Şimdi Ara

silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
2.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kullanılmıyor -- 8 Eylül 2015; 14:43:23 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: kullanılmıyor

Not: V.2 cikincada bu sayfadan bilgilendirileceksiniz...
    Videoyu göremiyorum

404 Not Found

nginx
    Nokta kadar menfaat için virgül kadar eğilmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: madmax59

youtube gene kapandı dns değiştirip dene google dns ile çalışması lazım (8.8.8.8 8.8.4.4)
    Stabil değil kurdum flash çalışmıyor. Isınma da mevcut

Orijinalden alıntı: akare+bkare=ckare

Stabil değil kurdum flash çalışmıyor. Isınma da mevcut

Alıntıları Göster
    YooTube gene kapalı DNS değiştırmeniz gerekir. ROM daki sorunlarda şunlar; Flash çalışmıyor, USB bağlanmıyor, ve bi kaç hata daha var küçük ancak günlük kullanımı engelleyen -flash dışında- büyük bi sorun yok verdiği performansla da bu sorunları unutturuyor insana özellikle 2d performansı artışı. Flappy Bird de bile hafif takılmalar yaşıyorduk bu ROM la birlikte düzeltilmiş. General Mobile ında 3 aydır bu ay vereceğiz demesini düşününce yüklemek isteyen insanların çoğalacağını düşünüyorum :)

• quote:

YooTube gene kapalı DNS değiştırmeniz gerekir. ROM daki sorunlarda şunlar; Flash çalışmıyor, USB bağlanmıyor, ve bi kaç hata daha var küçük ancak günlük kullanımı engelleyen -flash dışında- büyük bi sorun yok verdiği performansla da bu sorunları unutturuyor insana özellikle 2d performansı artışı. Flappy Bird de bile hafif takılmalar yaşıyorduk bu ROM la birlikte düzeltilmiş. General Mobile ında 3 aydır bu ay vereceğiz demesini düşününce yüklemek isteyen insanların çoğalacağını düşünüyorum :)

Alıntıları Göster
    site açılmıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    6 yıl önce açıldı
    . SİLİNSİN
    5 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: balomer

site açılmıyor

Kusura bakmayin site yeni ve bakim yapiyorum arada kapaniyor site suan acik girebilirsiniz :)

quote:

Orijinalden alıntı: balomer

site açılmıyor

Kusura bakmayin site yeni ve bakim yapiyorum arada kapaniyor site suan acik girebilirsiniz :)

Alıntıları Göster
    yav arkadaşım delimisiniz nesiniz gidin şurdan allah allaaah,
    ben de başlığı görüp 4.4. çıktı sandım.

• quote:

Orijinalden alıntı: deneme1

Alıntıları Göster
    siteye hit çekme çabaları vol. 276572651241

Android 4.4 çıktı fakat General Mobile ın kendi güncellemesi değil costum rom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kullanılmıyor -- 29 Mayıs 2014; 20:51:04 >

Orijinalden alıntı: PLAYEREG

sonuçta ortada bi çalışma var ve bu çalışmayıda kendi sitemde paylaşmak istedim bunun neresi yanlış anlayamadım

quote:

Orijinalden alıntı: PLAYEREG

sonuçta ortada bi çalışma var ve bu çalışmayıda kendi sitemde paylaşmak istedim bunun neresi yanlış anlayamadım

Alıntıları Göster
    yanlışlık başlıkta!
    her ne kadar 4.4 özellikleri taşısada bu bir custom rom, bunu başlığa yazmanız gerekirdi.

yanlışlık başlıkta!
    her ne kadar 4.4 özellikleri taşısada bu bir custom rom, bunu başlığa yazmanız gerekirdi.

4.4 özellikleri taşımıyor rom direk 4.4 altını çizeyim...

