Şimdi Ara

Silent Hunter5 Kasma Problemi !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

4gb ram ddr3
    1gb 310m ekran kartı
    i5-450m

Acayip bi kasma var ve pc özellikleri fazla istemiyor oyun birde pc den anladığım halde ne yaptıysam olmadı,oyunu kurdum yükledim benim pc optimus lu masaüstünü intel hd graphic oyunlarda nvidia yı kullanıyorum bu oyunu yükledim ekran kartını intelinkini gördü ve yanına çarpı işaretini koydu.Ama benim nvidia ayarladında g310m işaretli diğer oyunlardada kasma yapmıyor.Anlamadım yani ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spiderman44444 -- 29 Ocak 2012; 17:58:55 >

• Bu konuda bir kaç seçenek var bunlardan bazıları şunlar :

Ekran kartı driverın eskidir onu güncellemen gerekiyordur .
    Eğer laptopsa bilgisayarın soğutucu yerindeki fan yetmiyor olabilir .
  • quote:

Orijinalden alıntı: HpWin7

Bu konuda bir kaç seçenek var bunlardan bazıları şunlar :

Ekran kartı driverın eskidir onu güncellemen gerekiyordur .
    Eğer laptopsa bilgisayarın soğutucu yerindeki fan yetmiyor olabilir .

ekran kartım güncel,soğutucularım çalışıyor + fazladan soğutucuda var
  • kardeş o zaman bilemiyeceğim ya , senin bilgisayar gayet iyi hiç bir oyunda kasmaması lazım . Benim bildiklerimi yazdım zaten sen daha iyi bir bilene danış .
  • quote:

kardeş o zaman bilemiyeceğim ya , senin bilgisayar gayet iyi hiç bir oyunda kasmaması lazım . Benim bildiklerimi yazdım zaten sen daha iyi bir bilene danış .

pc konusunda herşeyi biliyorum kasan eski oyunlarda falan uyumluluktan xp 2 yi seçiyorum yine olmuyor,acaba benim kartta oc var ondan mı sorun var ki
  • kardeş bilemiyeceğim , aslında benim de sana bir sorum olacak .
    Benim bilgisayar nasıl kaldırır o oyunları yani ? bu arada pc im laptop altında soğutucuda var .
  • quote:

kardeş bilemiyeceğim , aslında benim de sana bir sorum olacak .
    Benim bilgisayar nasıl kaldırır o oyunları yani ? bu arada pc im laptop altında soğutucuda var .

pc ram işlemci ekran kartını söyle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Far Cry 3 Kasma Sorunu !
    13 yıl önce açıldı
    God of war collection donma sorunu
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bnm bilgisayar resminde yazıyordu ama genede söyleyeyim .

I5 460M 2.53 TURBO BOOST 2.93
    3 GB DDR3 RAM
    2 GB HD5650 ATI (1 GB AYRILMIŞ )
    320 GB HDD
    WINDOWS 7 HOME PREMIUM
  • quote:

bnm bilgisayar resminde yazıyordu ama genede söyleyeyim .

I5 460M 2.53 TURBO BOOST 2.93
    3 GB DDR3 RAM
    2 GB HD5650 ATI (1 GB AYRILMIŞ )
    320 GB HDD
    WINDOWS 7 HOME PREMIUM

senin pc de ne sorun var ki
  • Aslında pek bir sorun yok ama GTA 4 te kasma yapıyor anlamadım ben bu işi benim bilgisayarım özellikleri önerilen ayarlardanda yüksek ama ??
  • quote:

Aslında pek bir sorun yok ama GTA 4 te kasma yapıyor anlamadım ben bu işi benim bilgisayarım özellikleri önerilen ayarlardanda yüksek ama ??

kartına oc yap biraz,kart biraz kötü
  • kart kötü mü :D :D sen bence karttan alamıyorsun :)
  • quote:

kart kötü mü :D :D sen bence karttan alamıyorsun :)

kardeşimhttp://www.notebookcheck.net/ATI-Mobility-Radeon-HD-5650.23697.0.html burdan bakarsan saat hızları çok düşük.
  • vAllaha su anda her oyunu rahatlıkla oynuyorum ve 2-3 sende idare eder beni rahat rahat oynarım ! Ben cevabımı buldum saol . yinede
  • quote:

vAllaha su anda her oyunu rahatlıkla oynuyorum ve 2-3 sende idare eder beni rahat rahat oynarım ! Ben cevabımı buldum saol . yinede

kardeşim zaten kötü demedim ama piyasadaki kartlara göre çok iyi değil.Msı afterburner ile oc yapabilirsin,ayrıca çözüm neymiş ?
  • quote:

vAllaha su anda her oyunu rahatlıkla oynuyorum ve 2-3 sende idare eder beni rahat rahat oynarım ! Ben cevabımı buldum saol . yinede

Arkadaşım o kart seni en fazla 1 sene idare eder oda yani maximum
  • tmm :P
  • quote:

tmm :P

kardeşim kuzenimde 6370 var yada daha üstü o bile kasıyor yani burda ben konuşmuyorum senin kartını özellikleri ortada.
  • hocam bu oyunda optimizasyon sorunu var . bi patch çıkarmışlar bulursan belki işine yarayabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

hocam bu oyunda optimizasyon sorunu var . bi patch çıkarmışlar bulursan belki işine yarayabilir

kardes ne patch i bu ben bunu torrent ile indirdim yanında v1.01 patch vardı acaba onu yüklediğim için mi böyle ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.