Şimdi Ara

silinsin (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
411
Cevap
6
Favori
24.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuyu guncel tutalım. Eksi sozlukte de konuyi guncel tutmaya çalışıyoruz. Birlikten kuvvet dogar. Bu hırsızlara boylarının olcusunu gosterelim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adamlardaki rahatlığa bak la

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu başlığına bir düzenleme şart. rezalete ortam sağlayan bayii nin adı geçerse daha iyi olur. ekşi sözlük'te olay oldu zaten, burda da popülere düşerse haberlere filan konu olur belki.
  • servise hiç gitmem ama bundan sonra kapısından dahi geçmem
    durum gerçekten böyleyse ,diyecek söz bulamıyorum
  • Birisi bir ortak mail hazırlasın opel globala atalım hepimiz. Almanya ve ingilizce olarak. Müşteri memnuniyetinde 1. Olan firmamız diye reklam yapıyorlar birde.

• Bu saatten sıfır arabayı verecekler + o kişi ne isterse olay büyüdü . Eğer Opel Almanya bu işe çözüm bulmazsa rezildir ..
  • Ben boyle rezalet gormedim. Opel astra classic aracim var. Kapiya surtmusler. Bunun icin servise gidicektim ama artik tovbe. Disaridan bi servise yaptiricam. Bundan sonraki arac tercihlerimde opel son siralarda yer alicak.

• Ayrıca toyota bayisi de varmış adamların , gerçekten bu kadar saçma çalışanlar olamaz . Arabanın sahibi bayanmış sanırım sindirmişler resmen
  • ekşi de görmüştüm burada da açılması iyi olmuş konunun. opel türkiyenin cevabı daha da facia :( Bunlar nasıl iş hayatında tutunuyorlar inanılır gibi değil. Merakla Almanyadan gelecek cevabı bekliyorum bakalım.
  • Küfür edince ban yemesek keşke

• Konunun ekşiden buraya da geldiğini görüp üyesi olduğum bir opel foruma bakayım dedim. Konu orada da açılmış fakat moderatör tarafından;

"Servis olarak bir çok kişinin memnun olduğu ve bizimde önerdiğimiz servislerden biridir. Kamu oyuna açık bu tür platformlarda ticari kuruluşları bu tür ithamlarda bulunmak hoş olmuyor."

gerekçesi ile kilitlendiğini görünce şaşırmama sebep oldu ve kendilerine de ilettim bu şaşkınlığımı.
    Galiba biz milletçe yeteri kadar tarafsız olamıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodon -- 12 Ekim 2016; 0:46:02 >
  • Yok böyle bir yüzsüzlük.

Okurken sinirlerim bozuldu, bu nasıl bir ticaret yapma şeklidir ya.
  • almanca bilen illa ki biri vardır. uzun ve olayı anlatan bir mail yazsa da almanya ile mailleşsek. Çünkü türkiye bu işi kendi içinde söndürür.
  • Reddite taşıyalım. Reddit firmaların daha çok ciddiye aldığı bir yer . İngilizce olarak yardımcı olabilevek olan var mı ?

• Gürses Opel Facebook sayfası yorumlarımı silmiş,beni sayfadan engellemiş. Şaka gibi.
  • Okurken empati yaptım ve olacakları gördüm. Benim canıma tak edip servisi basıp kim var kim yok öldürmem, ömür boyu hapis cezası almam, ailemin kahrolması falan filan.

Rezilliğin dik alasıdır bu durum. Opel'in hatasını düzeltmek ve kamuoyunda oluşan tepkiyi pozitife döndürmek için sıfır bir araç hediye etmek yerine Utanmadan bir de tehdit etmişler kadıncağızı. Gerizekalı herifler. 50-60 Bin TL'lik bir araç hediye etseniz arkanıza rüzgar alacaktınız. Şimdi milyonluk reklam yapsanız da yüzlerce, binlerce müşteri kaybettiniz. Yazıklar olsun. Ekşi Sözlük başta olmak üzere pek çok paylaşım sitesinde gündem olması da güzel. Opel'i gerekirse linç etmek lazım.
  • Yani ne yapilsa az. Öyle şeyler yapılmalı ki hepsine ibret olsun...

Şaka gibi diyecegim o bile değil kadının tamir olmuş arabasına parça bekliyor de.

Yetmez arabaya babanın arabası gibi bin oda yetmez ehliyetsiz bin oda mı yetmedi alkollü bin oda mı yetmedi anasını satayım git adama gir...

Offf of...

Çaresizliğimizin farkında misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi think of idea -- 12 Ekim 2016; 1:00:03 >
  • Şu dakikadan sonra ne yapsalar nafile, engellesinler, forumlardan kaldırsınlar ne fayda. Yapılan bir hata ile kendilerini sildiler. Koskoca kuruluş, bu hanımefendiye aracı alıp bir adet sıfır astra verselerdi bugun arti puan alirlarsi bu krizi firsata cevirmis olurlardi.

• ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    13bin msj ı ne olduğunu bilmeden mi attın? saçmalama dostum aç oku rezillik gör
  • Artık eskisi gibi değil bu işler. Eskiden firma yapacağını yapardı, mağdur da anca yakın çevresine anlatıp "Lanet olsun sizin gibi işletmeye" derdi.

Ama şimdi öyle değil. Yaptığınız her yamuk, her yanlış aynı gün içinde milyonlara ulaşıyor. Üç kuruş için hiç ettiğiniz etik değerler ve sıktığınız canlar sizi ekmeğinizden edecek belki de. Sosyal medyayı gözardı etmenin dezavantajları :)

Azalarak bitecek ve bu huyunuzu değiştirmeden de piyasada var olamayacaksınız. Ne zaman ki kitlelerin gücünü ciddiye alırsınız, ne zaman ki tutumunuzu ona göre sergileyip insanların güvenini kazanırsınız, işte o zaman insanlar size kin gütmek yerine arkadaşını kolundan tutup mekanınıza getirir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.