Şimdi Ara

Silecek kendi kendine çalışıyor, yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
6.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam, 2015 polo aracım var. Bugün arabayı kapalı otoparka koydum ve 6-7 saat sonra döndüm. Aracı ilk çalıştırmada silecekler çalışmaya başladı. Elim çarptı heralde diye düşünüp kontrol ettim fakat silecek off konumdaydı. Geri vitese takınca da arka silecek çalışıyor. Hız kademelerinde ve su fışkırtmasında herhangi bir problem yok fakat kapalı konumdayken orta hızda çalışıyor. Daha önce başına böyle bir durum gelen oldu mu ? Araştırdım biraz internette fakat kimse adam akıllı çözümü yazmamış.

• Oto elektrikci yolu gözükmüs, kendin yapmaya kalkma, duman çikarsa, bilki aracin elektroniklerini yaktin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilmiyorum ama ilk yapacağım şey aküyü söküp az bekleyip 1-2dk sonra takmak olurdu.

Yağmur sensörü yoktur sanıyorum.

• sahin1001 S kullanıcısına yanıt
    Yağmur sensörü yok hocam, şuanda fark ettiğim diğer elektronik aksamların hiçbirinde problem gözükmüyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • selamivural kullanıcısına yanıt
    oto elektrikçiye mi gitmeliyim yoksa servise mi

• Elektrikçiye git,muhtemelen sinyal kolu bozulmuş abi diyecektir gerçi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Agonize kullanıcısına yanıt
    Araban çok yeni sayılır, çoğu yerinde elektronik devreler kullanılmıştır. Oto elektrikçide falan riske girme, servisine yaptırırsan garanti olur, biraz fazla verirsin ama aynı arızayı tekrar yaşamazsın.

Araç eski olsa, kolaydı, kime gitsen yapardı, kendin bile söküp yapardın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Radyo kendi kendine açıldı :O
    5 yıl önce açıldı
    Kendi kendine çalışan silecek
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Muhtemelen kısa devre oluşmuş. Bu büyük bir ihtimalle ya sigorta kutusuna su girmesi gibi bir etken oluştu, ya da kabloları fare gibi bir hayvan kemirdi, ya da silecek kolunda bir kısa devre var, acilen oto elektrikçiye gitmeniz gerekiyor.

• Elektrikçi halleder, ama iyi bi elektrikçi olsun, kasap birine gitmeyin.

Servise git diyenler, silecek, silecek motoru, sinyal kolu vs değişimine hazır hissediyor herhalde kendini  

• Musallat olmuşlar da olabilir.

• Servis veya belli araç gruplarına bakan iyi elektrikçiler var, servisin avantajı daha hızlı teşhis koyabiliyorlar , iyi bir elektrikçi de direkt teşhis koyacaktır. Muhakkak bu araçlara bakmış biri olsun

neymiş sorun. çözdünüzmü

• mdindas kullanıcısına yanıt
    sileceği değiştik düzeldi, sanayide 1.5k ya hallettik işçilik dahil.

• Hocam aynı sorun bende de var arabadan soğudum resmen. sileceği değiştik demişsiniz de tam anlayamadim. Silecek kolu mu değişti?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iboshow15 -- 31 Ekim 2023; 19:27:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.