Şimdi Ara

silinmiyor,silinmiyor,silinmiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkadaşlar kullanmadığım program kalmadı. (advanced system optimizer, erase,ms-dos).ama ekteki resimde masaüstündeki işaretli dosyayı bir türlü silemiyorum.silmek isteyince başka program kulllanıyo diyor.download ederken yarıda bıraktığım bi dosyanın kalıntısı galiba.yardımcı olabilirmisiniz?

herkese saygılar

• güvenli kipte açıp silmeyi denesen . başlarken F5 ya da F8'den birine basılı tutarak açıyon. hangisi olduğunu tam hatırlamıyorum..
  • güvenli kipte sileceginden eminim ama olmazsa sanırım buda salt okunur dosyalar böyle yapıyor pc kapa ve tekrar ac sonra silmeyi dene siler heralde bide msconfig den bu dosyayı baslangıcta kulanıyormu bi bak kullanıyorsa üzerindeki işareti kaldır pc yi tekrar kapa ve ac bir daha silmeyi dene
  • güvenli kipte de silmiyo.dosyanın boyutu 0 kb zaten.başlangıçtada kullanmıyo.ve tüm asaletiyle masaüstümde öylece duruyo.kafayı yiyicem bu dosya yüzünden

• win 98 başlangı. disketi ile bilgisayarı acıp bir dos explorer programı ile silmeyi dene
  • EWT PROGRAMI YENİDEN KURUP SONRA UNİNSTALL ETMEYİ DENE.YADA KUR PROGRAMI SONRADA YOUR UNİNSTALLER BUL Bİ YERDEN (İMZAMDAN) O KALDIRSIN.
  • dosya sistemin fat32 ise başlangıç disketi ile aç, ms-dos tan sil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_runo -- 10 Ekim 2005, 21:31:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    silindi
    6 yıl önce açıldı
    Silindi.
    6 ay önce açıldı
    Silinecek
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • başlat/çalıştır/RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\INF\msmsgs.inf,BLC.Remove
  • quote:

Orjinalden alıntı: selenvirus

y herşeyi denemişsin ama birde program kullanmayı denesene gerçi bazılarında işe yaramıyor ama ben genelde bu yolla sildim. sende dene istersen

http://www.download.com/Unlocker/3000-2094_4-10389110.html

programı kurduktan sonra silmek istediğin dosyaya sağ tıkla sonra unlockerı seç sol alttan deleteyi seç sağtaraftanda unlock u seç birde öyle dene olmazsa diğer seçenekleri dene ama ben hiç onları kullanmadan sildi delete ve unlock yoluyla kolay gelsin.

hepinize tşkkr.ama unlocker işe yaradı.explorer.exe devamlı kullanıyomuş.sildim.ohh be rahatladım yaaa

• hepinize tşkkr.ama unlocker işe yaradı.explorer.exe devamlı kullanıyomuş.sildim.ohh be rahatladım yaaa

Geçmiş olsun...

• ctrl+alt+del yap işlemlere gir ve kullanıcıya göre sıralandır.Bilgisayar adına göre olan işlemlerden hangisi ona göre yakın ise(senin tahminin)işlemi sonlandır.Hatta hepsini bile sonlandırabilirsin.Sonra rahat rahat silersin.
  • Benzer bir dosya bendede silinmiyor. İnşallah bende silebilirim.
  • Benim işime yaramadı malesef. Bende dosyayı silmeye çalışırken dosya bulunamadı diyor ama dosya var..
  • Eger Dosya masaüstü ya da belgelerim gibi bir yerde ise.
    Bilgisayara baska bir kullanici olusturun.

Sonra su anda kullandiginiz kullaniciyi silin silerken size Dosyalari sileyim mi diye sorar. Yani C:\Document And Settings\ Kullanici Adi bu yolun altindaki tum dosyalar silineceginden o dosya da silinebilir.

Bir an aklıma geldi. bir deneyin bakalım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.