Şimdi Ara

silinebilir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
4.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
47 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KemGozluSevket

quote:

Orijinalden alıntı: x2yk

quote:

Orijinalden alıntı: webbie

quote:

quote:

quote:

Her gün bir kadın öldürülüyor sesiniz çıkmıyor çünkü sizin türünüz kendi türünüzü kötüler misiniz yok asla hiçbir zaman bu konulara değinilmez ama konu milletvekili şöyle böyle olunca ohhhoo anlıyorum bakan ya da milletvekili olamadınız hazmedemiyorsunuz, çekemiyorsunuz ama bu kadar da olmaz ki, ben şunu da görüyorum ki AKP size dert olmuş, cidden fena dert olmuş.. :) :)

Olmamış. Tekrar denemelisin.

Yooo esas size göre olmuyor boş şeylerin peşinde olduğunuzun farkındasınız değil mi ülkem de böyle bir olay bir kere olur olmamalı ama olur ama ülkem de her gün kadın cinayeti olur 1 kere bile olmasın isteriz ama her gün haber var bugün kim bilir hangi kadınımız olacak inşallah olmaz ama rütin bir hal aldı o yüzden rütin bir hal aldığı için size buna bende dahil sıradan geliyor önemsiz değil ama eski bakan uçak olayı olmuş ohoo tam bizlik konu ucunda akp 'ye giydirmek var nasıl artık şunu anlıyorum ki cümleler içinde geçen a ya da k ya da p harflerini bile görseniz ahan da AKP 'yi işaret ediyor tamam işte buradan giydireyim diyecek kadar kafayı sıyırmış bir millet görüyorum.. O yüzden diyorum dert olmuş..

O zaman şöyle söyleyeyim; Muhtemelen yurtdışından geldin ve dilimizi de yeni öğrendin. Bu nedenle de, şu anda gönülden bağlıymış gibi davrandığın partinin vakıflarından olan Ensar Vakfı'nın olaylarından haberin yok.

Haberinin olmamasını, Türkiye'ye yeni yerleşmiş ve Türkçe'yi de yeni öğrenmiş olmana bağlayarak, sana bir olaydan bahsedeyim;

Ensar Vakfı denen bir vakıf var ve bu vakıf AKP'liler tarafından kurulup, AKP'nin yandaş işadamlarının ihaleler karşılığında elde ettikleri gelirin bir kısmını aktarmalarıyla güçlenen bir vakıftır. İşte bu vakfın Karaman'daki şubesinde fakir çocuklara dini eğitim verilirken, yaklaşık 3 yıl boyunca 45 erkek çocuğa tecavüz edildiği ortaya çıktı.

Sonrasında ise, muhalefet partileri Ensar Vakfı ile ilgili araştırma önergesi verdi fakat AKP yani senin şu anda gönülden bağlı olduğun parti bu önergeyi reddetti ve Aile Bakanı da çıkıp "Bir kereden birşey olmaz" minvalinde bir cümle kurdu.

Aklınca yine kıvırıp "Ben çocuklardan değil, kadınlardan bahsettim" diyerek yırtmaya çalışırsan, ona da cevabımız vardır muhakkak, ama sana vereceğimiz cevaplar sizden gelsin;

silinebilir

silinebilir
    Hadi canım, kadın hakları ile sizin işiniz olmaz. Konuyu çevireyim derken, en fazla suçunuz olan yerden giriş yapmış olman senin hatan değil, sana bu görevi verenlerin hatasıdır.

Çokta biliyorsun ensar vakfını o kadın sizin yüzünüzden görevini bıraktı çünkü sizin düşünce yapısı kadının söylediği sözü değil sizin istediğiniz gibi yazılan çizilen söze inanarak kadına algı yapıp durdunuz, o yüzden o görüntülü videoyu açta defalarca defalarca defalarca izle de bilmem algılayabilir misin kadının ne cümleler söylediğini ama sen yine de defalarca defalarca defalarca izle sonra sor kendine ben niye anlayamıyorum bu kadın ne söylemiş o yüzden bu halk görüyor göreceğini yıllarca.. Siz kir atmayla daha çok yaşarsınız..

Malum söz de şu; bu bir kere rastlanmış olması hizmetleriyle ön plana çıkmış kurumumuzu karalamak için gerekçe olamaz diye söyleyen bir kadını aylarca algı yaparak yaşadınız durdunuz ama anca sizin gibiler bu kafa ile yaşamaya devam edebilir devam edin bunları böyle paylaşmaya bir insan küçülmek için böyle şeylere nasıl inanabiliyor aklım almıyor sadece cevabı şöyle görüyorum bir iktidar var ve birileri bu iktidara dert olmuş bu yüzden her türlü şeye inanır hale geldiklerini görmem yazık diyorum rıza olayı da tutmadı ne yazık ki ve rıza itiraflara başladı diye rıza nin tarafına bile geçenleri gördü ya bu forum daha ne denilebilir..

kurumumuza bir kere rast gelmis bi olay sozunu nasil savunabilirsin olum sen ? Tecavuz lan bu tecavuz 45 erkek cocuguna olan bi tecavuz kurumuzda bi kere oldu ensar vakfini karalamayin denecek kadar basit bi olay mi bu?

Ne diyorsun haa ne diyorsun pisliğin biri çıkacak ve pislik olduğunu gizleyen bir adi olacak kötülük yapacak bunu da yıllarca gizleyecek sonra bu olay çıkacak o adi idam etseler gram üzülmem neyse cezası çeksin ama bunun suçu bir kuruma vakfa nasıl kesilebilir aklın alıyor mu??

CHP 'de Sezgin Tanrıkulu neler yapıyor neler bunun faturasını CHP 'ye mi keselim CHP 'yi mi kapatalım senin aklınla düşünürsek aynı olay çıkıyor, ha CHP yönetimi der bu adam partimize zarar veriyor bu adamı ihraç ediyoruz yolumuza bu adamsız devam edeceğiz der bu olayı kapatır bu kadar basit ama sen diyorsun ki Sezgin şunu bunu yapmış CHP kapanmalı.. Hiç kıvırma ikisi de aynı şey..

Bu bakan olan kadın da bunu söyledi gereği yapılacak ama kurumu karalamanın kurumu hedef almanın sebep olamaz diyor ama sizler tecavüzcü ya da tecavüzcüleri aklıyor akp diye burada aylarca yazmadınız mı işte sizin zihniyet bu kafa ile yaşıyor o yüzden pek bir önemi de yok sizler önce içinizi temizleyin ondan sonra bir şey yazmaya kalkın buralarda ve internette..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Her gün bir kadın öldürülüyor sesiniz çıkmıyor çünkü sizin türünüz kendi türünüzü kötüler misiniz yok asla hiçbir zaman bu konulara değinilmez ama konu milletvekili şöyle böyle olunca ohhhoo anlıyorum bakan ya da milletvekili olamadınız hazmedemiyorsunuz, çekemiyorsunuz ama bu kadar da olmaz ki, ben şunu da görüyorum ki AKP size dert olmuş, cidden fena dert olmuş.. :) :)

Yooo esas size göre olmuyor boş şeylerin peşinde olduğunuzun farkındasınız değil mi ülkem de böyle bir olay bir kere olur olmamalı ama olur ama ülkem de her gün kadın cinayeti olur 1 kere bile olmasın isteriz ama her gün haber var bugün kim bilir hangi kadınımız olacak inşallah olmaz ama rütin bir hal aldı o yüzden rütin bir hal aldığı için size buna bende dahil sıradan geliyor önemsiz değil ama eski bakan uçak olayı olmuş ohoo tam bizlik konu ucunda akp 'ye giydirmek var nasıl artık şunu anlıyorum ki cümleler içinde geçen a ya da k ya da p harflerini bile görseniz ahan da AKP 'yi işaret ediyor tamam işte buradan giydireyim diyecek kadar kafayı sıyırmış bir millet görüyorum.. O yüzden diyorum dert olmuş..

O zaman şöyle söyleyeyim; Muhtemelen yurtdışından geldin ve dilimizi de yeni öğrendin. Bu nedenle de, şu anda gönülden bağlıymış gibi davrandığın partinin vakıflarından olan Ensar Vakfı'nın olaylarından haberin yok.

Haberinin olmamasını, Türkiye'ye yeni yerleşmiş ve Türkçe'yi de yeni öğrenmiş olmana bağlayarak, sana bir olaydan bahsedeyim;

Ensar Vakfı denen bir vakıf var ve bu vakıf AKP'liler tarafından kurulup, AKP'nin yandaş işadamlarının ihaleler karşılığında elde ettikleri gelirin bir kısmını aktarmalarıyla güçlenen bir vakıftır. İşte bu vakfın Karaman'daki şubesinde fakir çocuklara dini eğitim verilirken, yaklaşık 3 yıl boyunca 45 erkek çocuğa tecavüz edildiği ortaya çıktı.

Sonrasında ise, muhalefet partileri Ensar Vakfı ile ilgili araştırma önergesi verdi fakat AKP yani senin şu anda gönülden bağlı olduğun parti bu önergeyi reddetti ve Aile Bakanı da çıkıp "Bir kereden birşey olmaz" minvalinde bir cümle kurdu.

Aklınca yine kıvırıp "Ben çocuklardan değil, kadınlardan bahsettim" diyerek yırtmaya çalışırsan, ona da cevabımız vardır muhakkak, ama sana vereceğimiz cevaplar sizden gelsin;

silinebilir

silinebilir
    Hadi canım, kadın hakları ile sizin işiniz olmaz. Konuyu çevireyim derken, en fazla suçunuz olan yerden giriş yapmış olman senin hatan değil, sana bu görevi verenlerin hatasıdır.

Çokta biliyorsun ensar vakfını o kadın sizin yüzünüzden görevini bıraktı çünkü sizin düşünce yapısı kadının söylediği sözü değil sizin istediğiniz gibi yazılan çizilen söze inanarak kadına algı yapıp durdunuz, o yüzden o görüntülü videoyu açta defalarca defalarca defalarca izle de bilmem algılayabilir misin kadının ne cümleler söylediğini ama sen yine de defalarca defalarca defalarca izle sonra sor kendine ben niye anlayamıyorum bu kadın ne söylemiş o yüzden bu halk görüyor göreceğini yıllarca.. Siz kir atmayla daha çok yaşarsınız..

Malum söz de şu; bu bir kere rastlanmış olması hizmetleriyle ön plana çıkmış kurumumuzu karalamak için gerekçe olamaz diye söyleyen bir kadını aylarca algı yaparak yaşadınız durdunuz ama anca sizin gibiler bu kafa ile yaşamaya devam edebilir devam edin bunları böyle paylaşmaya bir insan küçülmek için böyle şeylere nasıl inanabiliyor aklım almıyor sadece cevabı şöyle görüyorum bir iktidar var ve birileri bu iktidara dert olmuş bu yüzden her türlü şeye inanır hale geldiklerini görmem yazık diyorum rıza olayı da tutmadı ne yazık ki ve rıza itiraflara başladı diye rıza nin tarafına bile geçenleri gördü ya bu forum daha ne denilebilir..

kurumumuza bir kere rast gelmis bi olay sozunu nasil savunabilirsin olum sen ? Tecavuz lan bu tecavuz 45 erkek cocuguna olan bi tecavuz kurumuzda bi kere oldu ensar vakfini karalamayin denecek kadar basit bi olay mi bu?

Ne diyorsun haa ne diyorsun pisliğin biri çıkacak ve pislik olduğunu gizleyen bir adi olacak kötülük yapacak bunu da yıllarca gizleyecek sonra bu olay çıkacak o adi idam etseler gram üzülmem neyse cezası çeksin ama bunun suçu bir kuruma vakfa nasıl kesilebilir aklın alıyor mu??

CHP 'de Sezgin Tanrıkulu neler yapıyor neler bunun faturasını CHP 'ye mi keselim CHP 'yi mi kapatalım senin aklınla düşünürsek aynı olay çıkıyor, ha CHP yönetimi der bu adam partimize zarar veriyor bu adamı ihraç ediyoruz yolumuza bu adamsız devam edeceğiz der bu olayı kapatır bu kadar basit ama sen diyorsun ki Sezgin şunu bunu yapmış CHP kapanmalı.. Hiç kıvırma ikisi de aynı şey..

Bu bakan olan kadın da bunu söyledi gereği yapılacak ama kurumu karalamanın kurumu hedef almanın sebep olamaz diyor ama sizler tecavüzcü ya da tecavüzcüleri aklıyor akp diye burada aylarca yazmadınız mı işte sizin zihniyet bu kafa ile yaşıyor o yüzden pek bir önemi de yok sizler önce içinizi temizleyin ondan sonra bir şey yazmaya kalkın buralarda ve internette..

Yav hala bik bik konusuyorsun utanmaz herif.Birde utanmadan tecavuz olayiyla chp deki bi vekilin eylemlerini kiyasliyorsun 45 cocugun hayati bitmis psikolojisi yerle bir olmus.Ensar vakfi akp ye bagli bi kurum degil miydi ? Dolayısıyla buraya getirilenlerde akp nin sorumlulugu altindaydi.Ulan kurum karalama diyebilecek piskinlige sahipsiniz hala ya.Bu olaydan sonra hala bu serefsiz vakfa cocugunu emanet eden anneninde babaninda ta orta yerine zaten.! Yazik lan yazik bu kadar basit olamaz sehitlere alistirdiklari gibi boyle olaylarada alistirmislar sizi.O tecavuz edilen kendi cocugun olsa inletirdin yeri gogu elalemin cocugu ya tabi kurum karalamak dogru degil dersin sirf secmeni oldugun partiyle baglantili sirf diye.

Hadi la haddini bil terbiyesiz.. Zoruna mı gitti sen bir kurumu bir x yüzünden karalayabiliyorsan seninle bir gram cümle kurulmaz hadi işine bak sen AKP bilecekmiş oraya giren herkesin serecesini dh üye olmuşsun ne bileyim ben senin nasıl bir varlık olduğunu haa ülkemizde içimizde öğretmen diye atadığımız ne pislik öğretmenler çıkıp çocuklarımıza neler yapıyorlar o zaman MEB 'i de kaptalım müdürleri de alalım okulu da kapatalım başkanından başbakanına hepsini alalım niye bu varlığı öğretmen yaptınız diye hatta ülkeyi kapatalım diyelim başka ülkeler gelin biz ülkeyi devrediyoruz Türkiye Cumhuriyeti değiliz artık çünkü biz kara leke sürdük Türklüğümüze diyelim dimi ha buradan çıkarsak zaten Allah 'a kadar gideriz tövbe yarabbim beni böyle boş insanlarla meşgul ettiğin için..

• Uçak döndürmek neki? Bu adamlar ve bu adamların yamakları/çalışanları/kendileri yüzünden neredeyse hergün E-5/köprü/o-3 ... vb ana arterler trafiğe kapatılıyor akşam 5 den sonra işten çıkınca dua ediyorum bunlardan biri yoldan geçmesin diye.

Uçak dönmüş 200 kişi geç kalmış ohooo koca istanbul saatlerce geç kalıyor bu adamlar yüzünden bir tane haberi yapılmıyor.
  • Bu adam tam makarnacılara layık bir adamdı. Bir tv programında asgari ücretten bahsedilirken İddiaları kabul etmeyip, 800 TL büyük bir para, zeytinin kilogram fiyatı belli, peynirin, ekmeğin kilogram fiyatı belli demişti. Adamlar halkla dalga geçiyor yıllardır.

Oy verip ağlayanlar umarım daha beter olursunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helluri -- 20 Aralık 2017; 11:19:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ciğerini satsan paraynan 5 krş.etmeyecek adam uçağa U çektiriyor,

muz cumhuriyeti değil de nedir amk ensar sevicileri

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Şaşıracak birşey yok,bu işin kaderinde var.Bizler kadere,kazaya inanan insanlarız.

With salam and prays.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: darklord1905

Oy verdiysen katlanacaksın kardeşim.

Nerden biliyorsun laf söyleyenlerin de ona oy attığını ?

Gereksiz konuşuyorsunuz.

• Üstüne siyaset yapılacak bir konu olmadığı gibi sözde teknoloji sitesine haber olabilecek bir konuda değil. Sıradan bir yolcuda taksi sırasında uçmaktan vazgeçtim incem derse inebilir, zorla uçuramazlar, kaldıki bu kişi milletvekili olursa hiç uçuramazlar. Sıradan bir yolcunun şikayetinin üstünü kapatmayı göz önününe alabilirler ama eski bir bakanın sivil havacılığa yapacağı şikayeti geçiştiremezler.

Bakan uçmaktan vazgeçince(zaten 40 dk rötor yapmış olan)uçak, uçak pistinden, uçak park alanına geri dönüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 21 Aralık 2017; 2:34:25 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Koskoca akp'nin forumda kiraladığı adama bak Türkçe bilmiyor daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evil Chuck -- 21 Aralık 2017; 5:37:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Evil Chuck

quote:

quote:

quote:

Koskoca akp'nin forumda kiraladığı adama bak Türkçe bilmiyor daha

Yapma ya.. Güzel cümler kurulacak kadar neyi hak ediyorsun da istekler de bulunuyorsun.. Hahahaha.. Ah kıskanıyormuşta üyemiz maaş alıyor muşum diye söyle de nasıl alınıyor bu maaş oraya başvurayım nasılsa işsizim gelirim olsun barii..

• quote:

Orijinalden alıntı: DarthLuca

Üstüne siyaset yapılacak bir konu olmadığı gibi sözde teknoloji sitesine haber olabilecek bir konuda değil. Sıradan bir yolcuda taksi sırasında uçmaktan vazgeçtim incem derse inebilir, zorla uçuramazlar, kaldıki bu kişi milletvekili olursa hiç uçuramazlar. Sıradan bir yolcunun şikayetinin üstünü kapatmayı göz önününe alabilirler ama eski bir bakanın sivil havacılığa yapacağı şikayeti geçiştiremezler.

Aynen ama bunu düşünemez buradakiler onların derdi AKP eski bakan olsun, eski yeğeni olsun, eski köşkteki (hayvan olarak diyorum) köpeği olsun, eski çim biçme makinesi olsun, meclisin eski çöpe atılmış bardağı olsun, bunlara bağlı ne var ise bir şey olsun yeter ki buradakiler içindekileri kusması gerek kusamazlarsa kendi kendilerini yer bitirirler o yüzden maalesef anlayabilme kapasitesi de göremiyoruz.. Empati, saygı, anlayış, algılama, anlama gibi kelimelerin tanımlarını bilir ama şu hayatta nasıl uygulanıra gelince içlerinde kalmamış olarak görürler bunu da AKP 'nin yüzünden böyle olduk diye söyleyerek her şeyi AKP 'ye attıkları gibi bunu da atıp yağ gibi üste çıkmasını bilirler.. Yapacak bir şey yok tıp bile çaresiz bu konu da ne yapalım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2yk -- 21 Aralık 2017; 6:9:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tornado of Souls

Demek ki thy, menzile teslim olmuş.

silinebilir

Yalnız burası menzil değil, oturan da menzil şeyhi değil kardeşim haberin olsun.

Orijinalden alıntı: sufistike

quote:

silinebilir

Yalnız burası menzil değil, oturan da menzil şeyhi değil kardeşim haberin olsun.

kimse kim, cibiliyetinin bi önemi var mı, şıh, şeyh, bilmem ne hazretleri işte

resim gerçek se, önünde bir devlet adamı, makam mevki sahibi bakanlık yapmış, kurucu üye, vs. hükümet temsilcisi ...

evveli fetoşun önünde otururdu, şimdi bunun önünde oturur, yarın başkası karşısına alır,

... "Efendiler ve ey millet iyi biliniz ki Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru ve en hakiki tarikat, tarikatı medeniyedir. Medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için kafidir. Rüesayı tarikat bu dediğim hakikatı bütün vüzuhiyle idrak edecek ve kendiliklerinden derhal tekkelerini kapayacak, müritlerinin artık vasılı rüşt olduklarını elbette kabul edeceklerdir. Arkadaşlar ; huzurunuzda muvacehei millete beyanı teşekkür ederken hissettiğim ve gördüğüm hususatı olduğu gibi söylemeyi tarih ve vicdan karşısında vazife bilirim."...

ATATÜRK

• sufistike kullanıcısına yanıt
    fark eder mi ?

hükümet var sakallı biri var. daha isterler. bu resme boh atsınlar da kim olursa olsun. onlara fark etmez.

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeKSandDoRT

quote:

Orijinalden alıntı: sufistike

quote:

silinebilir

kimse kim, cibiliyetinin bi önemi var mı, şıh, şeyh, bilmem ne hazretleri işte

resim gerçek se, önünde bir devlet adamı, makam mevki sahibi bakanlık yapmış, kurucu üye, vs. hükümet temsilcisi ...

evveli fetoşun önünde otururdu, şimdi bunun önünde oturur, yarın başkası karşısına alır,

... "Efendiler ve ey millet iyi biliniz ki Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru ve en hakiki tarikat, tarikatı medeniyedir. Medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için kafidir. Rüesayı tarikat bu dediğim hakikatı bütün vüzuhiyle idrak edecek ve kendiliklerinden derhal tekkelerini kapayacak, müritlerinin artık vasılı rüşt olduklarını elbette kabul edeceklerdir. Arkadaşlar ; huzurunuzda muvacehei millete beyanı teşekkür ederken hissettiğim ve gördüğüm hususatı olduğu gibi söylemeyi tarih ve vicdan karşısında vazife bilirim."...

ATATÜRK

Kardeşim sakin olun sadece bir şey dedim bana ne dalıyonuz :D

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.