Şimdi Ara

silinsin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • cinsi münasebet yaşadınız mı merak ediyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albert De Salvo

quote:

Orijinalden alıntı: FAKEFORUM

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fatih

Biz kızları uzak yerlere üniversiteye göndermeyin deyince suç olur sonra. Gönderelim de böyle çakallara yem olsun işte. Eminim kızın ailesi de çok güveniyordur kızlarına.

Kardeşim belki adamın niyeti ciddi birbirlerini seviyorlar sanane ? Bırakın yobazlığı artık

Trol müsün bilmiyorum ama açıklayayım genede.

Benimde sevgilim var ve aynı evde kalmayı çok isterdim. Fakat şöyle birşey var. Aynı evin içindeyken şeytan devamlı dürtüklüyor. Biz bunu yaşadık. Yaşadımda söylüyorum yani. Şimdi sen ciddi düşünüyorlarsa diyorsun ya kardeşim, ya belki olmayacak belki bana kısmet olmayacak bu kız. Ondan sonra o kadar yaşadıklarından dolayı vicdan azabı çekeceksin. Evlenmeyene kadar sevgiliyle aynı evde kalmaya karşıyım sonuna kadar. Hatta kızlarımızı mümkün mertebe iyi takip edip iyi yerlere takıldıklarından emin olalım.

kardeşim hani belki kısmet olmayacak diyorsun ya hadi diyelimki evlendikten sonra anlaşmazlık çıktıda boşandın o zaman bi kağıt parçası senin içinimi rahatlatıyor ?

Ya hayır tabiki dostum. Dinende kanunende karın oluyor o zaman. Ancak bu durumda eğer cinsel ilişki yaşayıp ayrılırlarsa o kızın hayatını düşünebiliyor musun ? Aklım kötüye çalışmıyor ama aynı evde kalınca inan ki cinsel temas illaki oluyor.

Kardeşim ister evli, ister evli olmadan ilişki yaşasınlar iki türlü ayrılıktada kız pişman olur ve duyguları değişmez buna eminim fakat şöyle bir durum var evlilik yapmadan ilişki yaşayıpta başka biriyle evlenirken sorun yaşayabilir çünkü evlilik yapmamış ve bekareti bozulmuş bir kıza karşı soğuyabiliyor insan

• Konu cbs. Bende kizla kaldim ama %90inin elizabet olduguforumda konu acacak kadar bunamadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Git ailesiyle konuş. De işte "sürekli aramayın iki oturamiyoruz kizinizla başbaşa" de.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fishkopf

quote:

quote:

Biz kızları uzak yerlere üniversiteye göndermeyin deyince suç olur sonra. Gönderelim de böyle çakallara yem olsun işte. Eminim kızın ailesi de çok güveniyordur kızlarına.

Kardeşim belki adamın niyeti ciddi birbirlerini seviyorlar sanane ? Bırakın yobazlığı artık

ailesinin onaylamadığı bir şeyi yapmasına karşı çıkmak ne zamandan beri yobazlık oldu

"Biz kızları uzak yerlere üniversiteye göndermeyin deyince suç olur sonra."

Bu düpedüz yobazlıktır kardeşim

Sayin yobaz olmayan arkadasim sen gonder o zaman kiz kardesini falan. Seve seve bekleyeceklerine eminim senin gibi yobaz olmayan arkadaslar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• En çokta sözde dinci ailelerin kizlari aciliyor universtede Tecrubeyle sabit

• Aynısını anana bacina yapsalar hoşuna gider mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ailesi de bi tuhaf. Zaten izin vermişler aynı eve. Arasan olur aramasan nolur

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Benimde sevgilim var ve aynı evde kalmayı çok isterdim. Fakat şöyle birşey var. Aynı evin içindeyken şeytan devamlı dürtüklüyor. Biz bunu yaşadık. Yaşadımda söylüyorum yani. Şimdi sen ciddi düşünüyorlarsa diyorsun ya kardeşim, ya belki olmayacak belki bana kısmet olmayacak bu kız. Ondan sonra o kadar yaşadıklarından dolayı vicdan azabı çekeceksin. Evlenmeyene kadar sevgiliyle aynı evde kalmaya karşıyım sonuna kadar. Hatta kızlarımızı mümkün mertebe iyi takip edip iyi yerlere takıldıklarından emin olalım.

kardeşim hani belki kısmet olmayacak diyorsun ya hadi diyelimki evlendikten sonra anlaşmazlık çıktıda boşandın o zaman bi kağıt parçası senin içinimi rahatlatıyor ?

