Şimdi Ara

silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strawberry Fields Forever -- 28 Ağustos 2020; 22:18:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• konuyu bu sabah gördüm bende entryler inanılacak gibi değil.çoğunluğa nazaran yine iyi insanlar da var biri çok güzel bir şey yazmış bunlar için hoşuma gitti

" herkes idealindeki dünyayı oluşturur ve onun bir parçası olur, idealinde hırsızlık olan hırsızlık yapıyor işte..."
  • quote:

Orijinalden alıntı: KNO3

konuyu bu sabah gördüm bende entryler inanılacak gibi değil.çoğunluğa nazaran yine iyi insanlar da var biri çok güzel bir şey yazmış bunlar için hoşuma gitti

" herkes idealindeki dünyayı oluşturur ve onun bir parçası olur, idealinde hırsızlık olan hırsızlık yapıyor işte..."

Aynen onu ben de çok beğendim. Mutluluk doğruluktan geçer. Zorba insan uzaktan avantajlı gözükse de en mutsuz insandır...

• Hİç düzgün forum,sözlük vs kalmadı ki.Eksidekiler zaten malum,inci de malum,burası da son 1yildir Troll doldu,hadi güzel Troll olsa tamam da öyle de değil gelmiş ben buranin agasiyim diye konu aciyorlar

• Haram para yemek kolay mı adam gibi olana...

• Girilecek sözlük kalmadı artık eskiden ekşide takılırdım pkk sempatizanı doldu ardından inci'ye geçtim liseliler bastı vs. vs. burası desen trollerle dolu bir ortam
  • Haklilar bence. Zenginden almak hirsizlik olmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    6 yıl önce açıldı
    . SİLİNSİN
    5 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence fazla açıksözlüler

200 bin dolarlık çanta elinize geçmeden şöyle yaparım böyle yaparım diye konuşmak kolaydır

• Ekşi sözlük 15 yaşında ergen dolu. Ne zaman videolu bir başlık açılsa videoyu çeken kuzenim diyor

• Güzel genelleme kardeş.

• ilk entryleri okumuştum bende açıkçası platformları genellemek pek mantıklı değil bence türkiyenin en büyük 2 platformu dh ve ekşisözlük bi redditimiz yok ki orda takılalım :)
    şimdi adamlar konu dışının 2-3 troll ergeninin açtığı konuya verdiği cevaba bakıp bu dhliler mal diye tartışsalar saçma olur dime
    bir şey aradığımda genelde ekşi ve dh üyelerinin yorumlarına fikirlerine bakarım illaki bilgisi deneyimi olan yada bir ürün bakıyorsam kullanan bir hizmet bekliyorsam o hizmeti alanlar var yani genelleyip insanlara hakaret etmenin bi anlamı yok
    söylediklerinden mantıklı gelenlerde var adamlar varsayım yapmışlar din öyle emretmese yapar mı yada o parayı rahat harcıyabilcek olsa yapar mı diye bu onların görüşüdür
    ayrıca büyük ihtimal darbecilerin bırakıp kaçtığı paralar bunlar o adam o parayı harcasa bozdursa bi şey yapsa illaki peşine düşen olurdu ki geri vermekte pek iyi bir şey değil bence darbecilere dönücek çünkü para ben olsam parayı belli bir süre evde tutarım sonrada bozdurur insanlara dağıtırdım
    ekşi sözlüğün sevmediğim tek yanı çeşitli terör örgütlerinin özellikle pkk'nın propogandasını yapan insanlara müsamaha göstermeleri ben olsam direk sınırsız uzaklaştırırım onun dışında solcusuda fikirlerini beyan ediyor sağcısıda mhpliside akpliside chpliside laf sokuyorlar birbirlerine falan ne var bunda gerçek hayatta olmuyor mu sanki bence dhde takılıyorsunuz diye diğer yerlere düşmanlık beslemenizin bi anlamı yok onların orda olması size bir zarar vermez ki ne kadar çok böyle platform olursa bize yarar hatta :)

• Onlar kendini sözde " aydınlar" 'dır.Ama kroniklikten öteye geçemezler.Muhalefet olmak için her türlü şeyi denerler.PKK ve darbe sever üyelerin çoğunluğu oluşturduğu sözlük.
  • 2010 öncesi yazarlar efsaneydi ne olduysa yönetim değiştikten sonra oldu. Şimdi ise PKK sempatizanı çoğunluklu üyelerden oluşan sözlük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8CA3A7969 -- 3 Eylül 2016; 11:34:02 >
  • Gerçekçi bakış açısında bulunursam ben o çantayı bulsam 40 km mesafe olan evime koşa koşa giderim. Ama ağlayanın malı gülene hayır etmezmiş lafını da düşünerek o parayı bende sahibine ya da yetkili yerlere teslim ederim diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeyimVarKi?

ilk entryleri okumuştum bende açıkçası platformları genellemek pek mantıklı değil bence türkiyenin en büyük 2 platformu dh ve ekşisözlük bi redditimiz yok ki orda takılalım :)
    şimdi adamlar konu dışının 2-3 troll ergeninin açtığı konuya verdiği cevaba bakıp bu dhliler mal diye tartışsalar saçma olur dime
    bir şey aradığımda genelde ekşi ve dh üyelerinin yorumlarına fikirlerine bakarım illaki bilgisi deneyimi olan yada bir ürün bakıyorsam kullanan bir hizmet bekliyorsam o hizmeti alanlar var yani genelleyip insanlara hakaret etmenin bi anlamı yok
    söylediklerinden mantıklı gelenlerde var adamlar varsayım yapmışlar din öyle emretmese yapar mı yada o parayı rahat harcıyabilcek olsa yapar mı diye bu onların görüşüdür
    ayrıca büyük ihtimal darbecilerin bırakıp kaçtığı paralar bunlar o adam o parayı harcasa bozdursa bi şey yapsa illaki peşine düşen olurdu ki geri vermekte pek iyi bir şey değil bence darbecilere dönücek çünkü para ben olsam parayı belli bir süre evde tutarım sonrada bozdurur insanlara dağıtırdım
    ekşi sözlüğün sevmediğim tek yanı çeşitli terör örgütlerinin özellikle pkk'nın propogandasını yapan insanlara müsamaha göstermeleri ben olsam direk sınırsız uzaklaştırırım onun dışında solcusuda fikirlerini beyan ediyor sağcısıda mhpliside akpliside chpliside laf sokuyorlar birbirlerine falan ne var bunda gerçek hayatta olmuyor mu sanki bence dhde takılıyorsunuz diye diğer yerlere düşmanlık beslemenizin bi anlamı yok onların orda olması size bir zarar vermez ki ne kadar çok böyle platform olursa bize yarar hatta :)

Genellemelere tabi ki karşıyım. Ben de ekşiyi çok takip ediyorum , DH'den fazla hem de . Arada güzelleri var o yüzden okuyorum ben de. Genelde sinir krizine giriyorum ama

• quote:

Orijinalden alıntı: uyumak istemeyen adam

bence fazla açıksözlüler

200 bin dolarlık çanta elinize geçmeden şöyle yaparım böyle yaparım diye konuşmak kolaydır

+1

• Uludağda da Atatürk düşmanı sığırlar dolu. Hepsi aynı pislik, klavye başında nefret kusuyor.
    Hükümet, fetocular gibi şunları da tek tek bulup evinden alsa keşke ama nerdeee.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uyumak istemeyen adam

bence fazla açıksözlüler

Noktayı kaçırıyorsun ama. Burada benim eleştirim , doğru olanı yapanın ''salak '' olarak nitelendirilmesi.
  • Günlük ekşi sözlük konusu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.