Şimdi Ara

SILINDIR TIP LPG VE SIMIT TIP LPG???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu iki tip arasında şekil, boyut dışında başka farklar da varmı?
    bunların kapasiteleri ne durumda?

• Hiç bi fark yoktur değerli kardeşim bunu sadece sen bagajı kullanma amacına göre tercih yapıyorsun...Değişense bir tek multivalftir sistem aynıdır yalnızca dediğimiz gibi bagajını kullanımına göre montaj tercihi yaparsın...Tek kurlsa lpg tanklarında renoult grubuna simit takımının yasak olmasıdır...

SAYGILAR

quote:

Orjinalden alıntı: burak__y

Arkadaşlar bu iki tip arasında şekil, boyut dışında başka farklar da varmı?
    bunların kapasiteleri ne durumda?
    GARANTİMİZ 12 YILLIK GEÇMİŞİMİZDİR...
    sivasdem-al@hotmail.com
    LÜTFEN SORULARINIZI PM İLE ULAŞTIRINIZ...GENEL ALANDA SORULANLARI TAKİP EDEMEYEBİLİRİM.SAYGILAR...
  • Sn tartarini,
    Renault grubuna simit yasak diyorsunuz ama, ben megane ıı aracıma simit koydurdum ve ruhsata da işlettim. Hiç bir sorun olmadı.Ayruca bagaj açısından çok da memnunum. Acaba yasak, eski model ( Örn: Tors, r-9 vs.) araçlar için olabilirmi.

Orjinalden alıntı: tartarini

Hiç bi fark yoktur değerli kardeşim bunu sadece sen bagajı kullanma amacına göre tercih yapıyorsun...Değişense bir tek multivalftir sistem aynıdır yalnızca dediğimiz gibi bagajını kullanımına göre montaj tercihi yaparsın...Tek kurlsa lpg tanklarında renoult grubuna simit takımının yasak olmasıdır...

SAYGILAR

peki fiyat olarak farklılık var mı?

birde diyelimki simit tip taktırmaya karar verdim kapasite olarak hangi alternatifler var?
    bir depo yaklasik ne kadar kilometre goturur???
    LPG yi ruhsata işletme olayı
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Simit daha riskli...

Bende de simir var gerçi dayanımı aynı ama psikolojik olarak daha önde, kazada filan.

Bunun yanında stepne taşımazsan bagaj küçülmez ama, stepne taşırsan bagaj kalmıyo ki ben stepneyi taşıyorum bagaj yok :)

Stepneyi çıkarcaktım, annem dedi eve çıkarma istemem, nereye koycam? Bagajda duruo
    paşa paşa simit mi takçam?..

I see a line of cars and they’re all painted black
    With flowers and my love both never to come back
  • quote:

Orjinalden alıntı: miskinn

ben unoya taktırıcam, silindirden yanayım ama unoya silindir takmıyolarmış (ya da bana söylenen o)..
    nedeni ise silindir takılınca stepne olduğu yerden çıkarılamıyomuş, okadar küçük bi bagaj işte..
    yok mudur çözümü?..
    paşa paşa simit mi takçam?..

selam benim de unom var , silindir takıyorlardı ben özellikle simit tip istedim iyiki de öyle istemişim. çok rahat oldu hem tank görünmediği için de ayrı bir güzellik oldu.. ha uzun yolda istepneyi koysamda çok feragat etmiyorum yine koca valizimi alıyor onun yanında bir sürü araç temizlik gereçleri de bagajda sığıyorlar wallaha.. tavsiye ederim.. bir sorun yok

• Yasak sebebi benzin deposuna çok yakın olmasından sağlık açısından arkadaşlar...Yarın sizin için tse yi aramak olucak ilk işim madem geçiş veriyorlar neden bize yasak deniliyor renault gurubuna...Ama düşününce yasak olması mantıklıda geliyor...

SAYGILAR

quote:

Orjinalden alıntı: add_2000

Sn tartarini,
    Renault grubuna simit yasak diyorsunuz ama, ben megane ıı aracıma simit koydurdum ve ruhsata da işlettim. Hiç bir sorun olmadı.Ayruca bagaj açısından çok da memnunum. Acaba yasak, eski model ( Örn: Tors, r-9 vs.) araçlar için olabilirmi.
    GARANTİMİZ 12 YILLIK GEÇMİŞİMİZDİR...
    sivasdem-al@hotmail.com
    LÜTFEN SORULARINIZI PM İLE ULAŞTIRINIZ...GENEL ALANDA SORULANLARI TAKİP EDEMEYEBİLİRİM.SAYGILAR...
  • silindir tip tartarini ücreti ne kadardır? aracım 2004 ford focus collection, mümkün olan en yüksek kapasitedeki tank olsun lütfen.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.