Ya hayır tabiki dostum. Dinende kanunende karın oluyor o zaman. Ancak bu durumda eğer cinsel ilişki yaşayıp ayrılırlarsa o kızın hayatını düşünebiliyor musun ? Aklım kötüye çalışmıyor ama aynı evde kalınca inan ki cinsel temas illaki oluyor.

Kardeşim ister evli, ister evli olmadan ilişki yaşasınlar iki türlü ayrılıktada kız pişman olur ve duyguları değişmez buna eminim fakat şöyle bir durum var evlilik yapmadan ilişki yaşayıpta başka biriyle evlenirken sorun yaşayabilir çünkü evlilik yapmamış ve bekareti bozulmuş bir kıza karşı soğuyabiliyor insan

Bende bunu anlatmaya çalışıyorum. Evlendiğin insanı seçersin zaten araştırırsın ona göre evlenirsin. Ama tabi yinede ilerde kafalar uyuşmaz tartışma olur. Fakat evlenmeden önce beraber yaşayıp cinsel ilişki yaşarlarsa işte o zaman bir kız için en büyük hata olmuş olur. Onun için böyle şeylerden kaçınmak gerek diyorum. Bu önlemdir yobazlık değil bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Çikizen

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fishkopf

quote:

quote:

ailesinin onaylamadığı bir şeyi yapmasına karşı çıkmak ne zamandan beri yobazlık oldu

"Biz kızları uzak yerlere üniversiteye göndermeyin deyince suç olur sonra."

Bu düpedüz yobazlıktır kardeşim

Sayin yobaz olmayan arkadasim sen gonder o zaman kiz kardesini falan. Seve seve bekleyeceklerine eminim senin gibi yobaz olmayan arkadaslar.

Kız kardeşim yok fakat kızım olursa ilerde ve daha iyi bir şehirde daha iyi bir okulda okumak isterse seve seve yollarım siz örümcek kafalılar gibi eve kitlemem merak etme Ayrıca kızı yetiştirmene bağlı zaten bu durum sen kızı sürekli kapatıp üstüne düşersen sürekli dur çüş dersen o kız bunalır ve küçüklükten yalan söylemeye başlar fakat rahat ve dürüst bir ortamda büyüyen kız zaten başka birisiyle kalmadan önce senden izin alır söyler çünkü sana karşı saygısı vardır
    Yani sonuç olarak saygı ve otorite kazanılan birşeydir zorla elde etmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FAKEFORUM -- 7 Eylül 2015; 23:46:33 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bende bunu anlatmaya çalışıyorum. Evlendiğin insanı seçersin zaten araştırırsın ona göre evlenirsin. Ama tabi yinede ilerde kafalar uyuşmaz tartışma olur. Fakat evlenmeden önce beraber yaşayıp cinsel ilişki yaşarlarsa işte o zaman bir kız için en büyük hata olmuş olur. Onun için böyle şeylerden kaçınmak gerek diyorum. Bu önlemdir yobazlık değil bence

Doğru dediğim gibi evlenme kısmında daha sonradan sorun çıkabilir fakat: "Biz kızları uzak yerlere üniversiteye göndermeyin deyince suç olur sonra."
    Bu cümle düpedüz yobazlık kokuyor

• Oha aile izin mi verdi?Bu nasıl bir aile la?Sen kızla yatmışsındır da.Olacakları söylüyorum.Kızla kavga edip kargolayacaksın.Ondan sonra 2.el sahibinden .
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.