Şimdi Ara

silinsin lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jinbei48 -- 16 Haziran 2021; 18:18:50 >

• Çıkacak soru tarzında videolar yerine onları deneme haline getirip,onu cözün hocam videolarda.. İnsanlar ekran basında izlemektense önce kalemi alıp kendi denemek istiyor. PDF i yayınlayıp sonra cözerseniz daha iyi olur bence.
  • Bence video dışında testler hazırlayın videolarda onları çözebilirsiniz ama video izlemeyi benim gibi vakit kaybı bulan yada video olayından hoşlanmayanlar için seçme sorular hazırlayıp pdf yaparsanız çok hora geçer. Bunun belki size desteği daha az gibi olabilir başlarda ama bu tesler tanınıp popülerleştikçe videolar da hem daha çok izlenir hem test çözümü için tıklayan çok olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: the answer lies within

hocam şu sağ taraftaki sütunu değiştirebilirsiniz hocalara geldik tarzında koyu renk iyi olabilir, sarı renk gözünü yoruyor insanın. link vermek de yasak değil ben sizin yerinize paylaşayım
    https://www.youtube.com/channel/UCsJtgeEP9MnyxdxRDLhEyhA

Öncelikle tavsiyeniz için teşekkür ederim.

Evet renklerin değişmesi gerekiyor. Ayrıca introyu kaldıracağız. Bir çok öğrencimiz. Bu şekilde tavsiye bulundu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KONU SİLİNSİN LÜTFEN.
    12 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN!
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: JBrutus

Çıkacak soru tarzında videolar yerine onları deneme haline getirip,onu cözün hocam videolarda.. İnsanlar ekran basında izlemektense önce kalemi alıp kendi denemek istiyor. PDF i yayınlayıp sonra cözerseniz daha iyi olur bence.

Güzel fikir Bunu düşüneceğiz. Teşekkürler. :)

Orijinalden alıntı: İftarlık Gazoz

2018 ygs için her konudan 80 90 tane pıyasadakı guzel sorulardan secıp cozebılırsınız pdf halıne getirip efsane olur

2018 de çok fazla soru çözümü yapacağız. Ama piyasadaki her soruyu alamayız. Telif hakkı olayı olduğu için. Bu ciddi anlamda sıkıntı çıkarır.
    +Hocalarımızdan soru yazmalarını isteyeceğiz.

Orijinalden alıntı: flygnç

Bence video dışında testler hazırlayın videolarda onları çözebilirsiniz ama video izlemeyi benim gibi vakit kaybı bulan yada video olayından hoşlanmayanlar için seçme sorular hazırlayıp pdf yaparsanız çok hora geçer. Bunun belki size desteği daha az gibi olabilir başlarda ama bu tesler tanınıp popülerleştikçe videolar da hem daha çok izlenir hem test çözümü için tıklayan çok olur

Güzel fikir. Ama soru yazmak cidden kolay iş değil.:) Bunu yapacağız.

• Hocam size en iyi önerim grafik olarak kendinizi düzeltmeniz kullandığınız renkler yazı fontları vs çok dandik videoyu daha açmadan ön yargı oluşuyor. Böyle şeyler YouTubeda baya önemli kanalınızın tutması açısından yapacağınız en iyi şey bence

• Hocam 2016 tarzı cins sözel sorulardan oluşan denemeler hazırlayıp çözerseniz çok makbule geçer. Ben şahsen hepsini indirir çözerim. Elimdeki yayınlardan bazıları işlem ağırlıklı çünkü. Şöyle sözel bi deneme olsa tadından yenmez.

• Evet haklısınız ama farkınız olması ve video izlemeyenlere de ulaşabilmeniz için bence güzel bir atılım olur. izlenmelerin düşüklüğü hala videonun ilk tercih olmaması bunun için videoların kalitesini önceden göstermiş olucaksınız gibi düşünün mesela teknofemin izlenmesi yayınların güvenindendi sizde bu şekilde bi yayın işine girerseniz testlerinizi birbirinde gören insanlar kanalı merak edip veyasoruları beğenip kanala bakabilirler. Çünkü çoğu insan videolardan habersiz şahsen ben de video üzerinden çalışmıyorum ama bu şekilde bir şey olursa videodan daha hızlı kendinizi gösterirsiniz diye düşünüyorum

Orijinalden alıntı: Patatos

Sizden tek istegim kanaliniz vs tutunca ogrencileri kucuk gormeye baslamamaniz. (Bknz. Behzat, Yavuz, Emre, Grikoc, daha yazayim mi???)

Merhaba

Olayları bilmiyorum ama değişmeyiz bu zamana kadar neysek oyuz . :) Teşekkür ederim düşünceniz için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jinbei48 -- 13 Mayıs 2017; 23:16:46 >

Orijinalden alıntı: Taharet Muslugu.

Hocam size en iyi önerim grafik olarak kendinizi düzeltmeniz kullandığınız renkler yazı fontları vs çok dandik videoyu daha açmadan ön yargı oluşuyor. Böyle şeyler YouTubeda baya önemli kanalınızın tutması açısından yapacağınız en iyi şey bence

Merhaba
    Evet haklısınız renkler değişecek. İntroyu kaldıracağız. Ayrıca renk olarak tavsiyeniz varsa bilmek isteriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jinbei48 -- 13 Mayıs 2017; 23:15:43 >

Orijinalden alıntı: Opethian v2

Hocam 2016 tarzı cins sözel sorulardan oluşan denemeler hazırlayıp çözerseniz çok makbule geçer. Ben şahsen hepsini indirir çözerim. Elimdeki yayınlardan bazıları işlem ağırlıklı çünkü. Şöyle sözel bi deneme olsa tadından yenmez.

Merhaba

Hangi ders için bahsediyorsunuz ?

Orijinalden alıntı: flygnç

Evet haklısınız ama farkınız olması ve video izlemeyenlere de ulaşabilmeniz için bence güzel bir atılım olur. izlenmelerin düşüklüğü hala videonun ilk tercih olmaması bunun için videoların kalitesini önceden göstermiş olucaksınız gibi düşünün mesela teknofemin izlenmesi yayınların güvenindendi sizde bu şekilde bi yayın işine girerseniz testlerinizi birbirinde gören insanlar kanalı merak edip veyasoruları beğenip kanala bakabilirler. Çünkü çoğu insan videolardan habersiz şahsen ben de video üzerinden çalışmıyorum ama bu şekilde bir şey olursa videodan daha hızlı kendinizi gösterirsiniz diye düşünüyorum

Merhaba

Teşekkür ederim.Güzel düşünmüşsünüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jinbei48 -- 13 Mayıs 2017; 23:16:8 >

Orijinalden alıntı: YenerYasun

quote:

Orijinalden alıntı: Opethian v2

Hocam 2016 tarzı cins sözel sorulardan oluşan denemeler hazırlayıp çözerseniz çok makbule geçer. Ben şahsen hepsini indirir çözerim. Elimdeki yayınlardan bazıları işlem ağırlıklı çünkü. Şöyle sözel bi deneme olsa tadından yenmez.

Merhaba

Hangi ders için bahsediyorsunuz ?

Fizik hocam. Geçen seneki sınavda 5-6 sorun direk işlemdi, geriye kalanlarda içlerinde işlemler olsa da sözel- yorum ağırlıklıydı. Bunu kastettim.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.