Şimdi Ara

silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazacaklarım Bu Kadar -- 4 Mart 2014; 23:21:43 >

• hedefini falan koyup odaklanman lazım , hedefine ulaşmak için de o dersi çalışman gerekiyor. unutma konusundada yapabileceğin en iyi şey test çözmektir. çalıştıkça soruları çözebildiğini kendin görünce boşa gitmediğini anlarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazacaklarım Bu Kadar -- 4 Mart 2014; 23:22:30 >

Orijinalden alıntı: gothic10

Büyük ihtimal uykun geliyodur ders çalışmadan önce 2 saat uyumanı öneririm (uyumaktan kasıt biraz gözleri kapa dinlen)
    1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazacaklarım Bu Kadar -- 4 Mart 2014; 23:22:04 >
    SİLİNSİN!
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım bende lisedeyim fakat ben rehberlik öğretmenimle konuştum.Alışkanlık bu ilk başta biraz zorlanırsın derse adapte olmak ve çalışmak için ama sabret bir süre sonra vücudun ve beynin otomatik şekilde alışıyor.Bende deniyorum yavaş yavaş hayırlısı.Ne olursa olsun biraz gayret et ve vazgeçme üniversite hayatını düşün

Orijinalden alıntı: perceiv4

arkadaşım bende lisedeyim fakat ben rehberlik öğretmenimle konuştum.Alışkanlık bu ilk başta biraz zorlanırsın derse adapte olmak ve çalışmak için ama sabret bir süre sonra vücudun ve beynin otomatik şekilde alışıyor.Bende deniyorum yavaş yavaş hayırlısı.Ne olursa olsun biraz gayret et ve vazgeçme üniversite hayatını düşün
    1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazacaklarım Bu Kadar -- 4 Mart 2014; 23:22:19 >

Orijinalden alıntı: bicevapversen

quote:

Orijinalden alıntı: KaRaKeSk

arkadaşım bende lisedeyim fakat ben rehberlik öğretmenimle konuştum.Alışkanlık bu ilk başta biraz zorlanırsın derse adapte olmak ve çalışmak için ama sabret bir süre sonra vücudun ve beynin otomatik şekilde alışıyor.Bende deniyorum yavaş yavaş hayırlısı.Ne olursa olsun biraz gayret et ve vazgeçme üniversite hayatını düşün

hocam hem yorumladığın için hem bilgi verdiğin için çok teşekkür ederim

rica ederm aynı yaşta sayılırız sınıfımdaki kız hergün düzenli çalışıyor alışkanlık işte başta zorlanırsın ama bir süre sonra alışırsın 45 dakika ders 10 dakika mola gibi alışırsın başarılar...

• asd
  • haftalık hedef belırle kendıne hedef derken eger haftada 2 bın soru cozersem bunu yapacam seklınde aılendende bu konuda yardım alabılırsın mesela bu hafta 2 bın soru cozersem sunu aldıgımda bana laf etmeyın seklınde :) ben hıc soru cozmuyordum sınava hazırlanmama ragmen ama dun basladıgım bu yolla ılk gun 350 ıkıncı gun yanı bugun 400 soru cozdum hemde rahat bır sekılde yarın kı hedefım 500 emın ol cok rahat oluyor ınsan mutlu oluyor bır nevı begnını kandır eger cozmezsem olmayacak seklınde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    GALATASARAY
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cartmann

haftalık hedef belırle kendıne hedef derken eger haftada 2 bın soru cozersem bunu yapacam seklınde aılendende bu konuda yardım alabılırsın mesela bu hafta 2 bın soru cozersem sunu aldıgımda bana laf etmeyın seklınde :) ben hıc soru cozmuyordum sınava hazırlanmama ragmen ama dun basladıgım bu yolla ılk gun 350 ıkıncı gun yanı bugun 400 soru cozdum hemde rahat bır sekılde yarın kı hedefım 500 emın ol cok rahat oluyor ınsan mutlu oluyor bır nevı begnını kandır eger cozmezsem olmayacak seklınde

teşekkür ederım
  • Yemin ederim ben.Aynı ben lan ben!! 11.sınıf EA Ders olayı apaynı ilçe genelinde ki dershane sınavından 350 puan aldım.Olmuyor bir türlü uyamıyorum programa ayrıca geçen sene çalıştıklarım(ilk dönem) bugün deneme olduk 120 soruda 50 netim anca vardır normalde hep 90 filandı geçen dönem bu konular şimdi hepsi uçmuş gitmiş.Ne yapacağım hiç bilmiyorum

Think Different
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr Dre.

