntı: carizmaboy

en kısa yol tek server 1m kişilik ne dc ne lag şahsen buna benzer bişeyi çinliler yaptı çsro süperr bişee

ne güzel olurdu demi şimdi yaratık başına 5 char düşüyo o zaman yaratık başına 100 char düşerdi

İlk yapıcağım şey sunucuyu güçlendirmek her server için farklı sunucu kullanmak olurdu ayrıca botun kaldırılması içinde gereeken herşeyi yaptırırdım hiç bir şekilde server kapasitesini arttırmam bunun yerine server sayısını arttırırdım 5 farelik yere 4 fare koyarsan sorun olmaz 5 farelik yere 40 fare koyarsan o zaman problem olur çok faren varsa çok yerin olcak globalleşşmek istiyosan emek vericeksin kazanıcaskın benim düşüncemde böle

• şu ssdsfdg - dfddfmdf gibi abuk sabuk isimli botları banlardım...
  • anti bot için herşeyi yapardm

lag ve dc yi en az seviyeye azaltırdım

He bide silk lerden eşşek yükü ile tomarla para kazandığım için serverleri genişletirdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: cska17

siz silkroad dı yapmıs olseydiniz nasıl yapardınız

hah bir saçma tpik daha karde_ sana bu oyunu daha fazla oynama derim hayal kuruyosan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • microsoft a satardım
  • yeni eşyalar çıkartırdım..yeni giysiler falan...çeşitliliği artırırdım...eşyalara + basmayı kolaylaştırırdım...lag i azaltıp botu kaldırırdım, yaratık spawn rate i artırırdım, mazotu 1 YTL yapardım, mazot üzerindeki ÖTV yi kaldırırdım, terör e son noktayı koyardım kuzey karakoram a sınır dışı operasyon için teskere çıkartırdım, yeni gelecek akademi siteminde lvl 60 sınırını kaldırırdım jangan a havuz yaptırcam oyunuzu bana werin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madboyelben -- 6 Temmuz 2007; 8:51:18 >
  • ben sro u yapmış olsam türklerin tek denemde oyuna girmesini ve hiç lag olmamasını sağlardım
  • silkroadı satar, silk paraları vs. hepsini aldığım gibi kaçar kendime yeni bi hayat kurardım

12m oyuncu varmış ne de olsa. ne para akar he
  • quote:

Orjinalden alıntı: se[R]pentine

silkroadı satar, silk paraları vs. hepsini aldığım gibi kaçar kendime yeni bi hayat kurardım

benim anlamadığım 2-3k kapasiteli 20 küsür server var nerede oynuyomuş bu 12 milyon oyuncu..
  • ben sroyu yaparsam kendim hariç herkezi banlarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: OlympusFarmer

quote:

silkroadı satar, silk paraları vs. hepsini aldığım gibi kaçar kendime yeni bi hayat kurardım

benim anlamadığım 2-3k kapasiteli 20 küsür server var nerede oynuyomuş bu 12 milyon oyuncu..

account alıpta oynamayan pasif kesimle birlikte 12m kişi(kabulediorm biraz abartı var). ayrıca serverlarda 3k oyuncu varsa bunların dışında en az 5k oyuncuda servera girmeye çalışıyor zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hermés -- 6 Temmuz 2007; 11:09:07 >

• hayalim kalmadı silkroad da hehe
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: OlympusFarmer

quote:

account alıpta oynamayan pasif kesimle birlikte 12m kişi(kabulediorm biraz abartı var). ayrıca serverlarda 3k oyuncu varsa bunların dışında en az 5k oyuncuda servera girmeye çalışıyor zaten

siz silkroad ı isro dan ibaret sanıyorsunuz csro ksro twsro mysro phsro(filipin serverı yeni gelmiş) artık hesaplayın kac kişi var :)

• twsro ve mysro ne ya ?

hadi tw tayvn diye sallıyim de mysro ne?
  • yapılacak herşeyi yaptık.. ne hayali kalsın ki

• quote:

Orjinalden alıntı: madboyelben

yeni eşyalar çıkartırdım..yeni giysiler falan...çeşitliliği artırırdım...eşyalara + basmayı kolaylaştırırdım...lag i azaltıp botu kaldırırdım, yaratık spawn rate i artırırdım, mazotu 1 YTL yapardım, mazot üzerindeki ÖTV yi kaldırırdım, terör e son noktayı koyardım kuzey karakoram a sınır dışı operasyon için teskere çıkartırdım, yeni gelecek akademi siteminde lvl 60 sınırını kaldırırdım jangan a havuz yaptırcam oyunuzu bana werin...

hasta ruhluuuuuuu

• silkroad ile hayelleriniz -- başlık bu söleyem hayallerimi

Onunla evlenicektik mutlu bi yuva kuracaktık ... yeni oyunlarımız olacaktı ...etrafta küçük küçük srolar koşuşacaktı... biri baba ben büyüyünce knight abi gibi olmak istiyom diicekti ... bende oku da cabal veya sro abine benze diicektim ... bırak o serseriyi örnek alma diicektiim.. ama o gargi denen yuva yıkan kadın geldi hayallerimiz suya düştü ...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.