Şimdi Ara

silinsin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raweal -- 7 Ağustos 2012; 2:32:41 >

güneş ve rüzgar oyuncak işi bebelere yönelik yani sana.ben lafımı çaktım o zaman ben tartışmam yazabilirsin ancak. -em2018
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotherPlanet

Bence bunu burdan silinsin deyip, konuyu ilgili bölüme aç. Yoksa gelir o yönetici bir de buradan uzaklaştırır. Hem yöneticiyi şikayet de edebilirsin o ne üslup öyle?

sorularıma cevap vermiyorlar herhangi bir ihtarda bulunmuyorlar ve daha sonra uzaklaştırma veriyorlar

Orijinalden alıntı: nigel gearsley

quote:

Bence bunu burdan silinsin deyip, konuyu ilgili bölüme aç. Yoksa gelir o yönetici bir de buradan uzaklaştırır. Hem yöneticiyi şikayet de edebilirsin o ne üslup öyle?

sorularıma cevap vermiyorlar herhangi bir ihtarda bulunmuyorlar ve daha sonra uzaklaştırma veriyorlar

Taraflı ve umursamaz admin sayısı çok fazla ancak sen ilgili bölüme bu konuyu aç, eminim birisi sana cevap verecektir. Çok iyi yöneticiler de var bu forumda ama sayıları az.

güneş ve rüzgar oyuncak işi bebelere yönelik yani sana.ben lafımı çaktım o zaman ben tartışmam yazabilirsin ancak. -em2018
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nigel gearsley

quote:

Taraflı ve umursamaz admin sayısı çok fazla ancak sen ilgili bölüme bu konuyu aç, eminim birisi sana cevap verecektir. Çok iyi yöneticiler de var bu forumda ama sayıları az.

tavsiyene uyuyorum ve oraya taşıyacağım bakalım cevap gelecekmi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN!
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.