Şimdi Ara

silinsin (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
1
Favori
24.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: umutsirvan

quote:

Orijinalden alıntı: Lady GarGara

Aracin yakit tuketimini o kadar merak ettim ki cumartesi gunu taa beykozdan bahcelievlere gidicem test etmeye ve ayni parkurda golf 6 dizelle de turlucam bakalim asagi yukari ne kadar fark edecek, buraya yazarim.

Hocam senin icin uygunsa pespese sürelim araçları gercek degerler çıkar. Ben golf7 ile turların sen takip edersin golf 6 ile. Ben senin dediğin gibi yaptım ama birebir aynı sürüsü yakalayamiyorsun. Hem golf 7 yi test ederken ben seni 125 lik tsı ile takip ederim bakalım o ne tüketecek.

Sn umutsirvan; eline emeğine sağlık..

Ayrıca yukarıdaı bahsettiğin test gerçekleşirse merakla sonucu bekler, zevkle okurum..

• quote:

Orijinalden alıntı: peugeot-406

quote:

quote:

Aracin yakit tuketimini o kadar merak ettim ki cumartesi gunu taa beykozdan bahcelievlere gidicem test etmeye ve ayni parkurda golf 6 dizelle de turlucam bakalim asagi yukari ne kadar fark edecek, buraya yazarim.

Hocam senin icin uygunsa pespese sürelim araçları gercek degerler çıkar. Ben golf7 ile turların sen takip edersin golf 6 ile. Ben senin dediğin gibi yaptım ama birebir aynı sürüsü yakalayamiyorsun. Hem golf 7 yi test ederken ben seni 125 lik tsı ile takip ederim bakalım o ne tüketecek.

Sn umutsirvan; eline emeğine sağlık..

Ayrıca yukarıdaı bahsettiğin test gerçekleşirse merakla sonucu bekler, zevkle okurum..

Rica ederim. inşallah yapicaz bakalım sonuclar ne olacak. Açıkcası bende çok merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Opelciler alınmasın ama astra sedan 1,4 t at den daha atik ve keyifli bir sürüsü var ayrıca daha az tüketiyor.

niye alinalim babamizin firmasi mi? onu forumda belli basli hasta ruhlu tipler yapiyor. opelcilerde denk gelmedim.

Fotoğraflar;

silinsin

silinsin

silinsin

ya bu volkswagen ne igrenc tasarim yapiyor yahu. stoplara 30 saniye bakanın psikolojik sorunları olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

quote:

Opelciler alınmasın ama astra sedan 1,4 t at den daha atik ve keyifli bir sürüsü var ayrıca daha az tüketiyor.

niye alinalim babamizin firmasi mi? onu forumda belli basli hasta ruhlu tipler yapiyor. opelcilerde denk gelmedim.

Vw ağırlık azaltarak harika bir iş çıkardı bence.

Yeni Golf 1.2 Astra 1.4 den hem daha hafif, hem daha fazla vites sayısına sahip hem de Astra daki gibi tam otomatik değil yarı otomatik bir şanzıman kullanıyor, bu yüzden kısa mesafelerde Astra dan daha seri olması ve totalde daha ekonomik olması gayet normal.

Yeni 0.9 veya 1.0 litrelik rakipleri de benzer şekilde belli bir hız ya da yük aralığında hem daha seri hem daha ekonomik olabilir, tasarım amacı da bu zaten.

Yüksek ağırlık, uzun vites oranları ise belki de sadece son sürate ulaşma isteği, son sürat seviyesi ve otoyol kullanımında açığa çıkan performans ve bu performansa göre düşük tüketimle belli olabilir, ş.içi vb şartlarda hafif kasa ve küçük motor kombinasyonu daha başarılıdır.

• quote:

quote:

Fotoğraflar;

silinsin

ya bu volkswagen ne igrenc tasarim yapiyor yahu. stoplara 30 saniye bakanın psikolojik sorunları olur.

