Şimdi Ara

SİLİNSİN! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
792
Cevap
0
Favori
124.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Arkadaşlar ben ispanya takımlarının formalarını GGS ile düzelteceğim. Handi unnamed_bin dosyaları olduğunu bilmiyorum. Düzelttikten sonra nereye atacağım program files-konami-img yemi yoksa program files-konami-kitserver-img yemi?

Orijinalden alıntı: anktotti

arkadaşlar kitserver programını kuramıyorum ya çılırıcam bi bakın lütfen...

SİLİNSİN!

hacı bu hatayı banada veriyo ama sorunsuz çalışıyo denedinmi hiç oyuna girdinmi

Orijinalden alıntı: 1337-Killa

quote:

Orijinalden alıntı: D e v r i m

kar modu çıkmış. çim modu demek daha doğru olur

http://pes2008editing.blogspot.com/2009/10/snow-turf-by-frenkie.html

SİLİNSİN!
     SİLİNSİN!

bu yama diğerleri gibi kurulmuyor yalnız anlamadım gitti.Afs yle yapamıyorum.klasörler img olarak kayıtlı değil ben yapıyım dedim ama dosyayı bi türlü kaydedemiyorum birşey çıkmıyor.

Varmı bu yamayı yükleyebilen nasıl yüklediyse anlatabilirmi?_

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet2468

Arkadaşlar ben ispanya takımlarının formalarını GGS ile düzelteceğim. Handi unnamed_bin dosyaları olduğunu bilmiyorum. Düzelttikten sonra nereye atacağım program files-konami-img yemi yoksa program files-konami-kitserver-img yemi?

kitsever.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: D e v r i m

kar modu çıkmış. çim modu demek daha doğru olur

http://pes2008editing.blogspot.com/2009/10/snow-turf-by-frenkie.html

SİLİNSİN!
     SİLİNSİN!

bu yama diğerleri gibi kurulmuyor yalnız anlamadım gitti.Afs yle yapamıyorum.klasörler img olarak kayıtlı değil ben yapıyım dedim ama dosyayı bi türlü kaydedemiyorum birşey çıkmıyor.

Varmı bu yamayı yükleyebilen nasıl yüklediyse anlatabilirmi?_

bin dosyalarını kitserver'a kopyala kardeş. örnek: kitserver\example-root1\img\dt07.img

• quote:

Orijinalden alıntı: stone2627

quote:

Arkadaşlar ben ispanya takımlarının formalarını GGS ile düzelteceğim. Handi unnamed_bin dosyaları olduğunu bilmiyorum. Düzelttikten sonra nereye atacağım program files-konami-img yemi yoksa program files-konami-kitserver-img yemi?

kitsever.

Dün baya uğraştıktan sonra kitserver\example-root1\img\ deki bin dosyalarını düzenleyince oyunda değişti. Şimdi mesela almeria formasını oyundan nasıl bulacağım, kodu nedir nerdedir bunu bilen birisi var mı?

Orijinalden alıntı: ByAdmin

Pesedit v0.7 yükledikten sonra Takım logoları siyah kare şeklinde çıkıyor oyuna başlarken, ayrıca mesela barcelona takımının orjinal forma rengi ve şekli değişti bu normalmi?

Ayrıca Oyuncu numaralarının üzerindeki yerde isimleriyle birlikte M.United takımının adı yazıyor üst üste girmiş bi şekilde takımımda Barcelona.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByAdmin -- 2 Kasım 2009; 17:24:43 >

Oneplus 9R

Aynı dili konuşan değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilirler. (Hz. Mevlana)
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

@anktotti

pes2010.exe ye sağ tıkla salt okunur olarak kalmış o tiki kaldırıp tekrar dene

sağol hocam oldu
  • Bence 0.7 güzel.Şamiyonlar ligi arması kolunda çıkıyomu diyen arkadaş biz daha şampiyonlar ligine gidemedik ama lig arması var benim oyunda. Heralde o da vardır.Fake takımlar benim için fazla sorun değil zaten 5-6 tane var adam gibi BAL başladım 0.8 büyük ihtimal yüklemiyeceğim.0.7 gayet güzel bence

Add all missing CL and EL teams
    Add replay logos, adboards etc.
    Enable Eredivisie for Master League

Fix all bugs
    Planned Team List: (Version 1.0)

