Şimdi Ara

silin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • samsungların bios'unda kart seçeneği yoktur arkadaşın dediği hp bios'u.pildeyken sorun olmuyor prizden kaynaklanabilir topraklama var mı farklı bir odanın prizinde aynı mı? bu durumu yaşayanlar oldu.arkadaşlarımda senin leptoptan var ben ayar çekiyordum.senin sistemde optimus yok direkt açtığı zaman harici kartı kullanır ama yine nvidia denetim masasında 3d ayarlar bölümünde program ayarları var orada özelleştirilmiş program var onu oynadığın oyuna ayarla.birde ekran kartını sürücüsü güncel mi? program özelliklerden komple kaldırıp tekrar son sürümünü kurarmısın.

Orijinalden alıntı: vercenik53

samsungların bios'unda kart seçeneği yoktur arkadaşın dediği hp bios'u.pildeyken sorun olmuyor prizden kaynaklanabilir topraklama var mı farklı bir odanın prizinde aynı mı? bu durumu yaşayanlar oldu.arkadaşlarımda senin leptoptan var ben ayar çekiyordum.senin sistemde optimus yok direkt açtığı zaman harici kartı kullanır ama yine nvidia denetim masasında 3d ayarlar bölümünde program ayarları var orada özelleştirilmiş program var onu oynadığın oyuna ayarla.birde ekran kartını sürücüsü güncel mi? program özelliklerden komple kaldırıp tekrar son sürümünü kurarmısın.

Hocam ilgilendiğiniz için teşekkür ederim öncelikle. Prizde topraklama var diğer odalarda da denedim ne olur ne olmaz diye. 3D ayarlarından eklemiştim oyunları. Ekran kartı driverı güncel. Silip baştan kurayım o zaman driveri.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tesseract

quote:

samsungların bios'unda kart seçeneği yoktur arkadaşın dediği hp bios'u.pildeyken sorun olmuyor prizden kaynaklanabilir topraklama var mı farklı bir odanın prizinde aynı mı? bu durumu yaşayanlar oldu.arkadaşlarımda senin leptoptan var ben ayar çekiyordum.senin sistemde optimus yok direkt açtığı zaman harici kartı kullanır ama yine nvidia denetim masasında 3d ayarlar bölümünde program ayarları var orada özelleştirilmiş program var onu oynadığın oyuna ayarla.birde ekran kartını sürücüsü güncel mi? program özelliklerden komple kaldırıp tekrar son sürümünü kurarmısın.

Hocam ilgilendiğiniz için teşekkür ederim öncelikle. Prizde topraklama var diğer odalarda da denedim ne olur ne olmaz diye. 3D ayarlarından eklemiştim oyunları. Ekran kartı driverı güncel. Silip baştan kurayım o zaman driveri.

Sorun çözüldü mü bilmek isterim ..?

• quote:

Orijinalden alıntı: .ANILCAN.

quote:

quote:

Sorun çözüldü mü bilmek isterim ..?

