Şimdi Ara

Silinmiş Dosyaları Kurtarma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Lenovo U510 ideapad laptop kullanıyorum. Dün akşam bilgisayarda onekey recovery adlı bir programla karşılaştım. Sistem kurtarma ve sistem yedekleme diye 2 seçenek çıktı önüme tabi ben o sıra sistem yedekleme bölümünü hiç görmediğim için sistem kurtarma seçeneğine tıkladım. Sonra bilgisayar windows 8'i tekrar kurmaya başladı. Kurma işlemi bittikten sonra bilgisayardaki her şeyin silindiğini gördüm. Sadece D diskte driver ve önemli dosya adında dosyalar kalmış. Neyse arkadaşlar sorun şu; oyunlar, filmler, belgeseller, resimlerin hepsi doğal olarak silindi. Bu bahsettiği arşivin hepsi masaüstünde "Salih" adlı klasörde saklıyordum. Benim için önemli olan bu klasörün içindeki
    "resimler" dosyasını kurtarmam.

Recuva adlı programla bütün diskleri detaylı bir şekilde arattım ama %90'a geldiğinde "kişisel bilgisayarınız sorunla karşılaştı, yeniden başlatılıyor" adlı hatayı aldım 2 kere. Başka program öneriniz varsa ya da bu program hakkında bilginiz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim...

• r-studio programını denemeni tavsiye ederim
  • Recuva ile son kez sadece resimleri taratma işlemi yapıyorum. Şuan zaten R-Studio programını kurdum. Eğer ondan bir sonuç alamazsam R-studio ile C diski taratmayı düşünüyorum.

ekleme: Arkadaşlar R-studio ile C diskin tamamını tarattım ve sonuç olarak müziklerimi, filmleri, resimleri buldum. Müziklerimi geri getirdiğim zaman bazıları çalıştı bazıları çalışmadı. Resimlerimde ise 3-5 tane geri yükledim denemek için, windows fotoğraf görüntüleyicisi hiçbirini görüntülemedi. Sizce fotoğraflarım yanmış mıdır? Yoksa bilgisayarla alakalı bir sorun mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freespirit1 -- 9 Aralık 2015; 17:35:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    silinen fotoğrafları kurtarma
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.