Orijinalden alıntı: wRei

Birisi de şunu kullanim videosunu çeker KK getirilerini gez avantajlarını falan anlatırsa duacisi olurum
    Kurdum meraktan bir gün kullandım. Şimdi aylardır kitkat diye arkadaşlar feryat içinde alın size kitkat ne değişti telefonda bence hiç bir şey. Hatta daha sıkıntılı ha diyeceksiniz bu custom rom hatalar düzeltilecek düzelince ne olacak JB den aman aman bir farkı olacak mı? Zaten şu an JB sorunsuz çalışıyor telefonda 500-600 tl lik telefon hakkını fazlasıyla veriyor. Şimdi kalkıp bana kızacak insanlar olacak ama bir kerede ben konuşmak istedim ne kitkatmış arkadaş bu ya

• Kesinlikle katiliyorum arkadaş 600 TL ilk tel de neredeyse her uygulama sorunsuz calisiyo zaten,ha ufak tefek istenmeyen davranislar sergileyebilir bazen ama bugün baktiginda 2000 liranin üzerindeki tel ler bile yapiyo bunu

Orijinalden alıntı: mmengi

Kurdum meraktan bir gün kullandım. Şimdi aylardır kitkat diye arkadaşlar feryat içinde alın size kitkat ne değişti telefonda bence hiç bir şey. Hatta daha sıkıntılı ha diyeceksiniz bu custom rom hatalar düzeltilecek düzelince ne olacak JB den aman aman bir farkı olacak mı? Zaten şu an JB sorunsuz çalışıyor telefonda 500-600 tl lik telefon hakkını fazlasıyla veriyor. Şimdi kalkıp bana kızacak insanlar olacak ama bir kerede ben konuşmak istedim ne kitkatmış arkadaş bu ya

Dediginizde haklisiniz ama bi guncellemeden daha fazla ne bekliyorsunuz anlayamadim telefona stabilite performans ve bi kac yeni ozellikten daha fazla bi sey veremez bi guncelleme. Bu guncelleme gercekten onemliydi ama bu costum rom da bile 3000 bin puan antutu skoru atrti 3000 bin de hafife alincak bi rakam degil. Ben flappy bird de bile hafif kasilmalar yasiyordum 800 kb lik oyun dusunun simdi onlar giderilmis en azindan. 2 D performasindan iyilesme var. Telefonun acilis kapanis sureleri cok kisaldi. Menu gecisleri arasindaki kasilmalar azaldi. Yakinda inceleme videosunuda ekliycem KitKat bize ne katti gorelim diye hatta karsilastirma videosu cekmeyi planliyorum 4.2 ve 4.4 arasinda arkadas gelince onun discovery siyle karsilastirma video su cekicegim o zaman fark anlasilir tam olarak

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mmengi

Dediginizde haklisiniz ama bi guncellemeden daha fazla ne bekliyorsunuz anlayamadim telefona stabilite performans ve bi kac yeni ozellikten daha fazla bi sey veremez bi guncelleme. Bu guncelleme gercekten onemliydi ama bu costum rom da bile 3000 bin puan antutu skoru atrti 3000 bin de hafife alincak bi rakam degil. Ben flappy bird de bile hafif kasilmalar yasiyordum 800 kb lik oyun dusunun simdi onlar giderilmis en azindan. 2 D performasindan iyilesme var. Telefonun acilis kapanis sureleri cok kisaldi. Menu gecisleri arasindaki kasilmalar azaldi. Yakinda inceleme videosunuda ekliycem KitKat bize ne katti gorelim diye hatta karsilastirma videosu cekmeyi planliyorum 4.2 ve 4.4 arasinda arkadas gelince onun discovery siyle karsilastirma video su cekicegim o zaman fark anlasilir tam olarak

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bu resmi bir sürüm değil o yüzden kıyaslama yapmak pek mantıklı değil ,resmi sürüm gelsin bakalım, yukarıda mesajımda belirttiğim ;
    başlık kitkat=custom şeklinde düzeltilirse daha anlaşılır olur.,
    edit: sanırım düzeltilmiş ya da ben yeni gördüm (octarom) yazısı yoktu dün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme1 -- 30 Mayıs 2014; 11:37:00 >

• quote:

arkadaşlar bu resmi bir sürüm değil o yüzden kıyaslama yapmak pek mantıklı değil ,resmi sürüm gelsin bakalım, yukarıda mesajımda belirttiğim ;
    başlık kitkat=custom şeklinde düzeltilirse daha anlaşılır olur.,
    edit: sanırım düzeltilmiş ya da ben yeni gördüm (octarom) yazısı yoktu dün.

Konu acildigindan beri [OctaROM] yazisi duruyor yeni gordunuz sanirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.