Şimdi Ara

Silent Hunter5 Kasma Problemi ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Jakoß

hocam bu oyunda optimizasyon sorunu var . bi patch çıkarmışlar bulursan belki işine yarayabilir

patch i in linkini yada ismini söyler misin ?
  • 6370 dediğin dandik bir kartır 64 bit . çok düşüktür o kart . sen bnm kartla onu karşılaştıramazsın bile !!!
  • illaha sonra çıktı diye üstün bi kart olamaz !!!http://iy10.net/ati-radeon-hd-6370-inceleme-ozellikler.html bak buraya . Sen pcden anlamayıorsun bari konuşma !! rezil etme kendini .

http://www.notebook.gen.tr/notebook-genel-f24/notebook-ekran-kartlari-siralamasi-t16.html burayada bak ne kadar dandik bir kart olduğunu gör !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HpWin7 -- 30 Ocak 2012; 16:31:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HpWin7

6370 dediğin dandik bir kartır 64 bit . çok düşüktür o kart . sen bnm kartla onu karşılaştıramazsın bile !!!

Sen git at kendini ya kardeşim bak bişe bilip bilmeden konuşma al sana benim karthttp://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-310M.22439.0.html bak bakalım,evet bit değeri önemli ama saat hızları kadar değil.Bişeyler öğrende gel konuş burda.

NOT:BELLEK 512M DİYO AMA ORASI ÖNEMSİZ BENİM Kİ 1GB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spiderman44444 -- 30 Ocak 2012; 16:36:51 >
  • HD5650 2.sınıf bir karttır . Senin ki ise 3 .sınıfın sonlarında lütfen bilgiyi doğğru anla saat hızıyla olsaydı senin kart benimkini geçerdi .
    Ayrıca ben dandik bir kattır diye 6370 için dedim gerçi seninkide dandik o ayrı ..
  • 64 bitlik bir karttan hayır gelmez !! direct 10 destekliyor hangi devirden kalmasın sen ya :D diretcx 12 çıkcak :D
  • quote:

HD5650 2.sınıf bir karttır . Senin ki ise 3 .sınıfın sonlarında lütfen bilgiyi doğğru anla saat hızıyla olsaydı senin kart benimkini geçerdi .
    Ayrıca ben dandik bir kattır diye 6370 için dedim gerçi seninkide dandik o ayrı ..

Ya sen hayal alemin de yaşıyosun kardeşim,bu formuda kitletme bu bilgilerle.Tanıdığın kişilere söyle bakalım senin kartı iyimişmiş.Benim kartım çok iyi bir kart değil ama senin kartından çok çok daha iyi ve performanslıdır.Ben bu konularla ilgili hereyi biliyorum kardeşim.Boş boş konuşma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkebey1905

quote:

HD5650 2.sınıf bir karttır . Senin ki ise 3 .sınıfın sonlarında lütfen bilgiyi doğğru anla saat hızıyla olsaydı senin kart benimkini geçerdi .

Ya sen hayal alemin de yaşıyosun kardeşim,bu formuda kitletme bu bilgilerle.Tanıdığın kişilere söyle bakalım senin kartı iyimişmiş.Benim kartım çok iyi bir kart değil ama senin kartından çok çok daha iyi ve performanslıdır.Ben bu konularla ilgili hereyi biliyorum kardeşim.Boş boş konuşma.

birdee kart puanlarına bak ta konuş cahil
  • ya tamam sen çok hırslısın hep sen hep sen :D sen bu işi bilmiyorsun git kendini kandır . Bu konuyu çop ettin be . Boşuna yazıyosun 310M ekratının oyun için olmadığı herkes bilir ama HD5650 nin oyun kartı olduğu herke bilir
  • quote:

ya tamam sen çok hırslısın hep sen hep sen :D sen bu işi bilmiyorsun git kendini kandır . Bu konuyu çop ettin be . Boşuna yazıyosun 310M ekratının oyun için olmadığı herkes bilir ama HD5650 nin oyun kartı olduğu herke bilir

Ya bak ortada bilgi var nesnel bişe tamam mı ? Onun için kimse bana göre şu daha iyi diyemez git biraz bişeler öğrende gel deli ettin beni be abisi!Hala mı ısrar ediyosun ozaman ; git kartların puanlarına bak yada yaz google ye öğren de gel sonra konuş bakalım burda.
  • Senin kasma sorununa gelince ben olsaydım şunları dikkate alırdım ; Fan yerinin yetip yetmedi . Bilgisayarda virüs olup olmadığı . Bide gereksiz programların bilgisayarı kastırıp kastırmadığı .
  • quote:

Senin kasma sorununa gelince ben olsaydım şunları dikkate alırdım ; Fan yerinin yetip yetmedi . Bilgisayarda virüs olup olmadığı . Bide gereksiz programların bilgisayarı kastırıp kastırmadığı .

Ya onlar hepsi ok,oyun eski olduğundan kasıyor olabilir.Sağol yinede.
  • Anlaşıldı . Windows 7 uyumsuzdur diycem ama onuda yaptım diyorsun . Oyunu başka bi yerden alda yükle o zaman ;)
  • quote:

Anlaşıldı . Windows 7 uyumsuzdur diycem ama onuda yaptım diyorsun . Oyunu başka bi yerden alda yükle o zaman ;)

kasma problemi her yerde yok bazı yerlerde ama gereksiz kasmalar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.