Yemin ederim ben.Aynı ben lan ben!! 11.sınıf EA Ders olayı apaynı ilçe genelinde ki dershane sınavından 350 puan aldım.Olmuyor bir türlü uyamıyorum programa ayrıca geçen sene çalıştıklarım(ilk dönem) bugün deneme olduk 120 soruda 50 netim anca vardır normalde hep 90 filandı geçen dönem bu konular şimdi hepsi uçmuş gitmiş.Ne yapacağım hiç bilmiyorum

yalnız olmamak iyi bir şey

biri bize yardımcı olsa çok iyi olcak ama gümleriz yoksa

• quote:

PROGRAMIMA GÖRE DERSE BAŞLAMADAN 1-2 SAAT ÖNCE ÇALIŞICAM DİYE ODAKLANIYORUM AMA DERSE OTURUNCA HİÇ ÇALIŞASIM GELMİYOR.bunu nasıl aşıyorsunuz?

BİR DE NE KADAR ÇALIŞIRSAM ÇALIŞAYIM UNUTCAKMIŞIM BOŞUNA ÇALIŞIYORMUŞUM GİBİME GELİYOR.bunuda nasıl aştığınızı söyler misiniz?

11.sınıf eşit ağırlıkçıyım ilçe genelinde yapılan sınavda 330 puan aldım .

ilköğretimden beri hiçbir zaman oturup 2 saat ders çalışmadım!!!!!

Valla başlığa girmeden önce mezunsun sandım ona göre yazacaktım ama genede yazayım.

Ders çalışmaya başlarken yada başladıktan sonra konstrasyonumun düştüğü,canımın sıklımaya başladığı anlarda gider elimi yüzümü yıkar,aynanın karşısında kendime bakarım 2-3 dk.Ardından sesli veya içimden derimki ulan çalışacaığımız şurda 5 ay,adam gibi çalış yazın gene yat,gene gez toz ama 5 ay çalış .... (burda küfür ediyorum bağlaç gibi ).
    Sonra bunu yaptıktan sonra kettlea suyu koyuyorum bir kahve iyi gelir içiyorum derse devam.Unutma kazanmayı istediğin bölüm ve üniversite için çalışmak zorundasın,hemde baya çalışmak zorundasın benim gibi temel memel hiç birşeyin yoksa.

Hadi Allah kolaylık versin.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Ugly

quote:

PROGRAMIMA GÖRE DERSE BAŞLAMADAN 1-2 SAAT ÖNCE ÇALIŞICAM DİYE ODAKLANIYORUM AMA DERSE OTURUNCA HİÇ ÇALIŞASIM GELMİYOR.bunu nasıl aşıyorsunuz?

BİR DE NE KADAR ÇALIŞIRSAM ÇALIŞAYIM UNUTCAKMIŞIM BOŞUNA ÇALIŞIYORMUŞUM GİBİME GELİYOR.bunuda nasıl aştığınızı söyler misiniz?

11.sınıf eşit ağırlıkçıyım ilçe genelinde yapılan sınavda 330 puan aldım .

ilköğretimden beri hiçbir zaman oturup 2 saat ders çalışmadım!!!!!

Valla başlığa girmeden önce mezunsun sandım ona göre yazacaktım ama genede yazayım.

Ders çalışmaya başlarken yada başladıktan sonra konstrasyonumun düştüğü,canımın sıklımaya başladığı anlarda gider elimi yüzümü yıkar,aynanın karşısında kendime bakarım 2-3 dk.Ardından sesli veya içimden derimki ulan çalışacaığımız şurda 5 ay,adam gibi çalış yazın gene yat,gene gez toz ama 5 ay çalış .... (burda küfür ediyorum bağlaç gibi ).
    Sonra bunu yaptıktan sonra kettlea suyu koyuyorum bir kahve iyi gelir içiyorum derse devam.Unutma kazanmayı istediğin bölüm ve üniversite için çalışmak zorundasın,hemde baya çalışmak zorundasın benim gibi temel memel hiç birşeyin yoksa.

Hadi Allah kolaylık versin.

hocam evy desteğin için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.