VW-Audi grubunun son yıllardaki tasarımları hep böyle.
    üzgün,yorgun,bıkkın profili

• quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

quote:

quote:

Fotoğraflar;

silinsin

silinsin

bunun gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: nanoona

aracın konsolu baz donanımda bile güzel gözüküyor. ekranlı teyp hoş bir detay.

direksiyonun piano black olması sürekli iz bırakacaktır bence hoş olmamış bu detay. 15 inc jant tam bir facia. xenon okadarda önemli değil. arac xenonla çağ atlayacaksa demekki aracın tasarımında sorun var demektir. ama alınması daha iyi olacaktır elbette.

inceleme için teşekkürler

Jant yorumuna katılmıyorum
    Boş line BMW 1.16 da bile kapaklı jant var, boş Golf 7 ye 15'' alaşım jant koyan Doğuş beni şaşırttı. 15'' Lastik fiyatları nispeten daha uygun.
  • Ben de bu gün gidip 1,2 ile bi test sürüşü yapayı düşünüyordum
    Gidip de sıkıntı yaşamamak adına Altur'u aradım az önce
    1,2 TSI Test aracını servise çekmişler...
    Hatta satış yetkilisine yoksa DSG arızası mı yine diyerek takıldım biraz...
    Söylediğine göre aracın anahtarı ile ilgili bir sorun varmış....(Pek bana inanadırıcı gelmedi ya neyse..)
    Bana salı yada çarşambaya sürüş için hazır olacağını söyledi..
    Ama yine de gelmeden tekrara arayın diye de ekledi....
    1,2 TSI için gidecekseniz bilginiz olsun dostum....

quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

quote:

quote:

Fotoğraflar;

silinsin

silinsin

bunun gibi

Nerdeyse beni de aglatacak. Iskence gibi

-Maç bitti hala gol yiyoruz. Olacak iş değil

• Test arabası nerdeyse bomboş

• Merhabalar,belki size komik gelecek ama 2010 model C 180'mi 1.2 dsg ile değiştirmek istiyorum,artık b.sayarda 10.8 - 11.5 benzin tüketimini görmekten ve sürekli pompacılarla ahbab olmaktan sıkıldım,çok samimimiyim prestiji batsın 2 sene kullandım yarın sahibindende satılığa çıkarıcam,umarım çok çok pişman olmam..
  • ben bu aracın 1.2tsi dsg comfortlıne modelini aldım arcın gidişi fren mesafesi oldukça başarılı aracı kullanırken sanki elektirikli bir araç kullanıyormuşsunuz hissi veriyor hem sessiz hemde dsg olduğu için sarsıntızıa ve kesintisiz sürüş sağlıyor dönüşlerde virajlarda limitler nekadar zorlansada yoldan çıkmıyor bence araç gayet başarılı ancak yakıt performansı doğuş otonun belirttiği gibi değil 100 km ortalama bir hızda şehirlerarası yolda 6 ile 6,5 lt arası şehiriçinde 7,5 ile 8 lt arasında yakıyor ama benzinli ve otomatik bir araca göre fena sayılmaz tabiki dizel ile kıyaslanamaz gelelim eksilerine aracın el freni malum elektronik ama eğer autohold modunda kullanmazsanız ve eliniz düğmeye değerse fren boşalıyor kesinlikle bunu unutmayın aracı aldığımdan buyana arka koltuk bağlantı yerinden ses geliyor henüz düzelmedi servise gittim normal dediler ama devam ederse bağlantı elemanlarını değiştirebiliriz dediler showruma gittim diğer araçların koltuk bağlantı yerlerine baktım onlarda aynı yani gevşek inşallah ses kesilirse aracım harika alacak olan kişilere kesinlikle tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: SOLO34