Malesef hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• format çak

Orijinalden alıntı: Yigox

format çak

Recovery yapmistim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    gönülden taşra bire yâr olduğın âşık hayâl etmez.
  • Merhaba Kardeş Bendede i7 2.2ghz işlemci 6 gp ram 750 gb harddisk nvide 610m bir laptop var ekran kartım çok iyi crysis 2 kasmadan açıyor laptoplarda oyun sıkıntısı şöyle daha önce de laptop almıstım bataryası kısa sürede hem bozulmuştu hemde ekran kartı kötüydü 2. el sattım yeni bu asus laptop u aldım ve öğrendim ki laptop u yeni aldıgında yani batarya yeniyken 5 kere %100 doldur - %0 boşalt işlemi var bunu yapmamız gerekiyormuş ve ihtiyacımız olmadı zamanlar laptop un bataryasını çıkarıp şarjı ile kullanmamız tavsiye ediliyor bataryanın bozulmaması için ve işe yarıyor birde laptoplarda işletim sistemi sorunu var. bir laptopların küçük olma sebebi bilgisayarın parçalarının olabildigince yani entegrelerin küçültülmesi . Bilgisayarda Win7 - Xp arasında pek fazla fark olmaz. Ama laptoplarda işletim sistemi çok önemli.Laptop aldıysan hem bataryanın yıpranmaması için,hemde sisteminin hızlı olması için, oyunlarının kasmaması için KESİNLİKLE Windows Xp Sp3 full güncelleştirmeli kur derim. Çünkü laptopların parçaları küçük oldugu için xP de acayip hızlı çalışıyorlar o derece diyeyim sana. Her yönden bir laptop un varsa Vindows xP tavsiye ederim bütün driverlerini kurunca sorunsuz çalışıyor driver cd yoksa internetten indirirsin driverları ama sana önerim kesinlikle Windows xP ! . Win7 de açamadığın oyunlar varsa veya biraz kasan, windows xp de kasmadan çalışır. Sana önerim her türlü Windows xP !

• şarja bağlı kullan pili çıkar.optimus olayı olabilir sendede .masaüstündeyken boş biryere sağ tuş NVIDIA Control Panel e tıkla solda 3d ayarlarına tıkla kullanılan ekran kartını NVIDIA seç tamam a bas dene.
  • Batarya konusunda üzerinde kullansanızda sıkıntı olmaz sadece fişe takılı kullanırsanız ani voltaj gerilimlerinde ya da gidip gelmelerde makine elinizde kalabilir.batarya dolduğunda otomatik gücü keser ve makine fişten beslenir çıkarmanıza gerek yok bataryayı çıkarmak yanlış bir durum olur mümkün olduğunca batarya takılı fişte kullanın,batarya %0 boşaltılmaz heleki lion bataryalar,istesende boşaltamazsınız fabrikadan ortalama %7 seviyesine ayarlıdır altına düşerse leptop kendini kapatır bu yapılan yanlış bir açıklama diğer söylediğiniz ilk aldığınızda leptopun bataryasını tam performansında kullanmak için peşpeşe 4-5 kez doldur boşalt yapmak doğru ama daha sonrasında haftada ortalama bir kere pil uyarı verene kadar doldur boşalt yapmak yeterlidir hücrelerin beslenmesi açısından,fazla doldur boşalt pili yıpratır,pili uyarı seviyesinin altına düşürmekte pili yıpratır bu konudaki yanlışlarınızı düzelteyim dedim.
    Bu arkadaştaki bilgisayarın işletim sistemi win7 leptop parçalarının xp'de hızlı çalışır win7'de ağır çalışır diye bir durum yok önemli olan sürücü desteği olması oda var.Elemanların küşük olması eski işletim sistemi kullanacağınız anlamına gelmez,kaldı ki okadar leptop kullandım hepsinde win7 vardı halen var çok güzel çalışıyorlar.Arkadaşın bilgisayarında kasma problemi yok bir çok donanımı yüksek bilgisayarda olduğu gibi ani fps düşüşleri var bu kasmadan dolayı olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 8 Temmuz 2012; 21:31:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

şarja bağlı kullan pili çıkar.optimus olayı olabilir sendede .masaüstündeyken boş biryere sağ tuş NVIDIA Control Panel e tıkla solda 3d ayarlarına tıkla kullanılan ekran kartını NVIDIA seç tamam a bas dene.

bu bilgisayarda optimus yok,3d ayarlarında yapılması gereken ayarları yapmış arkadaş zaten

up

sende bios güncel mi?birde öceden bu sıkıntı varmıydı sende çünkü yeni sürücüyü yüklemişsin yeni sürücüyü yüklemi,ş bir çok arkadaşta bu performansızlık sorunu olmuştu sıkıntı yaşamadığın önceki bir sürücüyü kur dene olma ihtimali yüksek.bazı arkadaşlar bu şekilde sıkıntısını gidermiş yeni sürücüyü bekliyorlardı.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.