Bildirim
silinsin
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
yanında olmayanın aklında işi ne? _____________________________ buraya yazıp adam olacaksak destan yazalım -
quote:
Orijinalden alıntı: aLperenDepp
aynı yerde çalışıyoruz hocam
ayrılmak mı yani bu?_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Exile
quote:
ayrılmak mı yani bu?
Nedense mesajı ve imza da yazanı okuyunca güldüm
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: HypeRockTiF
quote:
Orijinalden alıntı: Exile
quote:
ayrılmak mı yani bu?
Nedense mesajı ve imza da yazanı okuyunca güldüm
bizde gülelim o zaman
TR Server: 0MG FANTE -
bazen öyle aşklar yasanırki yaşarken farkında olmassın sonradan anlarsın neleri kaybettiğini. 4 yıl beraberliğim olmuştu ayrılalı da tam 4 yıl oldu hala dün gibi aklımda unutamadım ne yaptıysam ne ettiysem olmadı karşıma kim çıktıysa onun gibi olmadı olamadı. neyse iyi akşamlar. _____________________________ -
bende unutamıyorum. 2 ay çıktık çok harika bi ilişkimiz yoktu ama yinede seviyodum onu, hatasını anlasın diye ayrıldım ama hala onu düşünüyorum, unutamıyorum. hatalıydı, haketti ama niye hata yaptı ki? neden yaptı nasıl geldik bu duruma 
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler