Şimdi Ara

silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monsternotebook -- 16 Şubat 2014; 17:56:34 >

• Kasa güzel görünüyor, özellikleri de öyle lakin ürünün özellestir kismi degil de kendi özelliklerinin bulundugu sayfayi görebiliyor muyuz ? Bir de kasa tipi sanirim 2 harddiski destekliyor (?) ses sistemi digerlerindekiyle ayni mi?

Yanitlariniz icin tesekkür ederim
    Kolay gelsin

Orijinalden alıntı: Revenge®

Özgür bey yeni kasanız hayırlı olsun, ben bir konu hakkında öneride bulunmak isterim. Eğer p170em kasalara nvidia 2gb'lık 650m uygunsa, onu da özelleştirmelere eklemeyi düşündünüz mü, pek oyun derdi olmayan kullanıcılar düşünebilir.
    www.monsternotebook.com.tr/customize/customize.aspx?id=417570&secenek=&secenek2=&adet=1&lang=tr-TR

GT 650M hm serisine takılamaz anakarta yapışık çünkü

• Yazın alıyorum

http://forum.donanimhaber.com/memberReferences.asp?memID=72865
  • quote:

Orijinalden alıntı: croatan

quote:

Orijinalden alıntı: Revenge®

Özgür bey yeni kasanız hayırlı olsun, ben bir konu hakkında öneride bulunmak isterim. Eğer p170em kasalara nvidia 2gb'lık 650m uygunsa, onu da özelleştirmelere eklemeyi düşündünüz mü, pek oyun derdi olmayan kullanıcılar düşünebilir.
    www.monsternotebook.com.tr/customize/customize.aspx?id=417570&secenek=&secenek2=&adet=1&lang=tr-TR

GT 650M hm serisine takılamaz anakarta yapışık çünkü

Anakart ile butunlesik olmasi cok zor siz bu bilgiyi nereden aldiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbo-powwer -- 15 Nisan 2012; 0:28:27 >

• evet bilgi doğru sadece gtx modelleri tümleşik değil yani gtx serileri değiştirilebiliyor
    SİLİNEBİLİR ...
    8 yıl önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu da performansı ile ilgili bir bilgi notebookcheck den alınmıştır.

Performance

The gaming performance of the GeForce GT 650M equipped with DDR3 graphics memory lies somewhere in the former 2011 high-end category between the GeForce GTX 460M and GTX 560M. The performance is exceptionally good in shader-heavy DirectX 11 games and benchmarks. However, the 128-Bit memory interface can be a bottleneck if DDR3 graphics memory is employed. Despite the slower core clock of only 735 MHz, the GDDR5-version of the card should be much faster. Demanding games of 2011 like Battlefield 3 will be playable in 1366x768 and medium or high settings. Less demanding games, such as Modern Warfare 3, are easily playable with maxed out settings and 1080p resolution.

performansı gtx560m e yakın bişey olur diye tahmin ediyorum bu kartın

bu sitede de monster gibi bir firmanın sitesi ve orda parçaların yanında Upgradeable yazanlar değiştirilebilen parçalardır.yine bu siteden diğer özelliklere de bakabilirsiniz
  • Sayın @ozgur@fokusshop.com bu ürünü yada sitenizden başka bir ürünü sipariş versek, teslim süreleri genelde 1-2-3 ay olduğu için ürün teslim edilmeden başka bir ürün almak istersek siparişimizi istedigimiz zaman iptal edip paramızı alabiliyor muyuz ? Yoksa iptal işleminden sonra 1-2 hafta bekletiyor musunuz ? Ürünleriniz özellik olarak ve fiyat olarak iyi ama teslim süreleri uzun oldugu için beklerken başka ürün almak istersek iptal işlemi uzaması veya sorun olmaması bakımından bu soruyo soruyorum. Şimdiden ilginiz için teşekkürler.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.