Şimdi Ara

silinen dosyayı geri getirme (birkaç saat önce)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Değerli arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.

laptopumda işle ilgili evraklara ait resimler vardı , masaüstünde klasör tel yazan klasör içindeydi ve klasörü sildim.

bilgisayarı kapatmadım dün gece oldu olay ;

recuva yükledim serial attım fakat bişey bulamadı.Tarama yaptırdım r$... gibi şeyler yazan 8-10 tane dosya buldu onlarda bi işe yaramaz zaten.

mini tool recovery yükledim onada serial attım C'yi open file secerek actım hemen , Lost file yazan klasörün içinde d$.. falan yüzlerce klasör vardı resimlerin bikaçını ordan buldum.
    sonra tümünü kurtarmak için recovery file sectim c için bu sabah işlem bitti 15 adet C partition var sütünların birinde section yazıyordu sanırım %99 yazıyor ilk sırada o vardı zaten, girdim partitionun içine LOst file / D$.. yazandan yüzlerce var sabah işe gitmeden bi hızlıca bakıyım dedim hiçbirinde resileri bulamadım C/ User / desktop klasöründe de silinenler gözükmüyor.

Özet ; Dün gece sildigim klasörü ve içindeki evrakalrı kaybolmasın veya üzerine veri yazılmasın diye pcyi hiç kapatmadım recuva ve mini tool kullanmama ragmen cogu veriyi kurtaramadım.
    laptop yeni oldugu için sistem geri yükleme noktası acık degilmiş, ŞUAN LAPTOP ACIK EVDE , kurtarma oranımın yüksek oldugunu biliyorum - yanlış sularda yüzüyorum lütfen bana YARDIMCI OLUN...

BASİT ANLAŞILIR BİR PROGRAM VARSA VEYA bana screenshot olarak yardımcı olabiölir misiniz ? videolardan yardım alıyorum fakat adam programı siliyor hemen recuva ile rrecovery yapıyor tak hemen program bluunuyor bende niye olmuyor...

• https://cloud.mail.ru/public/2d1e7bd14df1/GetDataBack-Cl_ic-v4.33.rar programı indirin ve sıkıştırılmış dosyayı açın ve NTFS yazan klasörün içindeki programı kurun.
    programı kurduktan sonra açmayın.
    bilgisayarınız 32 bit ise register32.reg dosyasını çalıştırın, bilgisayarınız 64 bit ise register64.reg dosyasını çalıştırın.

programı başlatın ve "I want to recover deleted files" seçeneğini seçin. next deyin. gelen ekranda "C:" sürücüsünü seçin. Next deyin. gelen ekranda yine Next deyin. sonra tarama yapıp size seçenekler sunacaktır. sonra yine next deyin ve program hdd yi taramaya başlayacaktır. uzun bir süre taradıktan sonra size dosya ve klasörler gösterecektir. Dosya ve klasörlerin içinden sildiğiniz dosyayı bulmanız gerek. Sonra klasörün üzerine sağ tuş tıklatın ve copy, move veya export diye bir seçenek olması gerek ona tıkladığınızda dosyayı nereye kayıt edeyim diye soracak. kayıt edeceği "D:" sürücüsü veya başka bir usb hdd seçmelisiniz.

• @maxhacker bilgi için teşk

Alternatif program veya çözüm sunacak arkadaşlar var mı ??
  • erdem_61500 E kullanıcısına yanıt
    7 data recovery full sürüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.