Şimdi Ara

SİLİNEN SC LER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar buff ve defans sc basıyorum cz de bı debuff atılıyor sc komple gıdıyor bazen bu sızlerede oluyormu bana 2 3 kere oldu tıcette attım cvp gelmedı henuz varmı böle bişiyle karşılaşan

• lagdan dolayı oluyo şağ üst tarafda silinmiş gibi gözüküyo ama aslında silinmemiş
  • Arada bana da oluyor scleri basıyorum bastıktan sonra ölünce scler siliniyo
  • evet bana da çok oluyo.. basıon sc yi pk ya çıkıon.. arada debuff yediinde cure dan sonra buff gelmio veya ice yediğinde etkisi geçtiken sonra sw olmuyo.. tekrar basmak zorunda kalıos sc yi... ben böle bug ın...

bazen de debuff yediğinde falan (özellikle malice) sağ üst köşede defans görünmesine rağmen character penceresinde defans düşük oluyo.. malice yediğini anlamıosun.. cure layınca düzeliyo bu ama yinede sinir bozucu...
  • İlginç Bir Durum Boşuna Demiyoruz BugKo
  • evet bana çok oldu. hatta bazen leg cutting yedikten sonra sw sc sinin kaybolduguda oluyor. sc yi yeni bastıgım halde hemen gidiyor. sebebinni bende anlaamadım.
  • Eğer scrolları bitmeden siliyor tekrar kullanıyorsanız debuff ice vs... yedikten sonra scrollar silinebilir buda knightın buglarından biri işte
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HONOR MAGİC 7 PRO [ANA KONU]
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende relog yapınca oluyordu. Ciddi bir bug. K2'e iletmek gerek bunu...
  • Banada olmuştu bi kere kendim sildiğimi sandım meğer bug varmış
  • evet baada oluyor ardreamda ama ben onları tekrar gerı getırme yolunu buldum ...

SC sılınıyor ama etkısı devam edıyor bug da kalıyorr.. Ardreamdan cıkıyorum ve moradona gecıyorum

tkrar ardreama gırdıgımdee bug boulmus oluyor ve sc ler gerı gelıyorr dene bak gorursun ardreamda oluyorr Ronalk kı bılmıyorum ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Knight

lagdan dolayı oluyo şağ üst tarafda silinmiş gibi gözüküyo ama aslında silinmemiş

yok yok gerçekten siliniyo.bazen teleport olunca bile siliniyo.
  • gercekten siliniyoo
  • banada oluyo aynı anda bastım buff la ac sc yi buff 18 kaldı ac 16
    2 kere gitti boşa malice attıklarında gidiyo
  • sırf bu yüzden sc bastığımda priestlerden kaçıyorum zaten.
  • Benim başoma hiç gelmedi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.