Şimdi Ara

Silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m4hmud -- 21 Ocak 2017; 16:53:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hep arkadaşın olur zaten.
  • İster inan ister inanma

• Kanalın
  • Hayırlı
  • Olsun
  • En son mesajın 2 yıl önce. Gelmiş kanal reklamı yapıyorsun
  • Evrim diye bir şey yok. Evrim saçmalığı ile çocuklarımızın beynini yıkamaya çalışıyorsunuz.
  • Saçma sapan pokemonlara stardust harcamışsın..Evolve yaptıktan sonra pokemonun skilleri iyi olan denk gelmişse stardust harcamanı öneririm.Ratata 1000 cp olsa ne yazar çöp.Exp için evolve yapıp transfer et gitsin
  • en beyinsiz pokemonları power up etmişsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • DH | equ* kullanıcısına yanıt
    Öneriniz için teşekkürler.

• Önce konuşmayı öğrensin kanal sahibi bence.

Pokumon diyor. Konuşmasında şive var.

Bu şekilde halka açık yayın yapan kişilerde şivesi olamaması gerekir ,düzgün Türkçe gerekir ,hitabet gerekir.

Eğer hitabet yeteneği yoksa kanal açmak izleyecek olanlara hakaret etmek gibidir. İşinin ehli isen o işi yaparsın.

Yoksa bende aklına gelip gelmeyecek her oyunu hardcore seviyede oynadım. Açayım bir kanal sabahtan akşama kadar oyun bilgimle içerik oluşturayım. Düzgün hitap edemedikten sonra yeterli iletişim bilgisi olmadıktan sonra oyun bilgisi ne işe yarar ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 9 Ağustos 2016; 17:26:53 >
  • Diğer videolarda mümkün olduğunca dikkat edilecektir.Tavsiyeniz için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m4hmud -- 9 Ağustos 2016; 18:02:11 >
  • Reklam
  • Reklam yapacak olsaydım burada yapmazdım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.