Şimdi Ara

Silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |erdem| -- 25 Şubat 2021; 14:52:34 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |erdem| -- 25 Şubat 2021; 14:53:6 >
  • Yanlış hatırlamıyorsam üzerinde pembe yuvarlak içinde ters üçgen olan bir tuş vardı sx235 te onu 6-8 saniye basılı tuttuğun zaman kartuşu değiştirme pozisyonuna geliyordu yazdırma kafası ve tabi kartuş haznesi. Epsonlarda kapağı açtımı otomatik olarak kartuşlar ortaya gelmez canon yada hp gibi. Muhtemelen biliyorsundur ama yazayım dedim genede.

Orijinalden alıntı: chungkingexpress

Yanlış hatırlamıyorsam üzerinde pembe yuvarlak içinde ters üçgen olan bir tuş vardı sx235 te onu 6-8 saniye basılı tuttuğun zaman kartuşu değiştirme pozisyonuna geliyordu yazdırma kafası ve tabi kartuş haznesi. Epsonlarda kapağı açtımı otomatik olarak kartuşlar ortaya gelmez canon yada hp gibi. Muhtemelen biliyorsundur ama yazayım dedim genede.
    * bu mesaj silindi *

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |erdem| -- 25 Şubat 2021; 14:53:35 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |erdem| -- 25 Şubat 2021; 14:53:46 >
    SİLİNEBİLİR ...
    8 yıl önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    9 yıl önce açıldı
    [SATILDI] Silinebilir
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.