Şimdi Ara

Silinen Dosyaları Nasıl Geri Getirebilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar dedıgım gıbı elımde 80 gb bı hdd var ıcındekı dosyaları format esnasında sılmıstım bu sılınen dosyaları nasıl gerı getırebılırım bı programı varmıs yardımcı olursanız sevınırım

• o prugram yüzünden 250 gb hdd yandı, hiç riske girme
  • nası yandıkı dostum adam onumde gerı getırmıstı dosyaları :S
  • 100 gb veri haybı olunca hdd fazla işlem yaptı, sabaha kadar kendi halinde bırakmıştım dosyaları kutarsın diye sabaha baktim ki hdd bi duruyo bi çalışıyor bi duruyor bi çalışıyor

bios felan görmedi

Başka arkadaşların yorumlarında bekle belki başarılı olanlar varır
  • quote:

Orjinalden alıntı: krm-iks

100 gb veri haybı olunca hdd fazla işlem yaptı, sabaha kadar kendi halinde bırakmıştım dosyaları kutarsın diye sabaha baktim ki hdd bi duruyo bi çalışıyor bi duruyor bi çalışıyor

bios felan görmedi

Ne alakası var arkadaşım. Senin soğutman kötüymüş ve muhtelemem diskinde bir problem varmış.

Senin dediğin doğru olsaydı server şeklinde devamlı açık kalıp işlem yapan bilgisayarların hali ne olurdu?

@Jeezy senin sorununa gelirsek ise, diskine bir şey yazmadıysan veri kurtarma programlarıyla dosyalarına ulaşabilirsin ve kurtarabilirsin...

Aşağıdak bir kaç tane program anlatımı var. Unutma File recovery programları...
    Hadi kolay gelsin....

http://forum.donanimhaber.com/m_23280095/mpage_1/key_//tm.htm#23280156

• power data recovery diye bi program var onu denemeni tavsiye ederim ama çok uğraştırıyo ben 5gb lık bi bilgi için 8-9 saat uğraştım.
  • peki dosya ve klasor isimlerini getiriyor mu bu prog?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: blue_life

quote:

Orjinalden alıntı: krm-iks

100 gb veri haybı olunca hdd fazla işlem yaptı, sabaha kadar kendi halinde bırakmıştım dosyaları kutarsın diye sabaha baktim ki hdd bi duruyo bi çalışıyor bi duruyor bi çalışıyor

bios felan görmedi

Ne alakası var arkadaşım. Senin soğutman kötüymüş ve muhtelemem diskinde bir problem varmış.

Senin dediğin doğru olsaydı server şeklinde devamlı açık kalıp işlem yapan bilgisayarların hali ne olurdu?

@Jeezy senin sorununa gelirsek ise, diskine bir şey yazmadıysan veri kurtarma programlarıyla dosyalarına ulaşabilirsin ve kurtarabilirsin...

Aşağıdak bir kaç tane program anlatımı var. Unutma File recovery programları...
    Hadi kolay gelsin....

http://forum.donanimhaber.com/m_23280095/mpage_1/key_//tm.htm#23280156

Zaten bilgisayar server kasa ve 7/24 açık

hdd 35 dereceyi geçmedi hiçbir zaman.

O programları kurarken üretici firma uyarıyor zaten program hdd ye zarar verebilir firma olarak bundan sorumlu deyiliz

• Data recoveryGüzel programdır ben 3 saatte 10 gb'lık bir yer kurtardım bu programla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.