Şimdi Ara

silinsin...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yogurtcanavari -- 20 Ocak 2013; 0:49:51 >

Orijinalden alıntı: Db.COOPER

Ahh be dostum tıp ı bırakmayı mı düşünüyorsun ?

yok düşünmüyorum da kafama takıldı olur muydu diye hepsi bu :D hani 2 seçeneğin olur birini seçersin de ötekini seçsem olur muydu diye o işte :D

Orijinalden alıntı: batuhan13

Bogazici -Bilkent -ODTÜ gibi yerler yeterken acaba işinizde en iyi olmak için nereye gitmeyi düşünüyorsunuz ?

şöyle bi şey var o okullara gitmek işin en iyisi olmak için yeterli mi sence ? Ya da şöyle düşün o okullar Türkiye'nin Bilgisayar Mühendisliği konusunda ilk 5inde.Donanımsal,okul olarak vs.Sana gerekli bilgiler ile donatabilir fakat insanın alabileceği bi yere kadardır.Hani o okulda tutunma meselesi.Ben derslerine ezberleyerek geçmek istemiyorum.Tıpta öyle dersiniz ama onun doğası ezber zaten.Yani bilgileri özümsemek ve işi yaparken kendime güvenimin olmasını,rahat olmayı istiyordum.
  • valla istediğin işse her türlü olur.şahsen bilgisayar istiyorum ama mühendisliği değil matematik ve bilgisayar bölümü çünkü matematik ile beraber daha iyi geliştirebileceğimi düşünüyorum.bide bil. mühendisliği okuyup oyun şirketi kuracam oyun üzerine gidicem diyosan fizikden çok çekeceğin var.ama yok ben algoritmamı kurar normal programlama yaparım diyosan matematik yeter zaten.bide herkesin düşüncesi kendine tabide bil. mühendisliğinde okuduğun okulun çok önemli olduğunu sanmıyorum mesele senin kendini geliştirmen bide okul sanırım sendede asosyallik var azbuçuk sosyal olmanı sağlar falan filan işte

Orijinalden alıntı: yogurtcanavari

quote:

Orijinalden alıntı: batuhan13

Bogazici -Bilkent -ODTÜ gibi yerler yeterken acaba işinizde en iyi olmak için nereye gitmeyi düşünüyorsunuz ?

şöyle bi şey var o okullara gitmek işin en iyisi olmak için yeterli mi sence ? Ya da şöyle düşün o okullar Türkiye'nin Bilgisayar Mühendisliği konusunda ilk 5inde.Donanımsal,okul olarak vs.Sana gerekli bilgiler ile donatabilir fakat insanın alabileceği bi yere kadardır.Hani o okulda tutunma meselesi.Ben derslerine ezberleyerek geçmek istemiyorum.Tıpta öyle dersiniz ama onun doğası ezber zaten.Yani bilgileri özümsemek ve işi yaparken kendime güvenimin olmasını,rahat olmayı istiyordum.

o okullara gitmek tabiiki yetmez ama türkiyede gidebileceğin en iyi okullar. Geri kalanı senin çabana ve kendini geliştirmene bağlı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    4 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.