Team Country

Sturm Graz Austria
    Red Bull Salzburg Austria
    Austria Wien Austria
    Rapid Wien Austria
    BATE Borisov Belarus
    CSKA Sofia Bulgaria
    Levski Sofia Bulgaria
    APOEL Nicosia Cyprus
    Debreceni Hungary
    Maccabi Haifa Israel
    Hapoel Tel Aviv Israel
    Ventspils Latvia
    FC Sheriff Moldova
    Nacional Funchal Portugal
    Poli. Timisoara Romania
    Steaua Bucharest Romania
    Rubin Kasan Russia
    CSKA Moskva Russia
    Partizan Serbia
    FC Zürich Switzerland
    Algeria -
    New Zealand -
    América Mexico
    CD Guadalajara Mexico
    Al Ahly Egypt
    Racing Club Argentina
    Estudiantes Argentina
    Independiente Argentina
    San Lorenzo Argentina
    Velez Sarsfield Argentina
    Corinthians Brazil
    Cruzeiro Brazil
    Flamengo Brazil
    Fluminense Brazil
    Gremio Brazil
    Atletico Mineiro Brazil
    Palmeiras Brazil
    Sao Paulo Brazil
    Colo Colo Chile
    LDU de Quito Ecuador
    Kashima Antlers Japan
    Suwon Bluewings South Korea

Additionally we plan do replace the Master League D2 League teams with 2nd league teams from Germany, England & Spain, with the option to choose which teams you want.

• quote:

quote:

quote:

kitsever.

Dün baya uğraştıktan sonra kitserver\example-root1\img\ deki bin dosyalarını düzenleyince oyunda değişti. Şimdi mesela almeria formasını oyundan nasıl bulacağım, kodu nedir nerdedir bunu bilen birisi var mı?

hacı dt06.img 5360 dan itibaren formalar başlıyo

• GA patch ne zaman çıkar ?

bunu deneyin özellikle beşiktaşlılar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bratka -- 2 Kasım 2009; 23:21:49 >

quote:

quote:

quote:

kitsever.

hacı dt06.img 5360 dan itibaren formalar başlıyo

Bende C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\img dt0c.img'de 5365 ten başlıyor. 5360 5364 arası zaten görüntü yok. 5365 ten başlayan dosyalarda default ta hangi formalar varsa onları gösteriyor. (Örn manu liverpool barça) Ayrıca kitservere attığım EPL dosyalarını aynıları burada da var. Orjinalleri olmayan dosyaları kırmızı beyaz pes forması olarak gösteriyor. ( yani oyunda aston villa blackburn almeria gibi takımlar) Bu kırmızı beyaz formalı dosyaların birini alıp değiştirdim. Hem C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\img hemde kitserver/img ye attım GGS ile. Oyuna girdim ingiltere ve ispanya takımlarına baktım değişen bir şey yok. Ben bu PES2010_Edit dosyasının mantığını kavrayabilmiş değilim.

• ben o.7 yi yükledim gerçekden güzel olmuş sorunsuz şükür oynuyuyorum ayrıca sorunsuz türkiye ligide bulabilirsem tam olucak
  • Bir de herhangi bir clup de ya da amerika cluplerinde falan oynayan ülke futbolcularını göremememiz çok kötü....KONAMI bonservisi olmayan oyuncularla kadro kurmayalım diye ülke statüsünde arama yapmamıza izin vermiyor...halbuki ben yıllardan beri Güney Amerika'dan falan oyuncu keşfederim face'i bile olmaz o oyuncuların...keşfettiğim oyuncunun gerçek yüzünü ne güzel netten araştırır bulur ve ona face yapardım, ML'em de yaratcıılık yapmak idi bana asıl zevk veren...ama şimdi ille de Avrupa liglerinde oynayan oyuncuları alabiliyoruz...Ucuza kaliteli bir takım çıkarma olasılığımızı konami çok feci engellemiş arkadaşlar...kalkıp bize young takımdan çıkacak fake oyuncuları dayatıp, yıldızlarımızı onlardan biri ile yaratmamızı istiyorlar....Net bir örnek vermek gerekirse Meksika liginde Monterrey clubünde oynayan Humberto SUAZO isimli bir oyuncu vardırr ve ben çok beğenirim. Zaten milli takımında da oynuyor Meksika'da ama transfer için Meksika milli takımını seçtiğimde gözükmüyor, çünkü oyundaki klüplerin hiç birinde oynamıyor bu adam....:(

• Örneğin ben real zaragozanın mevcut formasını Game Graphic Studio ile düzenleyeceğim. Formanın olduğu bin dosyasını nasıl bulurum?

ya pesedit 0.3 du sanırım yada oyle bisi iste ingiltere ligi icin olan yamayı kuruyorum fakat online oynıcagim vakit oyun kendi resmi patch ini istiyor.. tekrar onu kurarkende hata veriyor..

bunun hem ingiltere ligi icin olan yaması ve online oynamak icin olan yamanin birlikte oldugu birsey yok mu yada bi cozumu..

anlatamadıgımı dusunuyorum ama umarım anlamıssınızdır
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.