Şimdi Ara

silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dontbecelııs -- 17 Haziran 2016; 19:35:19 >

• unutmadan,karın için orucun son 45 dakıkası aç karna birkaç hareket yapıyorum,umarım yağların yakılmasında işe yarıyordur çünkü aç karna baya bir yanıyor.onun dısında karın çalışmıyorum hiç.
  • up..
  • 7-8 hareket göğüs çalışmak sana hiçbir şey kazandırmaz aksine geriye götürür. Sağlam göğüs çalışan bir insanda 6. Hareketi yapıcak güç kalmaz siz nasıl 7-8 hareket yapabiliyorsunuz ilaçsız bir şekilde ona aklım ermiyor.Sırt da aynı şekilde. Eğer o kadar hareket girebiliyorsan demekki antrenmanı gerçekten zorlayarak hakkıyla yapamıyorsun.

Arka kol gibi diğer kas gruplarına nazaran küçük bir kas grubuna da o kadar hareket girmek gereksiz.Anladığım kadarıyla beslenmen,kalori takibin,makro hesapların,besin kalitelerin de yerinde değil. Nasıl gelişmeyi umuyorsun hemde overtraining'in dibine vurarak ?

Yeni başladığımda bende böyleydim ne kadar çok set-hareket o kadar hızlı gelişim mantığı.Zamanla sende farkediceksin kasların ihtiyacı olan şeyin ne olduğunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeffS

7-8 hareket göğüs çalışmak sana hiçbir şey kazandırmaz aksine geriye götürür. Sağlam göğüs çalışan bir insanda 6. Hareketi yapıcak güç kalmaz siz nasıl 7-8 hareket yapabiliyorsunuz ilaçsız bir şekilde ona aklım ermiyor.Sırt da aynı şekilde. Eğer o kadar hareket girebiliyorsan demekki antrenmanı gerçekten zorlayarak hakkıyla yapamıyorsun.

Arka kol gibi diğer kas gruplarına nazaran küçük bir kas grubuna da o kadar hareket girmek gereksiz.Anladığım kadarıyla beslenmen,kalori takibin,makro hesapların,besin kalitelerin de yerinde değil. Nasıl gelişmeyi umuyorsun hemde overtraining'in dibine vurarak ?

Yeni başladığımda bende böyleydim ne kadar çok set-hareket o kadar hızlı gelişim mantığı.Zamanla sende farkediceksin kasların ihtiyacı olan şeyin ne olduğunu.

teşekkürler yorumlar için,
    2.5 aydır yapıyorum 30+30 = 60 bench basıyorum
    15er kiloyla fly yapıyorum
    17.5 kiloyla press yapıyorum daha sonra dips ve kabloya geçiyorum.hakkımı verdiğimi düşünüyordum bu süre için.
    hocam birde
    bu vücut ilaçlı bir vucuduma benzıyor
    tavsiyelerinizi dikkate alacağım teşekkürler

• Dontbecelııs kullanıcısına yanıt
    Bu dediğin kilolarla çalışıyorsan büyük ihtimal formu yanlış yapıyorsun.30+30 kilo bench press artı bide barın ağırlığıyla 80 kg demek.Yeni başlayan biri bu kadar kilo kaldıramaz,diyelim kaldırdı resimden anlasılacağı gibi senin öyle bir göğüsün yok.

Üstüne bide 15 er kiloyla fly dips ve kablo dostum çok merak ettim nasıl yapıyorsun bu kadar haraketi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JesseBitchman

Bu dediğin kilolarla çalışıyorsan büyük ihtimal formu yanlış yapıyorsun.30+30 kilo bench press artı bide barın ağırlığıyla 80 kg demek.Yeni başlayan biri bu kadar kilo kaldıramaz,diyelim kaldırdı resimden anlasılacağı gibi senin öyle bir göğüsün yok.

Üstüne bide 15 er kiloyla fly dips ve kablo dostum çok merak ettim nasıl yapıyorsun bu kadar haraketi?

şöyle diyim zaten ilk idmanımda 15+15 le başlamıştım.ağırlıkları sürekli artirdim 3 aya yakın bi sürede 30+30 oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    11 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    9 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.