Şimdi Ara

silindi (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
1
Favori
9.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende arkadaşıma sapık diyordum. Yuh artık bu kadarınıda pes

Michael Joseph Jackson
    1958 - ∞

• quote:

Orijinalden alıntı: quasi522

quote:

Orijinalden alıntı: JoomlaPerest

Geçen arkadaşa team viewer ile bağlandım webcam driverı yüklicem açtığı sayfaları kapatayım dedim bide ne göreyim ...

silindi

gece yarısı 1 de kahkahayla gülünmezki canım, çok yaşayın emi

Ben espriyi anlamadım

Geçen arkadaşa team viewer ile bağlandım webcam driverı yüklicem açtığı sayfaları kapatayım dedim bide ne göreyim ...

silindi

Bu şekilde "garip" arama yapan çok insan var bence bunun temel sebebi düşündüklerini ifade edememe ve kitap okuma ile doğrudan alakası var...

Orijinalden alıntı: .Zlatan.

Belki my name is earldeki gibi çaresiz kadınları bulup onlara para,yiyecek filan masraflarını karşılıyacak?

• Gerçekten aciz bi toplumuz ama tek sebebi cinsel doyumsuzluk ben 1 kez ukraynaya gittim gerçekten inanılmaz gittikten sonra neden ordaki insanlar avrupalıların sexe nasıl doyduğunu anlıyoruz ama herşey sex dğil bi kızla konuşup selam versen bile güler yüzle hemen geliyor yanına sohbet ediyor kibarlar iyi eğleniyorlar adamların yanından çırılçıplak bembeyaz kız geçiyor dönüp bakan yok doymak böle bişey işte türkiyede karı için evlenecen bu bi gerçek ve bunu yapanda var evlensende eve gittiğin zaman köpek yerine konmassın tripler atılır yok oram ağrıyor yok buram ağrıyor eve ne getirdin arkadaş avrupalı çok kız tanıdım hiç biri bana ne kdr para kazandığımı sormadım bi arkadaşım var kız isteyeme gitti diyiyo daha oturmadan ne iş yaptıgımı sordular genel olarak artık sapıttık hayatımız boyunca senin bacın bunu yapsa nolur onu yapsa nolurr dedik ee noldu artık millet teyzesinin amcasının kızına göz dikiyor bu öle bi problemki burada onu yapanlara şerefsiz diyen insanlar bi 3 4 yıl kıza dokunmasınlar bak naısl piskolojileri bozuluyor bi ülkenin mutlu olabilmesi içn cinsel doyum şartt maymun gibi kıllı kızlarımızın bile inanılmaz tripleri varken bu zor rus kadınına helal olsun o kadınların kölesi olunur.

silindi

sen daha komiksin nuri

Orijinalden alıntı: Xreleave

Bu şekilde "garip" arama yapan çok insan var bence bunun temel sebebi düşündüklerini ifade edememe ve kitap okuma ile doğrudan alakası var...

İfade zorluğu %100

Kitap okumama %90

Hayatın acımasızlığı %80

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turistof Kolomb -- 13 Kasım 2009; 10:07:37 >
  • 28-29 yaşlarında, evli , bir çocuğu olan bi adamın, arkadaşın dükkanında otururken masadaki dizüstü bilgisayarı ve interneti görünce, "google a şöyle yaz"..." susuzluğa doymamış dullar " demesiyle önce kısa bi şaşkınlık geçirdim, sonra adama acıdım. daha sonra yapıtığı muhabbeti anlatmama gerek yok sanırım.

Orijinalden alıntı: SeWD@Li

2. RESİM LİNKE TIKLAYINCA HANGİ KELİMEYİ ARADIĞINI GÖSTERİYOR
     silindi

silindi
    Acaba arayan geri zekalı ne bulmayı bekliyordu

parasız işsiz muhtaç kadın bulacak yararlanacak ...

yuh kelimesi az geliyor...

Orijinalden alıntı: GODIVA

quote:

Orijinalden alıntı: SeWD@Li

2. RESİM LİNKE TIKLAYINCA HANGİ KELİMEYİ ARADIĞINI GÖSTERİYOR
     silindi

silindi
    Acaba arayan geri zekalı ne bulmayı bekliyordu

parasız işsiz muhtaç kadın bulacak yararlanacak ...

yuh kelimesi az geliyor...

