Şimdi Ara

silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CB93988F3 -- 4 Temmuz 2017; 4:29:57 >

O yolun mantığını kavraman için otobüsle veya başka biri kullanırken gidip gelmen gerekiyor.

En son Şubat ayında kullandım yolu.Yeni yolun yapımı o zaman devam ediyordu,tamamen bitirdiklerini zannetmiyorum zaten tamamı genişletilmiyordu.

Duydukların doğru,sık kullanılır ama ülkemizin en tehlikeli yollarından biri,hatta en zor yolu.

Ancak bu yolda sürücüler tüm dikkatini toplar,4 şeritli otoyoldan daha az kaza görürsün.

Kısa mesafe-çok zaman.400 km civarıymış sanırım.Resmen dağa çıkıp geri iniyorsun.

Kamyon ve otobüsler arkasına takılınca onların işaretini bekliyorsun,başka türlü geçmen mümkün değil.

Ortalama 40-50 km hızla gideceksin.Gece yolculuğu yapman şart,viraj ağızlarında karşıdan gelenle uzun kısa farla anlaşırsın.

Tavsiyem;Mersin'den gece yarısı 12 gibi çıkın.

Genelde sürücü dışında herkesin midesi bulanır.

http://vimeo.com/9721588 ( Video'da yolun sıkıcı kısımları var )

Burası bir kısmı.

Amaaa,

Bu yoldan aldığın hazzı hiçbir yoldan alamazsın.

Yazın ve tatilin habercisi benim için.

Türkiye'de görülmesi gereken 10 yerden biridir bence,sabaha karşı harika oluyor.Ağzın açık kalır,ölüm pahasına manzara için o yolu kullananlar var

Al kız arkadaşını,çık yola kusmazsa unutulmaz bir anı olur sizin için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pmnpirlo -- 9 Ağustos 2012; 5:24:10 >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CB93988F3 -- 4 Temmuz 2017; 4:30:29 >
  • O yol çok kötü, hem çok dar hem çok virajlı hemde bir tırmanıyor bir iniyorsun. Ben o yoldan 5-6 sene evvel geçmiştim kesinlikle tavsiye etmem ortalama hızın düşük olduğu için oldukça uzun sürüyor bu arada.

Gece gidin demiş bir arkadaş ama çok tehlikeli olur bence, en ufak bir dalgınlıkta uçurumdan aşağı gitme ihtimalin oldukça yüksek Allah korusun.
    kamyon peşine takılmadıkça manzaralı ve eğlenceli bir yoldur
    gazimagusa'dan girneye giden bir yol var (dağdan kestirme olan) o yolu kullandıysanız biraz o tarzda bir yol, eski ve tehlikeli bir yol olabilir ama otoyol gibi sıkıcı değildir. bol virajlı inişli çıkışlı keyifli bir yoldur
    SİLİNEBİLİR ...
    8 yıl önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.