Şimdi Ara

Silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cowboy12 -- 27 Ekim 2017; 20:48:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• G. Carlin'in sözü vardı. Bir insan kendi uğraşmadığı, genetik bir tesadüf olan bir şey için nasıl gurur duyabilirim? Amerikan olduğum için gurur duyuyorum! Bunu demek 1.80 boyunda olduğum için gurur duyuyorum demek kadar saçma! Hiçbir çaban yok, tamamen genetik bir tesadüf ürünü bir şey!

• Türk, müslüman ve rizeli. bundan daha büyük gurur olamaz

6 yıl önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    6 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Irkları ve dinleri kim uydurduysa

İnsanım ben İNSAN!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Booker DeWitt -- 27 Ekim 2017; 20:19:5 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Bruslii

quote:

Orijinalden alıntı: insipe12

Önemli olan millet değil ümmettir,müslüman olmakla her zaman gurur duyarım.Bazı beyaz Türkleri gördükçe de iyi ki müslümanım diyorum.Ne mutlu müslümanım diyene.

Aynen kardeşim arap dinine hizmet şereftir bizim için. Arap gibi yaşamak onlar gibi giyinmek onların adetlerini, namus kavramını benimsemek süper

İslam hiçbir milletin tekelinde değildir,millet değil ümmet kavramı vardır biz de.Müslümansan,diğerlerinden farkın yok ki.Hepimiz Allah'ın bir kuluyuz.

Sizin gibi ateistler hala böyle abuk subuk savlar ile ortaya çıkmaya devam etsin,Türkiye'den birer birer kaçmaya başladınız.Böyle nefret diliyle konuşa konuşa kendinize yatacak yer bulamayacaksınız yakında.

• quote:

Orijinalden alıntı: SerkanHur

bütün başarıların kaynağı tesadüftür. zeki olamyan birisi tıp kazanamaz vs uzar gider dxdd

Tembellerin zeka kavramını daha çok kullandığını hiç düşündün mü? Başarılı olanlar çalışkan olanlardır. Evet dünyanın en başarılıları bir kıvılcım yaratan başarılar zincirine tesadüfi bir fikir ile başlamış olabilirler, ancak onların o fikrin üstüne yaptıkları çalışmaları hayalin almaz, dhde oturduğun vakit ile insanların gerçek başarı için yaptıkları didinmeyi bilemezsin, orda oturur "onlar zeki ama ya ondan kolay ihihi", "onlar yakışıklı ben çirkinim ondan sevgilisi var" diye ağlarsın, gerçeklerden, kişisel tatmin edici yalanlarla kaçmak kolay tabi, muhtemelen şu yazdığıma ciddi cevabın bile yok da neyse, uzatmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: sKjaer

quote:

Orijinalden alıntı: SerkanHur

bütün başarıların kaynağı tesadüftür. zeki olamyan birisi tıp kazanamaz vs uzar gider dxdd

Tembellerin zeka kavramını daha çok kullandığını hiç düşündün mü? Başarılı olanlar çalışkan olanlardır. Evet dünyanın en başarılıları bir kıvılcım yaratan başarılar zincirine tesadüfi bir fikir ile başlamış olabilirler, ancak onların o fikrin üstüne yaptıkları çalışmaları hayalin almaz, dhde oturduğun vakit ile insanların gerçek başarı için yaptıkları didinmeyi bilemezsin, orda oturur "onlar zeki ama ya ondan kolay ihihi", "onlar yakışıklı ben çirkinim ondan sevgilisi var" diye ağlarsın, gerçeklerden, kişisel tatmin edici yalanlarla kaçmak kolay tabi, muhtemelen şu yazdığıma ciddi cevabın bile yok da neyse, uzatmıyorum.

knk ayştaynın bi sözü var

ben zeki olduğum için değil çalışkan olduğum için bugünlere geldim diyor ve bende gülüyorum bu söze xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Yakışıklı birine göre tip , boyu uzun olan birine göre boy, zeki birine göre zeka önemli değildir. şöyle düşün sürekli ps4 almak istiyorsun hayransın bi alıyorsun buzun süre oynama ve güzel bi soğuma keşke almasaydım diyorsun. halbuki onu isteyen milyonlarca kişi var ama sana göre önemsiz çünkü sahipsin ona xd

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.