Şimdi Ara

SİLİNSİN.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertensore -- 24 Temmuz 2012; 14:57:42 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçten olsun yeterli bence çok arama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VaramiR -- 24 Mayıs 2012; 22:08:05 >

HERKES RÜTBESİNİ BİLECEK!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    4 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bütçe hediye için 100tl, yaşlarımız 19 arkadaşlar.

Hediye olayı sıkıntılı. Ne olabilir ne olabilir diye düşünüyorum, yok bulamadım.

Orijinalden alıntı: HitEmUp

Arkadaşlar anlamlı, özel bişey olmalı. Video falan çekmeyi düşündüm ama sonra vazgeçtim. Fikirlerinizi bekliyorum.

Emin ol, guzel nezih bir mekanda ismarlayacagin yemek her turlu hediyeden daha iyi olacaktir. Cunku hediye verirsin cok tesekkur ederim der ama icinden bu hediyeyi ihtiyacim olsa kendim de alirdim der. Ama kimse kendi basina yemege gitmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

@Psydia Hocam akşam o vakitlerde dışarda olması biraz zor. Ailesi biraz sıkıyor. Çıkabilirse yemek zaten olmazsa olmaz.

@powereng Değerlendiricem hocam.
  • Araban varsa işin daha kolay; Bir şekilde ikna edip arabaya bindir.tabi önceden bagaja 2 tane tabure,küçük piknik tüpü,fincan,kahve,gül,lokum vs koyucan ki zaten çoğu evinde olan şeylerdir masrafın olmaz.sonra böyle bütün şehri ayaklarınızın altına alabilecek bi yere götür kimselerin sizi izleyip rahatsız etmiyeceği sakin bir yere.Akşama doğru giderseniz daha iyi olur güneşin batışını filan izlersiniz romantik bi ortam olur :) Neyse işte mekana gidince gözlerini bağla aletleri filan çıkarıp herşeyi hazırla ve son olarakta arabanın müzik sisteminden sizin için özel olan bi şarkıyı çal..Sonra gözlerini aç ve oturup kahvenizi yudumlayın...Bu güzel günü bir hediyeyle ölümsüzleştirmen gerek ama onuda senin bulman gerek karşındakini tanımadığımdan pek özel bi fikrim yok malesef

• quote:

Orijinalden alıntı: VaramiR

Araban varsa işin daha kolay; Bir şekilde ikna edip arabaya bindir.tabi önceden bagaja 2 tane tabure,küçük piknik tüpü,fincan,kahve,gül,lokum vs koyucan ki zaten çoğu evinde olan şeylerdir masrafın olmaz.sonra böyle bütün şehri ayaklarınızın altına alabilecek bi yere götür kimselerin sizi izleyip rahatsız etmiyeceği sakin bir yere.Akşama doğru giderseniz daha iyi olur güneşin batışını filan izlersiniz romantik bi ortam olur :) Neyse işte mekana gidince gözlerini bağla aletleri filan çıkarıp herşeyi hazırla ve son olarakta arabanın müzik sisteminden sizin için özel olan bi şarkıyı çal..Sonra gözlerini aç ve oturup kahvenizi yudumlayın...Bu güzel günü bir hediyeyle ölümsüzleştirmen gerek ama onuda senin bulman gerek karşındakini tanımadığımdan pek özel bi fikrim yok malesef

Hocam teşekkürler de sorun olan hediye zaten. Bu veya buna benzer şeyler sorun değil.

• iyi madem hediyeyide buluruzda şimdi aklımda bişey yok cumaya gidip geliyimde bakarız kardeşim

Orijinalden alıntı: VaramiR

iyi madem hediyeyide buluruzda şimdi aklımda bişey yok cumaya gidip geliyimde bakarız kardeşim

Tamamdır hocam beklemedeyim.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.