Şimdi Ara

Silinsin.....

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hero4262321 -- 20 Ekim 2012; 21:01:51 >

JDM Spirit Turkey
  • Yardım istediğin konuyu da söyle bence.
    Sadece içini dökmüş olamazsın dimi?
    EDIT:
    http://forum.donanimhaber.com/m_59520376/tm.htm
    Sen bu konunun da yazarı değil misin? Ne diye kızı oyalıyorsun o zaman? Nasıl bir tutarsızlıktır yahu bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masontr -- 19 Ekim 2012; 21:29:56 >

Yeni yeni birbirinizi tanıyorsunuz.
    Sen ona aşırı güvendiğini belirtmişsin.
    İlişkiyi kurtarma maksadıyla çok alttan alacağını yazmışsın.

Gelelim yorumlara,
    Şu yukardakileri yazdıysan aşık olmuşsun. Ama bu üçünü yaparsan onu kaybedersin ki bunu kendin de biliyorsundur.

Şüphene gelirsek de bana doğru gibi geldi. Bence kız olayın farkında, kızın kuzenine ilgisi yok(buradan emin değilim) ama kimseye söylemek istemiyor.

Orijinalden alıntı: NoMerCyOsKAR

Yardım istediğin konuyu da söyle bence.
    EDIT:
    Sen bu konunun da yazarı değil misin? Ne diye kızı oyalıyorsun o zaman? Nasıl bir tutarsızlıktır yahu bu.

Ne oyalaması :) Konu eski zaten...

Ben kız arkadaşımla tanıştığım gün tamam dedim. Hayatımdaki tüm diğer kızları eledim. Hepsinin resimlerini, mesajlarını telefon numaralarını herşeyi sildim gitti... :)

JDM Spirit Turkey
  • kuzen bu herşey beklenir ben olsam faceden engellettirip sildiririm, birdaha da görüşmesini yasaklardım. Bide sen iyi dayanmışsın ben cıldırırdım valla
    10.02.13 tarihi itaberi ile foruma 1 yıl ara vermiş bulunmaktayım. 2014 yılında görüşmek üzere :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

Şimdi konu kız konusu ve default olarak gözüme takılan bazı hatalar mevcut.

Yeni yeni birbirinizi tanıyorsunuz.
    Sen ona aşırı güvendiğini belirtmişsin.
    İlişkiyi kurtarma maksadıyla çok alttan alacağını yazmışsın.

Gelelim yorumlara,
    Şu yukardakileri yazdıysan aşık olmuşsun. Ama bu üçünü yaparsan onu kaybedersin ki bunu kendin de biliyorsundur.

Şüphene gelirsek de bana doğru gibi geldi. Bence kız olayın farkında, kızın kuzenine ilgisi yok(buradan emin değilim) ama kimseye söylemek istemiyor.

Söylediklerinde haklısın.
    İlişkiyi kurtarmak değil de, elimden gelen herşeyi yapmak istiyorum. İyi yada kötü sonunda pişman olmak istemiyorum. Sonuçta seviyorum. Aşığım... Sevgimi vermişim çok mu diye düşünüyorum. Sağol yorumun için..

JDM Spirit Turkey

• quote:

Orijinalden alıntı: hero4262321

quote:

Orijinalden alıntı: NoMerCyOsKAR

Yardım istediğin konuyu da söyle bence.
    EDIT:

Ne oyalaması :) Konu eski zaten...

Ben kız arkadaşımla tanıştığım gün tamam dedim. Hayatımdaki tüm diğer kızları eledim. Hepsinin resimlerini, mesajlarını telefon numaralarını herşeyi sildim gitti... :)

Pekalâ o zaman hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • helal kardeşime olayın üzerine git bırakma
  • Hocam ne kadar güvenirsen güven insanoğlu bir anlık gaflete düşüp hayatı boyunca pişman olacağı şeyler yapabilir. Kuzeniyle tanışmayı deneyebilirsin. Mesela biraz beraber takılırsınsınız. Hareketlerinden, bakışlarından, ses tonundan anlarsın zaten olayı ona görede bir konuşma yaparsın artık.
    kız senin bu endişeni anlarsa devam edersin
    baktın ters tepki veriyor anla ne olduğunu :)
    bu arada kız sana yanlış anladın falan derse de sen yine de kuzenle tanış

Sana tavsiyem, yengeyi gördüm az cok facebookdan bence olayı direkt sen kendi yönünde araştırmaları gerekdiği kadar yapmışşsın zaten konu direkt olarak kızla konuş olayı çözecek olanda o bitircek olanda o öyle bi durum var ise
    ona göre hareket eder çözer yani... bence farkında bile değil.. sonuçda akraba diye önemsemiyodur belkide yakın olsa bile o cocuk akraba diye geçiyo gidiyo nerden gelsin aklına öle bişey.. erkek milletti kendinden pay biç akraba için demiyorum tabi ama
    normaldede bi kızdan yakınlık gör bişey olsun hemen hayaller peşine koşarız biz türk erkeği olarak o nedenle cocukda problem bence.. bokdan bi işin içine girmiş kendine sözde geçiremiyo bence öyle takılıyo en kısa zamanda konuş çöz bu durumu kendini yeyip
    bitirme hadi eyv...

• quote:

Orijinalden alıntı: Stone Cold

zamanında ne hikayeler okuduk duyduk sen tedbiri elden bırakma
    kıza açık açık anlat ne gelirse başa gizli saklı işten gelir yanlış anlaşılmadan gelir zaten
    kız senin bu endişeni anlarsa devam edersin
    baktın ters tepki veriyor anla ne olduğunu :)
    bu arada kız sana yanlış anladın falan derse de sen yine de kuzenle tanış

+1
    acik acik konus, baktin kiz sana bagirip cagirmaya basliyor dedigi gibi arkasin anla. ayrica ufak tepek kavgalar, maddi konular da allttan alabilirsin. ama boylesi genişlik olur. ve yine ayrica evlenmek istedigini annene soyle o nulsun, sen degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler yorumlar icin saolun...
    Caner oğlum nette denk gelemiyoruz ki :-) yoksa neden anlatmayım sana...

Aklıma gelen şey, biraz daha takip edip sonra akraba mevzusu geçerken kuzenleri ile tanışmak istediğimi bildiririm. Bakalım nasıl bi tepki verecek bizimki... Cocuga ayar oldum. Yemin ediyorum önceki gibi bi delilik yapmak istemiyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

JDM Spirit Turkey
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.