Şimdi Ara

SİLİNSİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SurlarÖnünde -- 4 Mart 2018; 23:56:58 >

• interlude clientinden sonraki clientler hep oyundan birşeyler götürdü... eski günleri eminim bir çok L2 seven hatırlıyordur dün gibi hemde.. Eskiden aldığım zevki alamıyorum artık hiç bi serverden... Saygı ortamı falan kalmadı artık.. Oyuncu yaşı düştükçe L2 sadece mazideki güzel anıları ile kaldı..
  • maalesef c3ten öncekini bilmiyorum.Dediğin gibi interlude sonrası hep biraz daha uçuklaştı yenilikler arttıkça sanki oyun biraz daha özünden sapıttı gibi geldi bana.Interlude den sonra hep apayrı bir oyunmuş gibi bakıyorum.
  • Çok duygulandim :)
    Ama C6dan sonrasini nedense millet sevmiyor. Bence tek ve fazla gruplasma icinde olmadiklari için, Bence Gayet hoş ve güzeller bir cok yeni olay falan Grupça oynayip ogrenmek zevk almak lazim Ally olarak toplanip 1Tiat kesmek, Kamaoloka kesmek Labirente girmek Sod dungeona girmek bunlar zevkli işler
    Refarans Kodum : TAC54VI24DWF
    Faturalarım otomatik ödeme kesinlikle sıkıntı olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SurlarÖnünde

O zamanlar L2 başkaydı, hele şu ana menüdeki çalan müzik oyuna girmeden l2 dünyasına sokuyordu bizi

Lineage 2 Cronicle 1 Harbingers of War

c3'ün müziğine baktım hiç hatırlamıyorum.... ben c3 oynarken bu müzik çalıyodu... mümkün mü o günleri unutmak...

&#128150; SFF Mini Kasa &#128150;

AMD 7600x / RTX 3070 / ASRock B650E ITX / Kingston 2x16G 6000MHz / ZS A4 V2 Kasa / Lian-Li SP750

Samsung C24RG54FQU / Sennheiser Game Zero / Razer Deathadder X Hyperspeed / Logitech G910 Orion

Steam / Discord ID: crashbone / Instagram

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    8 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    2 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • C1 deki menüyü hiç birine değişmem.

Orijinalden alıntı: TheLastRide

interlude clientinden sonraki clientler hep oyundan birşeyler götürdü... eski günleri eminim bir çok L2 seven hatırlıyordur dün gibi hemde.. Eskiden aldığım zevki alamıyorum artık hiç bi serverden... Saygı ortamı falan kalmadı artık.. Oyuncu yaşı düştükçe L2 sadece mazideki güzel anıları ile kaldı..

bişey mi goturdu lol ? gracia final ve c6 arasında yapılan degisikliklerle oyun bana gore %60 degistirilmiş, freyada bu %70 olur kanımca
    kamael - tw - fame point - tiat - gracia map - hb area - airshipler - kamaloka - soi - attribute etc bunlar eger bunlar oyundan bişey goturup bişey getirmediyse senin hala c6da takılıp kalmandandır ^^
    http://www.own3d.tv/redflag
  • quote:

Orijinalden alıntı: TehRedFlag

quote:

Orijinalden alıntı: TheLastRide

interlude clientinden sonraki clientler hep oyundan birşeyler götürdü... eski günleri eminim bir çok L2 seven hatırlıyordur dün gibi hemde.. Eskiden aldığım zevki alamıyorum artık hiç bi serverden... Saygı ortamı falan kalmadı artık.. Oyuncu yaşı düştükçe L2 sadece mazideki güzel anıları ile kaldı..

bişey mi goturdu lol ? gracia final ve c6 arasında yapılan degisikliklerle oyun bana gore %60 degistirilmiş, freyada bu %70 olur kanımca
    kamael - tw - fame point - tiat - gracia map - hb area - airshipler - kamaloka - soi - attribute etc bunlar eger bunlar oyundan bişey goturup bişey getirmediyse senin hala c6da takılıp kalmandandır ^^

Bir sey goturup getirmedigini yada getirip goturmedigini bilmem ama bildigim tek sey versiyon atladıkca knight online - metin2 tarzina benzedigidir.Bu sebeptendir ki gracia bana hep buca tayfasını (0- 14 yas grubu) hatırlatır ve girmem.

• c1 den oynamaya başladım ama hatırlamıyorum müziği
  • Her yeni sürümün oyuna yep yeni ve güzel özellikler getirdiği tartışılmaz bir gerçek sanırım ancak bunlar olurken gerçekten oyunun o eski orta çağdaki derebeylikler havasından çıktığı ve biraz daha gerçekten uzaklaştığıda doğru bir tespit...

ancak benim gibi private server oyuncuları için en iyi seçim bence sürekli çıkan clientleri takip etmek oyunu oynamaya interlude ile başladım ana görevleri yaptım, boss görevlerini yaptım güm server gitti, yan yattı çamura battı. Tekrar aynı görevleri yapacapım bir servera geçtim bir kez iki kez hadi yaptım sonrasında insan değişiklik istiyor. Değişik görevler, bosslar, silahlar gelmeli... örneğin gracia kıtasına çıkınca bi oha çekmeli insan! Zaten bundan dolayı artık server kurma zamanı geldi diye düşünüp serverımı açtım çok şükür 1. yılımızı 10 şubatta dolduruyoruz.

Orijinalden alıntı: Teknik_Psikopat

c4 ü görünce duygulandım. :(

en sevdim cronicle :d.

c4 ve c6 e bayiliyorum.

HTC One (M8)

HTC UltraPixel™ // HTC Duo Camera // HTC Motion Launch™ // Zoe™ // HTC BoomSound™

• quote:

Orijinalden alıntı: Mec_Cem

Bu Hi5 ne olio ? yeni client mi çıkarıcaklar?

Şuan avrupa serverinin versiyonu hi5 bu client çıkalı 1 ay kadar oluyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.