Şimdi Ara

Silk Road ı yukleyemiorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar silk road ın setup unu siteden yukledim ancak tıkladıım da message string error dio nabmam gerek yardım edebilir msiniz

• valla is yok bu silkroad da yuklesende giremessin merak etme bi yukledikte ne oldu oynayamıoz
  • yanlız bnm acele oynamam lasım cok merak ediorum walla cok ovuolar ii de bi oyuna benzio grafikler fln
  • grafkler falan super ses super oyun fıstık gibi ama bi sorun var cok doluuuuuuuu ben 1 saat ugrasıom hala giremedim
  • nası yapcaımı bilen varsa yardım etsin oyunu siteden download ettimde 509 mb gozukuo ama bakdım ki yuklenmiş hali 290 mb acaba bu olabilir mi
  • olm bende yuklenmis hali 1.24 GB sacma sapan konusma bea yuklenmis hali setup tan kucuk olurmu hi
  • Agaa ben biliyom orjinal sitesinden indirdiğim silkroadda hata var setup yaparken dediğin hatayı veriyo ,tek çare başka bir siteden indirmen googleden silkroad download yaz gamershellden indir bu site tek indirimliktir pause yapaman kapatıp tekrar açaman direk birkerede indircen.(Buarada site ismi yazmak yasakmı site ismiverdim ama?? yardım amaçlı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccguven -- 11 Şubat 2006 20:30:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • download linkini verdiysen bişi olmaz sonuçta reklam amaçlı değil.

sen artık yeni bi tane silkroad indircen başka çare yok.500mb daha
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetcan266

olm bende yuklenmis hali 1.24 GB sacma sapan konusma bea yuklenmis hali setup tan kucuk olurmu hi

la olum oyun normal de 509 mb ama bnm bilgisayar da 290 mb sini yukledi sacma sapan konustu fln da deme m.k guven sende saolasın dediin siteden su an download ediorum
  • bende de diyo string error diyo. biri yardim etsin ya daha tomb ghost kesecem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.