Şimdi Ara

Silent Hill F Türkçe Yama (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
7
Favori
11.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

İyiler ilk görüşte tanınmaz
  • oyun nasıl güzel mi

Hayallerle yaşayanı gerçekler öper.
  • Clypso,ya helal olsun valla adamlar bütün Oyunların çevirsini takır takır yapıyor.Makine çevirisi olsun nolucak yani sonuçda anlaşılıyormu anlaşılıyor ve gayetde iyi çeviriyor artık bazen ufak tefek hatalar oluyormu oluyor ama genel olarak İngilizce bilmeyen için anlaşılır oluyor herşey bu yüzden çok teşekkür ederim onlara.Onların sayesinde birçok oyunu rahatca oynadım ve haklarınıda ödemek istiyorum adamlar ücretide zorunlu tutmuyor gerçekden çok iyi bir iş yapıyorsunuz biz Oyuncular için.Tebrik ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AykutT291 -- 25 Eylül 2025; 11:8:33 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cemo94 kullanıcısına yanıt

Rica ederiz dostum, iyi oyunlar  

Geri dönüşün ve güzel sözlerin için teşekkür ederiz. Amacımız herkesin eşit şartlarda yamalara en hızlı ve en iyi şekilde ulaşması zaten, insanların işine yarıyorsa ve keyifli zaman geçiriyorlarsa bizim için yeterli. Rica ederiz, iyi oyunlar dostum  

Teşekkürler dostum, rica ederiz. İyi oyunlar  

Denedim hocam çalışıyor teşekkür ederim emeğinize sağlık hocam harikasınınız

bu eski spiderman 3 oyunu vardı onuda çevirir misiniz ilk filmin 3. oyunu absürt bi istek ama oynayasım geldi  hiç yapılmamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gabriel TR -- 26 Eylül 2025; 16:33:36 >

Rica ederiz, iyi oyunlar dostum  Dediğin spiderman oyunlarını hatırladım ama onlar steamde bile yok sanırım ve o oyunları bulmakta sıkıntıydı sanırım. Hani ilgimi çekerse bakarım ama yakın zamanda olacağını sanmıyorum. Şu an elimizde çok iş var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ps4 oyun alışverişlerim: iskender 86 Driveclub pri alındı; redow AC Unity sec alındı; ANIL007 the order sec alındı; classlord23 wolfenstein the old blood sec alındı; Toni-1903 wd sec alındı; Oliver-Queen nba 2k15 sec alındı; YusufKk469 gta5 plus sec hesap satıldı; hallos metro redux sec alındı; lucifer50 the order sec satıldı; bilalakman ac unity sec satıldı; LawlietRyuzaki the order sec ; lithium watch dogs sec satıldı ve daha fazlası takip edemedim artık :D
  • hagiosmann kullanıcısına yanıt

Beğenmene sevindim, rica ederiz  

AMD Ryzen 5 9600X | ASUS PRIME B650M-K | CORSAIR 32GB (2x16GB) Vengeance RGB 6400MHz CL36 | GIGABYTE GeForce RTX 5060 Ti GAMING OC 16GB GDDR7 | MSI 1TB SPATIUM M470 PRO | MSI MAG FORGE 121A | MSI MAG COREFROZR AA13 | MSI MAG A750BN 750W 80+ Bronze | SteelSeries Rival 3 Gen 2 | Logitech G213 | SteelSeries Arctis Nova 7 | ASUS ROG Strix XG259CS 24.5" 180Hz 1ms HDMI DP USB-C Adaptive Sync Pivot HDR400 FHD Fast IPS Gaming Monitör | Steam Deck OLED 1TB | LG 55" OLED C5 | Macbook Air M4 13"
  • Heather Mason kullanıcısına yanıt

Yönetici olarak başlatıp, üzerine kurabilirsiniz direkt sorun olmaz.

• Abi bu ceviri nasil bu kadar iyi olabiliyor? V1 olanini kullaniyorum hem de. Hani yapay zeka cevirisi demesen anlamam muhtemelen el cevirisi diye oynarim. Aylarca ceviri bekliyorduk eskiden su yapay zeka araclari muthis oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullandığımız sistemi sürekli geliştirmeye çalışıyoruz. Bu sayede çeviriler çok daha kısa süre de çok daha iyi kaliteye ulaşıyor. Elimizden geldiğince en iyi şekilde paylaşmaya çalışıyoruz. Beğeniyorsanız ne mutlu bize, rica ederiz. İyi oyunlar dostum  

• Hocam oyunu bitirdim. Tekrardan yamana övgülerimi dile getirmek istiyorum. Hani birisi yapay zeka demese resmi çevirisi dese inanırım. O kadar iyi ki, son yapılan tüm oyunların çevirisi çok kaliteli. Tekrardan elinize kolunuza sağlık. Gelecekte ki çıkacak yamalarınızı sabırsızlıkla bekliyorum.

AMD Ryzen 5 9600X | ASUS PRIME B650M-K | CORSAIR 32GB (2x16GB) Vengeance RGB 6400MHz CL36 | GIGABYTE GeForce RTX 5060 Ti GAMING OC 16GB GDDR7 | MSI 1TB SPATIUM M470 PRO | MSI MAG FORGE 121A | MSI MAG COREFROZR AA13 | MSI MAG A750BN 750W 80+ Bronze | SteelSeries Rival 3 Gen 2 | Logitech G213 | SteelSeries Arctis Nova 7 | ASUS ROG Strix XG259CS 24.5" 180Hz 1ms HDMI DP USB-C Adaptive Sync Pivot HDR400 FHD Fast IPS Gaming Monitör | Steam Deck OLED 1TB | LG 55" OLED C5 | Macbook Air M4 13"
  • Sadece orjinalde mi çalışıyor?

Edit: Olmayanda da Çalışıyor  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazar11 -- 28 Eylül 2025; 15:59:13 >

Öncelikle geri dönüşün için teşekkür ederim. Yamayı beğenmene sevindim. Bir kaç aydır sürekli geliştirdiğimiz sistem gerçekten çok başarılı sonuçlar veriyor. Üzerinde düzenlemeler de yapınca, gerçekten çok güzel sonuçlar çıktığını kendim oynarken de görüyorum. Sizlerden de böyle dönüşler almak bizi mutlu ediyor. Rica ederiz, şimdiden diğer oyunlar içinde iyi oyunlar dileriz  

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.