Şimdi Ara

silinebilir... yardım eden herekese teşekkürler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ..........................



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vserkan -- 23 Ekim 2008; 11:40:54 >



  • kardeşim seni çok zor günler bekliyor.

    sağlam kankalarınla vakit geçir. yapmayı zevk aldığın şeylere yoğunlaş. başka birini bulmaya bak.
  • eğer mümkünse devam ettirmeye çalış , çünkü duygusal olduğunu belirtmişsin...ayrılık yaşayan sıradan insanlara göre daha çok etkilenebilirsin..
    psikolojin uzun süre bozuk kalabilir...eğer zayıf iraden varsa intiharı bile düşünebilirsin çok kez...

    olmuyor başka yolu yok mecbur ayrılacağız diyorsan , kendine ilgilenecek birşeyler bul...kafan boş kalmasın , yaşadığın günün nasıl geçip bittiğini anlayamayacak şekilde birşeylerle uğraş...yoksa her boş kaldığında o gelir aklına ve dalıp dalıp gidersin...

    başka bir çözüm yoluda , eğlenmek için bir bayan arkadaş yada kanka edin(eğer yoksa)...gez dolaş delice şeyler yap o kişiyle..lunaparka git gondola falan kamikazeye binin birlikte...sıkıldığında yada bunalıma girdiğinde ona açıl uzun uzun içini dök...emin ol daha iyi hissedersin..

    Edit : @coupant +1



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWing -- 23 Ekim 2008; 11:11:15 >
  • Zor.Aşkı sadece mutluluk olarak düsünme bir de bunun acı tarafı var.Emin ol her birey ask acısını tatmalı...Seni cok zor günler bekliyor.Uykusuz geceler,iştahsız günler,,mutsuzluk,acı vs...

    Ama bu durumu atlatınca iyi ki ask acısı cekmisim diyeceksin...Acı insana birseyler katıyor
  • Ayrıldığında , her boş zamanında aklına o gelir , bazen olmasını istediğin hayaler kurarasın ,akşamleğin başını yatığı koyunca ilk o gelir aklına bazen ismini he yerde görürüsün hayat unutturmak istemez sana.Zamanla acılar hafileytecek fakat yine düşüneceksin.Daha kolay unutmak sana onu hatırlattan her şeyi sileceksin.Verdiği hediyeri , fotoları , tel nosunu , v.ss.Hatta silebiliyosan ismini bile unut yani.Bu noktada iken en önemli sey boş balmamak , çalışıyosan ve iş tempolu geçiyorsa unutmanda yardımcı olur.Aksamleyin eve gidince DH aç fakat konu dışında çok fazla kız mevzusu olduğu için fazla takılma.Sinema bölümde önerilen filmlere bak ve bos vakitlerinde onları izle.Unutamam demiyeseksin .Unutulmayacak kız yoktur.Daha sonraki ilişkilerinde de fazla önemsemiyeceksin kızları , daha önemli olan kendimizi ve kendimizi geliştimemiz gerektiğini düşünmelisin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hercule Poirot -- 23 Ekim 2008; 11:15:54 >
  • Ayrılma noktasına geldiysen ve hala harap olmadıysan hiçbirşey olmaz sana..

    Bu sadece ayrılma kararı aldığın anda başlayacak olan bir acı süreci değilki.. O noktaya gelene kadar çok daha fazla acı çekersin. Eğer sen ayrılma noktasına geldiysen ve acı çekmiyorsan gerçekten sevmiyorsun demektir, o yüzden merak etme ayrıldıktan sonra çok fazla harap olmassın.
  • ...........



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vserkan -- 29 Ocak 2009; 15:06:22 >
  • Çıkış yolu , seni bu çıkmaza sürükleyen sorunu çözmen olucaktır.Git kızla yüze yüze konuş ve sorunları zamanla çözübileceğinizi anlat.Kıza biraz zaman ver ve düşünsün.Daha sonra zaten bir şansınız daha olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.