T

Çavuş
05 Nisan 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 30 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Merhaba arkadaşlar,

Proje bütçesinden alacağımız, arazi çalışmalarında yanımıza götüreceğimiz bir bilgisayara ihtiyacımız var. Genel olarak excel işi için kullanılacak sanıyorum. Google earth pro benzeri programlar da açmamız gerekebilir.

Proje bütçesine Asus zen 13 yazılmış ama fiyatlar arttığı için şuan onu almamız mümkün olmayabilir.

20 30k bandında, taşıması kolay, tercihen şarjı hemen bitmeyen f/p ürün tavsiyeniz ne olur?

Troll serbest biri de umarım arkadaki cocuğu silebilir [simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1524126/a217e959-a327-490c-b787-e99dba8d5768.jpeg [/simage]
Kriterlerimin yuksek oldugunu dusunmuyorum. Eli yuzu duzgun mal olmayan siğir gibi yaşamayan herhangi bi konuda ilgisi olan insan bulmak cok mu zor? Buyuk bi r şehirde iyi bir universitede okuyan sosyal biriyim. 1-2 senede bir sevgili olmak isteyebilceğim birini bulabiliyorum. Var mi benim gibi duşunen?
SİLİNSİN
bu ay bakamassak geri verices kirpiyi kendi klübesi var geçen gün yıkamaya duşa soktum ama 2 haftadır böyle yardım help

http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/aVOwojO_460sa.gif
Beyler benim bu yaza kadar sivilce problemim hiç. Bu yazın sonunda cok kotu bir sekilde bir artis meydana geldi. ROACCUTANE kullanmayi dusunuyorum. Ama sozlukte cok kotu yan etkileri oldugunu soyluyorlar. Ama kesin cozum diyorlar. Beyler aranizda kullanan varsa biraz anlatabilir mi? Yas 16-17
Not: mobilden yazdigim icin dikkat edemedim.
Not2: ss atabilirim isterseniz.
evet beyler 70liği max 20-25 lira olan içimi kolay ekşi olmaya kırmızı şarap lazım tavsiyenizi alıyım?
kaslarımda en az hacim artışı sağlayarak performansımı tekrar sayımı ve kaldırabilceğim ağırlığı arttırmak istiyorum nasıl çalışmalıyım? 6 aydır yüzüyorum insanty bitirdim(2 ay) evde çalışıyordum salona başlicam. nasıl çalışmalıyım whey kullanmamalı mıyım?
Edt.
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 111
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.117 (Bu ay: 156)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.