Şimdi Ara

silinsin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlowMotion -- 12 Mayıs 2012; 17:36:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: noname2465

yaş kaç 13 fln mı

15 kardesim

yaş kaç 13 fln mı

Olayın yaşla bir ilgisi olduğunu sanmıyorum. Altı - sekizinden on sekiz - yirmili yaşlara kadar böyle şeyler oluyor ne yazık ki.
    Bi insanın dış görünümüyle dalga geçmek kadar hiçbir şey insanı rencide edemez bence. Ben lisedeyken de sınıftaki ezik görünen çocuklara çok yaparlardı. Gözlüklü bi çocuk vardı, sonra kısa bir çocuk vardı, hep dalga geçtiler.

Dalga geçenler ne kazandılar peki hayatlarında? Para mı aldılar, iş mi buldular, liseyi yüksek notla mı bitirdiler? Onlar dalgalarını geçtiler, sonra hayatlarına devam ettiler. Onlar için değişen hiçbir şey yok. Ama diğer rencide olan taraf, sosyal hayattan soğuyor. Sosyal hayattan öte, hayattan uzaklaşıyor. İntihara kadar gidiyor bunun sonu. O yüzden hayatta taviz vermeyeceğim şeylerden birisi, kişilerle dalga geçilmesi ya da zayıf yanlarını kullanarak şantaj yapılması.

Konuyu açan arkadaşım, 15 yaşındaymışsın, henüz gelişim çağına giriyorsun, yaş ilerledikçe iskelet yapın da daha düzgün olacaktır. Sen seninle dalga geçenleri takmamaya devam et. Ama anlıyorum, epey üzmüş seni e doğal olarak da üzer tabi. Ama senin yapabileceğin hiçbir şey yok bu konuda. Bu tamamen onların ailelerinden aldıkları - ya da alamadıkları- şeylerle alakalı. Onlardan üstünsün sen, daha olgun olarak

Sen sen ol, kendini sev, kendinle barışık ol.

• quote:

Orijinalden alıntı: 'Euphoria

quote:

yaş kaç 13 fln mı

Olayın yaşla bir ilgisi olduğunu sanmıyorum. Altı - sekizinden on sekiz - yirmili yaşlara kadar böyle şeyler oluyor ne yazık ki.
    Bi insanın dış görünümüyle dalga geçmek kadar hiçbir şey insanı rencide edemez bence. Ben lisedeyken de sınıftaki ezik görünen çocuklara çok yaparlardı. Gözlüklü bi çocuk vardı, sonra kısa bir çocuk vardı, hep dalga geçtiler.

Dalga geçenler ne kazandılar peki hayatlarında? Para mı aldılar, iş mi buldular, liseyi yüksek notla mı bitirdiler? Onlar dalgalarını geçtiler, sonra hayatlarına devam ettiler. Onlar için değişen hiçbir şey yok. Ama diğer rencide olan taraf, sosyal hayattan soğuyor. Sosyal hayattan öte, hayattan uzaklaşıyor. İntihara kadar gidiyor bunun sonu. O yüzden hayatta taviz vermeyeceğim şeylerden birisi, kişilerle dalga geçilmesi ya da zayıf yanlarını kullanarak şantaj yapılması.

Konuyu açan arkadaşım, 15 yaşındaymışsın, henüz gelişim çağına giriyorsun, yaş ilerledikçe iskelet yapın da daha düzgün olacaktır. Sen seninle dalga geçenleri takmamaya devam et. Ama anlıyorum, epey üzmüş seni e doğal olarak da üzer tabi. Ama senin yapabileceğin hiçbir şey yok bu konuda. Bu tamamen onların ailelerinden aldıkları - ya da alamadıkları- şeylerle alakalı. Onlardan üstünsün sen, daha olgun olarak

Sen sen ol, kendini sev, kendinle barışık ol.

Çok teşekkürler kardeşim çok yararlı oldu bu söylediğin.Böyle konulara ciddi cevap yazan nadir kişilerdensin tekrar çok teşekkürler.Büyüdüğümde geçeceğine inanıyorum inşallah bakacağız

• Kendinle dalga geçtirtme (ciddiyim ) kaba kuvvet kötüdür ama dalga geçenlere gününü gösterirsen bir daha dalga geçemezler (her konuda denendi onaylandı )

Orijinalden alıntı: ParZ

Kendinle dalga geçtirtme (ciddiyim ) kaba kuvvet kötüdür ama dalga geçenlere gününü gösterirsen bir daha dalga geçemezler (her konuda denendi onaylandı )

Aynen. İdare olayı öğrenince kınama bile vermez, korkmadan patlat 2-3 tane.
    Daha Fazla Göster
  • Laf dalaşına giriyoruz ama benden daha iri yarı olunca o iş olmuyo be kardeşim.Bu yaşta da body yapamayacağıma göre

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: OlympoSSSSS1

Evet beyler sorunum ortada.yüzüm uzun olduğu için ''haha silindir kafalı'' yok bilmemne gibi cümlelerle dalga geçiyorlar benimle.aldırmamazlıktan geliyoru mama içten içe üzülüyorum. ne yapmamı önerirsiniz ?

Senle dalga geçenleri döv kesin çözüm :)

Laf dalaşına giriyoruz ama benden daha iri yarı olunca o iş olmuyo be kardeşim.Bu yaşta da body yapamayacağıma göre

İriliğine bakma !
    İsterse sana 30 kere vursun sen ona şöyle morartanından gözüne bi yumruk patlat bidaha senle uraşmaz merak etme!

