Bildirim
Silkroad'a ne olmuş böyle!!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Glόin
Epey zaman sonra sanırım 4 yıl sonra falan ilk defa girelim dedik. Oyundan anında soğudum. 3 servera girdim ayrı ayrı hepsi bomboş insan yok. RPG oyunlarında bile NPCLER daha sıcak kanlıdır.
Garip garip şeyler gelmiş. Değişik yenilikler olmuş. Girdiğim anda soğudum oyundan.
Aynen hocam bende şahsen bağımlısıyımdır.kaç tl ler kaç saat/günler harcadım karşısında.Arkadaş getirisi bakımından iyi hoşta,
Joymax düşüşe geçtiği için "Para ver,Güçlü ol" taktiği uygulamaya başladı basbayağı.
bende 2 sene sonra başladım fakat bi süre sonra sıkmaya başladı.2 aydır oynamıyorum eski tadı tuzu kalmadı hiç. -
Herşey zamanında güzeldir,Silkroadda 2006-2008 aralığında güzeldi. Vindictus Online EU 'yu deneyin. -
quote:
Orijinalden alıntı: _aNaToLia_
Herşey zamanında güzeldir,Silkroadda 2006-2008 aralığında güzeldi. Vindictus Online EU 'yu deneyin.
sa bende Vindictus Online EU baslıcagım az bi bilgi verirmisin silkroad gibimi acaba lwlmı kasıyorsun ? -
quote:
Orijinalden alıntı: duzceli01
quote:
Herşey zamanında güzeldir,Silkroadda 2006-2008 aralığında güzeldi. Vindictus Online EU 'yu deneyin.
sa bende Vindictus Online EU baslıcagım az bi bilgi verirmisin silkroad gibimi acaba lwlmı kasıyorsun ?
Evet level kasıyorsun, ama kasması bile çok zevkli. En güzel yanı Skilleri, kombinasyonlarla yapılıyor sro gibi 1 2 3 e basarak değil, mesela Mouse sağ tuş basılı tutup 2 kez geri tuşuna basmak gibi düşün. level maksimum 70 oyunda ama levelden de önemlisi görevleri yapmak, görevler str int gibi bir çok özellik verebiliyor. Oyunda kullanışlı bir bot yok ve gold almakda yasak aldığında ban yeme riski epey büyük =) Sro gibi para harcatan ve 7/24 oyunda olman gereken bir oyun değil, akşamdan akşama 1 saat giricen 2 dungeon yapıcan stres atıcan kapıycan. inan çok zevkli
-
quote:
quote:
quote:
sa bende Vindictus Online EU baslıcagım az bi bilgi verirmisin silkroad gibimi acaba lwlmı kasıyorsun ?
Evet level kasıyorsun, ama kasması bile çok zevkli. En güzel yanı Skilleri, kombinasyonlarla yapılıyor sro gibi 1 2 3 e basarak değil, mesela Mouse sağ tuş basılı tutup 2 kez geri tuşuna basmak gibi düşün. level maksimum 70 oyunda ama levelden de önemlisi görevleri yapmak, görevler str int gibi bir çok özellik verebiliyor. Oyunda kullanışlı bir bot yok ve gold almakda yasak aldığında ban yeme riski epey büyük =) Sro gibi para harcatan ve 7/24 oyunda olman gereken bir oyun değil, akşamdan akşama 1 saat giricen 2 dungeon yapıcan stres atıcan kapıycan. inan çok zevkli
evt bende girdim bowcu actım guzel sarıyo 8 lwl oldum sonracıktım oyundan şimdi girmeye calısıyorum nedense nexon game manager çalışmayı durdurdu hatası alyorum nedense
-
sorunu çözdüm 1 kaç sorum var yeni silahları nerden alabiliriz acaba skilleride ap ile açıi upluyoruz herhalde -
quote:
sorunu çözdüm 1 kaç sorum var yeni silahları nerden alabiliriz acaba skilleride ap ile açıi upluyoruz herhalde
Market place var, ordan alabilirsin srodakinin benzeri.
