Şimdi Ara

Silinsin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
2
Favori
127.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende trabzon merkezdeyim bilmiyorum diğer şehirleri filan ama bizim siteye bağlandıktan 2 3 gün sonra nete de düştü apartman ismimiz blok filan ayrıca çok cazip kampanya sundular nerdeyse sitede çoğu kişi ev telefonuyla birlikte geçiş yapıyor..
  • başakşehir konutlarına bu hizmeti goturduler...nedense...ikitelli organizeye bu hizmeti vermediler..oysa telefon hizmeti dahil bir cok hizmeti satabilecekleri cok buyuk bi pazar mevcut...

“Büyük Stratejistler", “Öğrenilmiş Çaresizlik Mağdurları”, “Yabancı Hayranları”, “Paralı/Gönüllü Tetikçiler", “İdeolojik Zombiler" ve “Duyar Teröristleri” nden cokca var...**
  • ankara türkkonuta gelecekmi içerde tanıdığı olan duyan gören bilen birileri var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andromeda2B -- 5 Şubat 2013; 0:24:42 >
  • Arkadaşlar bir sorum olacak. Superonline'dan internet hizmeti alıyorum. Bir süredir Tivibu'yu izleyemiyorum. Tivibu bulunduğunuz bölgeye bu hizmet verilmemektedir şeklinde hata veriyor. Herhangi bir proxy veya ip değiştirici program kullanmıyorum.

2014 OCTAVIA A7 ELEGANCE 1.6 TDI DSG
    Alüminyum Jant 18" Gemini Antrasit Dizayn + Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 + Eibach Pro-Kit Yay + Eibach Pro-Spacer + Dekoratif Marşpiye Takım Nikelaj + Dekoratif Kapı Çıtası + Çelik Pedal Takım + Spor Bagaj Spoyler
    52
    Apple iPhone 7 128 GB Siyah - New Beats Tour - JBL PlayUp - TISSOT PRS 516 EXTREME AUTOMATIC T079.427.27.057.00 - Toshiba Satellite P755-10J - Logitech Performance Mouse MX™
  • quote:

Orijinalden alıntı: gdervisoglu

Verileri güncel mi değil anlamadım. Ben 1 seneye yakındır fiber aboneyim, oturduğum bölgeyi seçtiğimde hizmet yoktur uyarası alıyorum, garip..

Aynen hocam, ben de 2 yılı 20 Mb, 1 Yılı 50 Mb olmak üzere 3 yıldır kullanıyorum, Acıbadem bölgesinde Fiber internet yok diyor.
    Henüz yazılımı test ediyorlar sanırım, güncel bir sistem değil şu anda.

Orijinalden alıntı: gdervisoglu

Verileri güncel mi değil anlamadım. Ben 1 seneye yakındır fiber aboneyim, oturduğum bölgeyi seçtiğimde hizmet yoktur uyarası alıyorum, garip..
    ..

2014 OCTAVIA A7 ELEGANCE 1.6 TDI DSG
    Alüminyum Jant 18" Gemini Antrasit Dizayn + Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 + Eibach Pro-Kit Yay + Eibach Pro-Spacer + Dekoratif Marşpiye Takım Nikelaj + Dekoratif Kapı Çıtası + Çelik Pedal Takım + Spor Bagaj Spoyler
    52
    Apple iPhone 7 128 GB Siyah - New Beats Tour - JBL PlayUp - TISSOT PRS 516 EXTREME AUTOMATIC T079.427.27.057.00 - Toshiba Satellite P755-10J - Logitech Performance Mouse MX™
  • keçiören de hiç biryerde yok.
  • Fiber olan yerde fiber yok diyor
  • beyler size bi sorum olucak ben ankara Çankaya Mürsel uluç mahallesinde oturuyorum fiber çektiler hatta bizim bina ilker 1. cadde yanı fiber dolabı binanın yanında ama Superonline altyapı yok diyor orda kulanan varmı acaba.
  • izmir aliağa da oturuyorum 1 yıl önce süperonline tarafından bütün aliağa kazılıp heryere fiber hatlar döşendi ama hala fiber internet aktif hale gelmedi ,süperonline fiber alacağım diye 1 yıldır ttnet in uydurma kampanyalarına girip taahhüt vermiyorum ama süperonline da bizi hayal kırıklığına uğratacak gibi

LG G3 - Gold Edition - 32 GB
  • Burun farkıyla kaçırdık
    Kısa bir not: Bazen çok fazla bildirim geldiği için aradan kaçırdığım cevaplar,alıntılar,PM&amp;#39;ler olabiliyor. Benzer durumlarda PM ile hatırlatırsanız müteşekkir olurum
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.