herkese iyi bayramlar öncelikle. yaklaşık bir ay önce 2. el fiesta almıştım. geçen gün ön cam full toz olmus görüşümü engelliyordu diye silecek suyu püskürttüreym temızlensın dedım ama su gelmedı sonra baktım ki deposu boş. gittim silecek suyu aldım 1litre hepsını ekledım. ardından oturdum koltuga tekrar denedim ve sonuc gene negatifti. tusa bastıgımda püskürtme cıhazından bir ses geliyor fakat cam suyu gelmıyor. acaba bır suredır hıc kullanılmadıgından hava falan yapmıs mıdır yoksa eski sahibi normal çeşme suyu kullanıp kireçlenmeye mi neden olmustur. ve sorunu kendım nasıl çözebilirim acaba
kireçlenme olmuştur deliklerine iğne ile acabilirisin
tavsiyem iğne ile açmadan önce kompresörlü hava ile temizle. Çnkü zorlarsan kanalları bozabilirsin. Eğer ses geliyorsa motorda bi sorun yoktur gibi. Su motorundan çıkan hortum siboblu bir küçük parçaya bağlanıyor sonra o parçanın diğer ucundan devam ediyor. O siboblu parça belirli aralıklarla kireçten solayı tıkanabilir. O parçaya kompresörlü hava tut açılmazsa değiştir. Fiyatı 10 tl dir.
dediğiniz gibi iğne ile biraz yokladım uclarını bi iki deneme sonra aktı. teşekkürler tavsiyeleriniz için =)
4 mevsim silecek suyunda silecek suyu antifirizi kullanırsan,donmayla karşılaşmayacağın gibi kanallarıda kireç yapıp tıkamayacaktır ve camını daha iyi temizleyecektir.