Ap ile skilleri açıyorsun,en güzel 1-2 skillerini belirle ona yüklen, Ap artarsa onunlada kendine defans str int falan veren türden skilleri aç. ilerde 70 olunca skill çeşidini artırırsın hepsini açmaya kalktın mı fena =)
benimki wizard benzeri olan evie =) O char hakkında pek bilgim yokM harfine bas görev listeni görücen görevli gidersen daha iyi görevlerin hediyeleri güzeldir. Yavaş lvl atarlsın ama sağlam olursun. görevleri yapmış 40 lvl char görev yapmadan level atlamış 50 levele bedeldir zaten. beğenmişsindir umarım.
edit: 1 tane 18 lvl silahı mesela +5 yap onunla 35 e kadar kullanırsın ben öyle yapmıştım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _aNaToLia_ -- 19 Eylül 2012; 19:09:55 >
-
quote:
Bence 2005-2007 yılları arasıydı. -
bana göre 110 cap çok güzeldi -
Eu Geldi silkroad bozdu :) -
quote:
quote:
quote:
Hocam bu dediğin oyun sistem gereksinimleri ne durumda benim ekran kartı onboard 1.5 ram 2.52 ghz kaldırır mı acaba merak ettim oyunu
-
quote:
Orijinalden alıntı: Nick Rey
quote:
quote:
quote:
Hocam bu dediğin oyun sistem gereksinimleri ne durumda benim ekran kartı onboard 1.5 ram 2.52 ghz kaldırır mı acaba merak ettim oyunu
Dene birşey kaybetmezsin grafikleri falan epey yüksek birşey diyemiyorum açıkcası indirip bir dene diyebiliyorum. Bir arkadaşın notebooku onboarddı çok takılıyordu. Denemekden birşey kaybetmezsin. Ayarlardan grafikleri düşürüp bi bakarsın.
vindictus Usa var ve vindictus Eu var,
Türkler Eu da. USA biraz daha önce açıldı orasının biraz daha farklı olduğu söyleniyor. Silkroad Kore ve Global gibi düşünün. Vindictus Online Eu tercih edin.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Nick Rey
quote:
quote:
quote:
Dene birşey kaybetmezsin grafikleri falan epey yüksek birşey diyemiyorum açıkcası indirip bir dene diyebiliyorum. Bir arkadaşın notebooku onboarddı çok takılıyordu. Denemekden birşey kaybetmezsin. Ayarlardan grafikleri düşürüp bi bakarsın.
vindictus Usa var ve vindictus Eu var,
Türkler Eu da. USA biraz daha önce açıldı orasının biraz daha farklı olduğu söyleniyor. Silkroad Kore ve Global gibi düşünün. Vindictus Online Eu tercih edin.
Bir bakacağım hocam eyvallah takılmalık şöyle günde 1 2 saat oyun iyi olur.
-
ben oyunun epey eskilerindenimdir.Xian serverinde başlamıştım eskisi bayağı iyiydi.Artık legendler gelince oyun sapıtmaya başladı.İşte son zamanlardada oyunda düşüş olunca serverleri birleştirdiler kalabalık olsun diye. -
Sro bitmiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anatolia abimizin dedigi gibi zamanında güzeldi Sro. Daha avrupa yokken o giriş ekranınin iskele olduğu zamanlar. O jangan ormanindaki seslerle yavaş yavaş level atlamak ne de güzeldi ama herşey geride kaldı maalesef.. Vindictus da dungeon üzerine kurulu herhalde biyerden sonra sıkabilir? Seneler geçti ama Sro gibi tat verenini de bulamadım. Onun yeri ayrıydı ve hep öyle kalacak :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lovelysy -- 23 Eylül 2012; 20:16:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: lovelysy
Anatolia abimizin dedigi gibi zamanında güzeldi Sro. Daha avrupa yokken o giriş ekranınin iskele olduğu zamanlar. O jangan ormanindaki seslerle yavaş yavaş level atlamak ne de güzeldi ama herşey geride kaldı maalesef.. Vindictus da dungeon üzerine kurulu herhalde biyerden sonra sıkabilir? Seneler geçti ama Sro gibi tat verenini de bulamadım. Onun yeri ayrıydı ve hep öyle kalacak :)
kesinlikle... -
quote:
Orijinalden alıntı: lovelysy
ah ah al bendende o kadar -
Her seferinde sinirleniyorum su joymax a oyunu birakmaya niyetleniyorum oyun arastirmaya basliyorum yok arkadas bu guzellikte oyun yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X