Kadınlar zengin erkek arayınca oluyor ama? Bu da onun erkek versiyonu. Fakir kadın arıyor ki karşılıklı faydalansınlar. Zaten Türk evlilikleri böyle değil midir?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    test 4
    test 5
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

Gerçekten aciz bi toplumuz ama tek sebebi cinsel doyumsuzluk ben 1 kez ukraynaya gittim gerçekten inanılmaz gittikten sonra neden ordaki insanlar avrupalıların sexe nasıl doyduğunu anlıyoruz ama herşey sex dğil bi kızla konuşup selam versen bile güler yüzle hemen geliyor yanına sohbet ediyor kibarlar iyi eğleniyorlar adamların yanından çırılçıplak bembeyaz kız geçiyor dönüp bakan yok doymak böle bişey işte türkiyede karı için evlenecen bu bi gerçek ve bunu yapanda var evlensende eve gittiğin zaman köpek yerine konmassın tripler atılır yok oram ağrıyor yok buram ağrıyor eve ne getirdin arkadaş avrupalı çok kız tanıdım hiç biri bana ne kdr para kazandığımı sormadım bi arkadaşım var kız isteyeme gitti diyiyo daha oturmadan ne iş yaptıgımı sordular genel olarak artık sapıttık hayatımız boyunca senin bacın bunu yapsa nolur onu yapsa nolurr dedik ee noldu artık millet teyzesinin amcasının kızına göz dikiyor bu öle bi problemki burada onu yapanlara şerefsiz diyen insanlar bi 3 4 yıl kıza dokunmasınlar bak naısl piskolojileri bozuluyor bi ülkenin mutlu olabilmesi içn cinsel doyum şartt maymun gibi kıllı kızlarımızın bile inanılmaz tripleri varken bu zor rus kadınına helal olsun o kadınların kölesi olunur.

+ 1 milyon

Olaya bu şekilde bakmak lazım bencede.Toplumumuz içe kapanık,yeni yeni kabuk değiştiriyor tam bu dönemde internet hayatımıza girdi yaygınlaştı (en fazla 3-5 senedir yaygın hayatımızda) dolayısıyla birçok kavramla yeni tanıştı son birkaç nesil (internet,chat,kamerada bilmemne yapmak,falanca siteden karı-kız ayarlamak vs.) Aslında çok doğal birşey olan cinsellik gibi bir ihtiyaç,çocukken erkeklere aslanım koçum helal olsun kızlarada ayıp günah yaparsan o..pu derler mantığıyla öğretiliyor.Bu çocuklar ergen çağlara gelince erkekler düz duvara tırmanacak vaziyete geliyorlar kızlarsa sanki bulunmaz hint kumaşı misali evlenmeden olmaz tripleriyle gençliğini geçiriyor.Sonra bu iki insan evlenince,adam ilk gece kadını göbek deliğiniden yapmaya çalışıyor zorlayıncada kadının canı yanıyor ve hastaneye acile gidiyorlar (bu verdiğim örnek gerçektir) sonra bizde diyoruzki toplum nereye gidiyor neden böyleyiz...
    Dünün kapıkulu, gönüllü yanaşmaları bugün küstah, arsız saldırganlarıdır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

Gerçekten aciz bi toplumuz ama tek sebebi cinsel doyumsuzluk ben 1 kez ukraynaya gittim gerçekten inanılmaz gittikten sonra neden ordaki insanlar avrupalıların sexe nasıl doyduğunu anlıyoruz ama herşey sex dğil bi kızla konuşup selam versen bile güler yüzle hemen geliyor yanına sohbet ediyor kibarlar iyi eğleniyorlar adamların yanından çırılçıplak bembeyaz kız geçiyor dönüp bakan yok doymak böle bişey işte türkiyede karı için evlenecen bu bi gerçek ve bunu yapanda var evlensende eve gittiğin zaman köpek yerine konmassın tripler atılır yok oram ağrıyor yok buram ağrıyor eve ne getirdin arkadaş avrupalı çok kız tanıdım hiç biri bana ne kdr para kazandığımı sormadım bi arkadaşım var kız isteyeme gitti diyiyo daha oturmadan ne iş yaptıgımı sordular genel olarak artık sapıttık hayatımız boyunca senin bacın bunu yapsa nolur onu yapsa nolurr dedik ee noldu artık millet teyzesinin amcasının kızına göz dikiyor bu öle bi problemki burada onu yapanlara şerefsiz diyen insanlar bi 3 4 yıl kıza dokunmasınlar bak naısl piskolojileri bozuluyor bi ülkenin mutlu olabilmesi içn cinsel doyum şartt maymun gibi kıllı kızlarımızın bile inanılmaz tripleri varken bu zor rus kadınına helal olsun o kadınların kölesi olunur.