ben bu aracın 1.2tsi dsg comfortlıne modelini aldım arcın gidişi fren mesafesi oldukça başarılı aracı kullanırken sanki elektirikli bir araç kullanıyormuşsunuz hissi veriyor hem sessiz hemde dsg olduğu için sarsıntızıa ve kesintisiz sürüş sağlıyor dönüşlerde virajlarda limitler nekadar zorlansada yoldan çıkmıyor bence araç gayet başarılı ancak yakıt performansı doğuş otonun belirttiği gibi değil 100 km ortalama bir hızda şehirlerarası yolda 6 ile 6,5 lt arası şehiriçinde 7,5 ile 8 lt arasında yakıyor ama benzinli ve otomatik bir araca göre fena sayılmaz tabiki dizel ile kıyaslanamaz gelelim eksilerine aracın el freni malum elektronik ama eğer autohold modunda kullanmazsanız ve eliniz düğmeye değerse fren boşalıyor kesinlikle bunu unutmayın aracı aldığımdan buyana arka koltuk bağlantı yerinden ses geliyor henüz düzelmedi servise gittim normal dediler ama devam ederse bağlantı elemanlarını değiştirebiliriz dediler showruma gittim diğer araçların koltuk bağlantı yerlerine baktım onlarda aynı yani gevşek inşallah ses kesilirse aracım harika alacak olan kişilere kesinlikle tavsiye ederim.

hocam 2012 mi sizin araç ve sorması ayıp ne kadara maliyet çıktı toplamda?

• 2012 MODEL METALİK 53,000 TL

ben bu aracın 1.2tsi dsg comfortlıne modelini aldım arcın gidişi fren mesafesi oldukça başarılı aracı kullanırken sanki elektirikli bir araç kullanıyormuşsunuz hissi veriyor hem sessiz hemde dsg olduğu için sarsıntızıa ve kesintisiz sürüş sağlıyor dönüşlerde virajlarda limitler nekadar zorlansada yoldan çıkmıyor bence araç gayet başarılı ancak yakıt performansı doğuş otonun belirttiği gibi değil 100 km ortalama bir hızda şehirlerarası yolda 6 ile 6,5 lt arası şehiriçinde 7,5 ile 8 lt arasında yakıyor ama benzinli ve otomatik bir araca göre fena sayılmaz tabiki dizel ile kıyaslanamaz gelelim eksilerine aracın el freni malum elektronik ama eğer autohold modunda kullanmazsanız ve eliniz düğmeye değerse fren boşalıyor kesinlikle bunu unutmayın aracı aldığımdan buyana arka koltuk bağlantı yerinden ses geliyor henüz düzelmedi servise gittim normal dediler ama devam ederse bağlantı elemanlarını değiştirebiliriz dediler showruma gittim diğer araçların koltuk bağlantı yerlerine baktım onlarda aynı yani gevşek inşallah ses kesilirse aracım harika alacak olan kişilere kesinlikle tavsiye ederim.

hangi şehirdesiniz ve güzergahlarınız hakkında bilgi verebilirmisiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

2012 MODEL METALİK 53,000 TL

hayırlı olsun tekrar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

2013 model bir aracı beğeniyorsun 15 inç jant takmışlar , plastik direksiyon kabak gibi ortada ne bileyim 1.2 olmasına rağmen yakıtta bir iyileşme yok 7.7 lt yakıyor demişsin çok ciddi rakam sanki .

Birine alıntında'da 4 kere vites düşürdüm ( kickdown kendi tabiri ile ) yazmışsın vitesi düşürdükten önemli olan sonra köklemek ki bunu yaptıysan 7.7 yakacağını hiç sanmıyorm dediğine göre trafikte devirli kullanımda anlık tüketimin 20 'li litrelere hemen fırlaması lazım ve ortalamayı aşırı artırır.Yani performans , yakıt demek bildiğin üzere.

Benim tahminimce vw'e olan sempatinin sonucu bu şekilde yazdın.

*** 2 ay evvel opel sahibiyim diye yüzümüze bakmayan altura'da kucak dolusu sevgiler
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.