Şimdi Ara

silinmiş verileri kurtarma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar belki bu konu acılmıstır daha önce ama suan oylesine yardıma ihtiyacım varkı acil.... bazı resim ve verilerim yanlışlıka silindi onları geri getirmem gerekiyor bana ücretsiz ve kullanımı basit acil bi program lazım bu gece kurtarmalıyım bilen varsa yardımcı olursa cok sevineceğim özellikle kullanan arkadaslar birazda anlatırsa cok mutlu olurum..

• Bildiğim kadarıyla bu programların ücretsiz olanı yok. Ama çevrenden bi yerden EasyRecovery programını bulabilirsin tahmin edersem. Kullanımı oldukça basit, sorun yaşamassın merak etme. Tek yapman gereken, yanlışlıkla sildiğin bilgilerin bulunduğu harddiskte mümkün olduğu kadar az işlem yapmak. Hatta mümkünse kurtarma işlemini hdd'ini başka bir bilgisayara takıp çalıştırarak yap. Yoksa silinen dosyalarının bir kızmının üzerine yazılmasına sebep olabilirsin...
  • Üzerine veri yazılmadıysa 8yani aynı sektör üzerine), silinmiş olan verileri kurtarabilirsin.

Recover My Files, Magic Recovery, File ArchiveRescue Pro gibi recovery yazılımlarını kullanabilirsin. Özellikle, Recovery My Files'ı tavsiye ederim. Zaten, yazılımın boyutu da ufak...

Yazılım bölümünde, "Güncel Yazılım Linkleri" isimli bir üst konu var. Kurulum dosyasının indirme linkini oradan (ilk sayfada) bulabilirsin
  • arkadasım dediğin linki buldum ondan once pc inspector diye bi program denedim şimdi ama zor program daha cozemedim senın dediğin liktekiler ücretsizmi bide türkce yada kullanımı basit olan varmı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Format Sonrası Veri Kurtarma
    19 yıl önce açıldı
    silinen fotoğrafları kurtarma
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.