rusyada selamlaşma biçimi dudaktan öpme.
    bide bizim türkiyeye bak bi kız bi erkeğe bunu yapsa kurtulamaz çünkü halkımız abaza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caqlayan -- 17 Kasım 2009; 4:05:05 >
      AMD Phenom II 940 X4 QuadCore 3.0 GHz 8MB @3.6 Ghz & OCZ Vanquisher Hava Soğutma // Gigabyte MA790X-UD3P // Zotac GTX 260 AMP 896MB // OCZ Reaper 4 GB (2*2) DDR2 1066 MHz (5-5-5-15) // Seagate 1 TB Barracuda 7200.12 // xClio CoolBox Kasa + Corsair TX650W PSU
      3DMark VANTAGE .. GPU: 12043 CPU: 11777 ((Windows7 x64))
    BIOS Nasıl Güncellenir ? [ Asus, Gigabyte ve Msi için ayrı ayrı videolu anlatımlar ]
  • Bundan 3 yıl önce eve geldiğimde google actm ve ararananlarda şöyle yazıordu. Bugünkü koşuda 5. ayakta kim gelir

imza babam

Orijinalden alıntı: Cane®

quote:

Orijinalden alıntı: leon tr

Google de Aranan İlginç Kelime ve Cümleler

Evliyim ama uygunum (!?)
    sevgilim için ufak aşk sürprizleri
    nod32 ilacı indir (nod32 bir antivirüs programıdır)
    dovlond vinap (esasen download winamp yazmak istemiş)
    serbest kızlar
    iğrenç videolar (napıcaksa artık)
    isimle numara bulma
    aykü testisi
    istediğin msn adresi çalma
    msn şifreler kıran program
    vefasız hülya koçyiğit
    sevgilim beni aramıyor neden? (google nerden bilsin yahu)
    tarot baktırmak istiyorum rezzan kiraz (hadi bize fal bak biraz ;P)
    bir kıza nasıl teklif edilir
    web sitemde nasıl mp3 bulabilirim (aranınca bulunuyorsa herkes kendi sitesinde arasın o zaman)
    rapid bedava preminyum (yok alüminyum)
    d smart kanalını göster (oldu.. başka? arama motorunu ne sanıyosun sen?)
    sagopa kajmer ve ceza neden kavga etti (google ne bilsin )
    yalan dünya dizisi hangi gün (google mısır patlat izleyelim )
    ceniferin en özel resimleri (sanane yaw elalemin resminden)
    tevedeki proramlar (kro demek bile gelmiyor içimden)
    nerden ücretsiz dosya uplood edebilirim
    sevgilime kandil mesajı göndericem (eee? napalım yani?)
    evliligi kurtarmanin yollari (bazıları da böle )
    1 ayda nasıl şişman olunur (gel google seni şişmanlatıcak)
    yetti artık bu gece belki kafama sıkarım mp3ü download (çabuk mp3 bulun buna.. evlat gidiooo)
    wwwkurtlarvadisi kurtlarvadisi@.com (bu abi/abla nın ne aradığı belli değil)
    www.açıköğretim lisesi sınav sonuçları (www koymayınca çıkmıyor sanki)
    KPSSye kimi atadılar? (Allah bilir ;P)
    win32 uygulaması degil bunu nasıl çözerim (abi Allah kolaylık versin zor iş walla )
    msnde engellendimmi gör bul (nerde benim x-ışınlı gözlüklerim!?)
    kız nasıl tavlanır? (google da bilmiyor nolcak simdi)
    kekikli resim ve vidoları

bunlar nedirrr zuahha
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.