Orijinalden alıntı: BerserkeR4

quote:

Laf dalaşına giriyoruz ama benden daha iri yarı olunca o iş olmuyo be kardeşim.Bu yaşta da body yapamayacağıma göre

İriliğine bakma !
    İsterse sana 30 kere vursun sen ona şöyle morartanından gözüne bi yumruk patlat bidaha senle uraşmaz merak etme!

Abi ağzım yüzüm dağılınca neyi dusunecem ki zaten

• Ben kesinlikle şiddete başvurmanı düşünmüyorum. Yapacağın son şey olsun şiddet.
    Kavga hiçbir şeyi çözmez.

Bugün sen ona vurursun, yarın arkadaşlarını toplar o seni bi güzel pataklar.
    Sonra ya yediğin dayakla kalırsın, ya da sen de birilerini toplar, dövmeye gidersin.
    Sonra karşı taraf daha kalabalık gelir.
    Sonra sen.
    Sonra onlar.

Ayrıca kavga, gürültü bugüne kadar neyi çözmüş ki bunu çözsün!

Orijinalden alıntı: 'Euphoria

Ben kesinlikle şiddete başvurmanı düşünmüyorum. Yapacağın son şey olsun şiddet.
    Kavga hiçbir şeyi çözmez.

Bugün sen ona vurursun, yarın arkadaşlarını toplar o seni bi güzel pataklar.
    Sonra ya yediğin dayakla kalırsın, ya da sen de birilerini toplar, dövmeye gidersin.
    Sonra karşı taraf daha kalabalık gelir.
    Sonra sen.
    Sonra onlar.

Ayrıca kavga, gürültü bugüne kadar neyi çözmüş ki bunu çözsün!

İyice tepesine çıkarlar bu seferde.

Bence şiddet karşı tarafı korkutmaya yeterde artar bile.

-Milli Kayınço-
  • Benim de boyumla dalga geçiyorlardı zamanında o kadar çok taktım , rencide oldum ki artık sosyal fobi oluştu bende kızlara konuşamıyorum herkes bana bakıyor gibi hissediyorum.Aşmaya çalışıyorum ama yılların birikimini 1 günde aşamıyorsun ki.

İnşallah ortamda herkesin sana gülüp rencide olmak neymiş anlarlar bir gün.Sanki benim seçimim kısa boy.
  • Bak dayak yersin 2 günde geçer ama artık ona bikere baş kaldırdınmı artık itibarın olur sana silindir kafalı demezler ve artık sana bulaşmazlar sosyal yaşantına geri dönersin kararı sen ver silindir kafalı demelerinimi yoksa itibarın olur normal yaşantını geri kazanmayımı seçiyon.

quote:

Orijinalden alıntı: BerserkeR4

quote:

İriliğine bakma !

Abi ağzım yüzüm dağılınca neyi dusunecem ki zaten

Dayak yersin 2 günde geçer ama bunlara kafa tutmazsan laf yarışı değil tabiki ömrünün sonuna kadar bu duruma mahkum kalıcan bende gozlukluyüm diye 8 sınıfta dalga geçerlerdi bende gittim okulun reisiyle dalaştım dayak yedim ama sağlam kapattım çocuğa ondan sonra kimse benle dalga geçemedi...

• Dayak kesin çözümdür.
    Ortaokul yıllarında dershaneye gidiyordum.Sınıfta şişman biri herkesle dalga geçiyordu kimse dokunmadığında şımardı da şımardı.Baktım benlede dalga geçiyor tenefüste bunu tuttum duvara yapıştırdım kimse kurtarmadı çocuğun sesi kesildi.Bazen kaba kuvvet işe yarar.
  • Kardeşim dayak işine hiç bulaşma derim, dayaktan anlayan eşekler mevcuttur lakin inme o seviyeye.Yukarda bir arkadaş söylemiş nede güzel demiş "kendini sev" diye bu 2 kelime seni hayatta karşılaşabileceğin her zor durumdan kurtarabilir.Dayak sadece geçici bir çözümdür bugün o şahısları durdurabilirsin belki ama yarın?
    Arkadaş "kendini sev" diyerek sana çözümüde,ruhunda açılmış yaralarında tedavisini göstermiş.

Orijinalden alıntı: Norolim

Kardeşim dayak işine hiç bulaşma derim, dayaktan anlayan eşekler mevcuttur lakin inme o seviyeye.Yukarda bir arkadaş söylemiş nede güzel demiş "kendini sev" diye bu 2 kelime seni hayatta karşılaşabileceğin her zor durumdan kurtarabilir.Dayak sadece geçici bir çözümdür bugün o şahısları durdurabilirsin belki ama yarın?
    Arkadaş "kendini sev" diyerek sana çözümüde,ruhunda açılmış yaralarında tedavisini göstermiş.

senlede hayatın boyunca silindir kafalı diye dalga geçsinlerde kavga etme ölene kadar göreyim...

Orijinalden alıntı: aLieNWare1

Benim de boyumla dalga geçiyorlardı zamanında o kadar çok taktım , rencide oldum ki artık sosyal fobi oluştu bende kızlara konuşamıyorum herkes bana bakıyor gibi hissediyorum.Aşmaya çalışıyorum ama yılların birikimini 1 günde aşamıyorsun ki.

İnşallah ortamda herkesin sana gülüp rencide olmak neymiş anlarlar bir gün.Sanki benim seçimim kısa boy.

Teşekkürler cevabın için diğer arkadaşlara da aynı şekilde umarım bana yardımcı olur
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.