''Silent Hunter III EMEA DVD v1.0 Update Program'' Grew Wolves eklentisini kurmak için sırasıyla 1.1 yamasından başlayarak kurmayı denedim ama daha 1.1 yamasını kurarken tırnak içindeki yazı başlıklı hatayı verdi anladığım kadarıyla 1.0 v. yamayı istiyor.Bu yamayıda bulamadım,tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.
Git Allah' ını seversen oyun mu oynuyorsunuz öss sınavına mı girdiniz, bu ne ya resmen 2. dereceden 2 bilinmeyenli denklem olmuş.
ben bunu yapabilsem valla profesör olurdum.
Şu oyunu yarın gidip mutlaka alıcağım yav süper bişiye benziyor..
ben de acemi sayılırım.. eğitimi aldım sonra soanvlara girdim onlarıda tamamladım ama kariyere girince ne yapıcam onu bilemedim.. bi limandan kalkıyo gemi sonra nereye gidicem ne yapıcam bilemedim.. rota çizerken pergel cetvel kalem bunlar ne işe yarıyor onu da bilmiyorum.. ve bi bomba çeşidi varmış gemiye çarpmadan patlıyo onu nasıl kullanırız..
ben deneme yanılma yöntemiyle öğrendim. sh3te sh4 te kurulu. sh4 ün uboot eklentisini kurmanızı şiddetle tavsiye ederim. inşallah yakında modern denizaltılarla ilgili oyun yaparlar.
Çok iyi anlatmışsın teşekkür ederim. :)
Aslında bana bu modları kurmak adına..
Msn'imi ekliyip yardımcı olursan beni çok mutlu edersin.
arkadaşlar ya yeni bi grup oluşturalım yada buradagerçek denizaltıların fotolarını yayınlayalım. bu oyunu herkez oynayamıyor. o yüzden oynayanlarda çok kaliteli insanlar bana göre .
Konuya biraz geç dahil oldum ama bu oyunu bulunca insan kendini tutamıyor. Gerçekten çok güzel bir oyun. Yanlız yazı biraz eski olduğundan ben mod'ları bulamadım. Nomograf'ı Subsim.com'dan indirdim ama Bearing Overlay yamasını bulamıyorum. Yardımcı olabilecek olan varmı.
Father Torque, arkadaşın açıklamalarını bir kaç kez okudum, oyun üzerinde (SH4) denemeye çalıştım ama bir türlü beceremedim. Açıklamalar sh4 e tam olarak uymuyo veya ben uyarlayamadım galiba. sh4 için açıklama yapabilecek varsa sevinirim.
Merhaba arkadaşlar silent hunter 3 oyunuyla ilgili olarak bir topluluk oluşturmak isterseniz benide kaydedin zira 2005 tarihinden beri oynuyorum ve tecrübelerimi paylaşmak isterim şunu söylemek isterim bu oyun gerçek bir savaş efsanesi ben zaten tarih hastasıydım bu oyunda tarihin akışı gerçek operasyonlar dev savaş gemileri taktikler savaşı birde kendi gözünüzden görün dünyanın en büyük savaş gemisi bismarc la aynı görev gücünde ingilz amerikan uçaklarıyla dalaşın top sesleri makinalıtüfek ve uçak savar atışları patlamalar düşen uçaklar size gerçek bir savaş ortamında yaşanabilecek herşeyi fazlası ile yaşatıyor bu arada elinde orjinal oyun bulunan arkadaşlarla net üzerinden online oyun oynanabilir almanların denizaltı filolarına verdiği isimle kurt sürüleri oluşturup dev konvoylara saldırmak çok heyecan verici ayrıca oyunla ilgili birkaç hile extra torpido yükleme personelin dayanıklılığını artırma kısa yoldan madalya alma gibi bazı hilelerde var bende eskalad@hotmail.com beni ekleyebilirsiniz..
selam arkadaşlar konuyu hortlattım gene kusura bakmayın ama konunun basında verilen map tools bearing overlay kısımlarını internette bulamadım elinde olan paylaşırsa sevinirim tesekkurler
Ya arkadaşlar sh 5 oynuyorum 1. görevi tamamladım fakat 2. görevi alamıyorum şu polonyayı kuşatma planı olan görevi onu nasıl alıcam yardım lütfen
Silent Hunter 3 'ü seneler sonra tekrar kurdum çoğu şeyi unutmuşum! Bu yazılar büyük fayda sağlayacaktır. Teşekkürler
hocam merabalar..2007 yılında yazdığın bu yazı nefis olmuş ama bi sorun var..resimlerin hiçbiri açılmıyor..eğer bana bu konuda yardımcı olursan çok sevinirim..saygılar..
kardinalistK
kullanıcısına yanıt
dostum sen resimleri açabiliyomusun ? bende resimlerin olması gereken yerde minik yeşil işeretler çıkıyo ve resim görünmüyo
hattatsansalH
kullanıcısına yanıt
Maalesef 2007'de konuyu açarken resimleri yüklediğim hosting firması resimleri silmiş, ya da kapanıp gitmiş bile olabilir.
Çoğu şeyi unutmuşum , herşeye sıfırdan başlamam lazım...
hattatsansalH
kullanıcısına yanıt
Ben konuda 6 tane resim görebiliyorum senin sorunun cevabı mıdır bilemedim tabii ; Merchant Spotted ile başlayıp ok işaretleriyle 1 2 3 şeklinde yazılı resimler mevcut.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme