Bildirim
silinsin
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: ßenle100les
arkadaslar format atarken yüzde 60 a gelince uyarı veriyor benim format cdmde mi sorun var
bana özelden anlatımısınız
%60 gelip uyarı veriyosa cd de sorun vardır. ne hata veriyo. buraya yazarmısın? -
quote:
Orijinalden alıntı: kmlhyt
quote:
arkadaslar format atarken yüzde 60 a gelince uyarı veriyor benim format cdmde mi sorun var
%60 gelip uyarı veriyosa cd de sorun vardır. ne hata veriyo. buraya yazarmısın?
sorun cd de fakat bende baska xp cdsi yok maalesef ama bildigin modifiyeli hafif xp indirebilecegim site var mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-279634539 -- 31 Ekim 2014; 12:29:11 >
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
sorun cd de fakat bende baska xp cdsi yok maalesef ama bildigin modifiyeli hafif xp indirebilecegim site var mi
Malasef burda paylasim yasak. Google xp sp3 indir yazinca bir suru link cikar zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
quote:
Malasef burda paylasim yasak. Google xp sp3 indir yazinca bir suru link cikar zaten.
pm den atabilirsin fakat orjinal xp bulamıyorum lisansım olmasına ragmen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X