Şimdi Ara

Silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wonkag -- 18 Mart 2016; 11:27:20 >

• Okyanus leşş bize okul dağıttı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alıcı değilim ama bazı kitaplar bana pahalı geldi.
  • Alıcı değilim, herkesin hayatında en az bir kere sahaflara gitmesi gerek diye düşünüyorum.
  • karavahset kullanıcısına yanıt
    Mesela hangileri ? Piyasa fiyatlarını biliyor musunuz ? 40 liralık sıfır kitaba 20 yazmışım bu mu pahalı geldi, ve yanında vereceğim hediye kitaplar vs. var nesi pahalı çok merak ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wonkag -- 17 Mart 2016; 23:05:45 >
  • wonkag W kullanıcısına yanıt
    Kardes okyanus ygs mat 40 değil zaten sitesinde 25 tl sen 20ye satiyosun bence bu fiyatlarla riske atmayın arkadaşlar
    Edit: bende baya kitap var lys sonunu bekliyorum beleşe dagiticam bekleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bambıl bii -- 17 Mart 2016; 23:13:10 >
  • Örnek olarak Tümay Yayınları YGS-LYS Dil Ve Anlatım Soru Bankası ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    . SİLİNSİN
    5 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    3 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben ygs mat a 40 mı dedim birader saçma sapan konuşuyorsun, ordan bulmuş en düşüğünü yazmış haklı çıkmak için, 2. el değil 0 kitaplar. denemeler ve ek kitaplar ücretsiz olarak bölüme göre vericem demişim, kapasiten mi almıyor ? Ücretsiz vericeğim 0 kitaplar seni millete vericeğin kitaplar gibi değil emin ol.
  • karavahset kullanıcısına yanıt
    Kardeş o internetteki kırmızı kitap değil sarı gibi kapağı var, nette bulamadım kendisini tümay dershaneleri de yazıyor kenarında
     Silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wonkag -- 18 Mart 2016; 0:01:18 >
  • wonkag W kullanıcısına yanıt
    Kardes girdiğimde direk onu gördüm sen ne yaşıyon allasen almayın beyler ben dagitacam dönem sonu

• quote:

Orijinalden alıntı: wonkag

Kardeş o internetteki kırmızı kitap değil sarı gibi kapağı var, nette bulamadım kendisini tümay dershaneleri de yazıyor kenarında
     Silinsin

neyse dostum boşa alınma. fiyatlar bana öyle geldi. satıcı sensin alıcı onlar. hayırlı satışlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.