Şimdi Ara

Silikon Vadisi liderleri, Elon Musk’ın yönetim anlayışını alkışlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Silikon Vadisi liderleri, Elon Musk’ın yönetim anlayışını alkışlıyor
    Elon Musk’ın şimdiye kadar SpaceX, Tesla, The Boring Company, Neuralink, Starlink ve OpenAI’ın ya kurucusu ya kurucu ortağı ya da önemli yatırımcısı konumunda oldu. Musk ayrıca şimdilerde PayPal olarak da bilinen X.com’un kurucusu ve Twitter’ın yeni sahibi ve CEO’su konumunda. Musk, yönetim rolünde olduğu tüm şirketlerde agresif ve radikal bir yönetim anlayışıyla da dikkat çekiyor. Görünen o ki bu yönetim anlayışı diğer liderlerin de dikkatini çekmekte.



    Silikon Vadisi liderlerinden Elon'a destek



    Musk şu sıralarda CEO konumunda olduğu SpaceX, Tesla ve Twitter’ın CEO’luğunu yapıyor. Halihazırda dünyanın en zengin insanı olan Musk, silikon vadisi liderleri tarafından da uygulamış olduğu yönetim anlayışıyla övülüyor.



    Silikon Vadisi liderleri, Elon Musk’ın yönetim anlayışını alkışlıyor
    Netflix’in kurucu ortağı ve CEO’su Reed Hastings, Musk hakkında "gezegendeki en cesur, en yaratıcı kişi" söylemlerinde bulundu. Hastings, Musk’ın birden çok alanda olağanüstü işler yaptığını, farklı bir tarzı olduğunu ve “tüm çabalarında dünyaya yardım etmeye çalıştığına %100 ikna olduğunu” söylüyor.



    Meta’nın CEO’su Mark Zuckerberg, New York Times DealBook konferansı sırasında "Elon'un ne yaptığına veya nasıl yaptığına katılabilirsiniz veya katılmayabilirsiniz, ancak bunun nasıl sonuçlanacağını görmenin çok ilginç olacağını düşünüyorum. Her şeyin işe yaramayacağını tahmin ediyorum ama bazı şeylerin de işe yarayabileceğini düşünüyorum" dedi.



    Ayrıca Bkz.Elon Musk, Tim Cook ile görüştü: Yanlış anlaşılmalar düzeltildi



    Musk, agresif ve oldukça şeffaf bir yönetim tarzı sergiliyor. Bunu özellikle Twitter’ı aldıktan sonra açıkça görebiliyoruz. Twitter ilerleyen dönemlerde muhtemelen birkaç ay önceki halinden çok daha farklı olacak, en azından Musk’ın vizyonu ve Twitter 2.0 arzusu bunu gösteriyor. Ancak bunun iyi mi kötü mü olacağını bizlere zaman gösterecek.




    Kaynak:https://www.reuters.com/technology/metas-zuckerberg-says-some-elon-musks-twitter-content-approach-might-work-2022-11-30/







  • işlerine geliyor?

  • Pandemi sonrası büyük işletmeler personellerine esneklikler sağladı, Musk agresif sistemi kendi ekolojisinde uygulayınca diğer şirket yöneticileri de uyanmış oldu.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.