Şimdi Ara

silebilirsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isaac Mendez -- 19 Haziran 2008; 14:55:42 >

• orjinalle bi benzerliği yok
    rahatlıkla alabilirsin.
  • yorumları da alalım.bu fiyata diğer t-shirtler abuk subuk yazılarla dolu olabiliyor.
  • Alma bence. Belli oluyor zaten.
  • Bana önce orjinal giyeceğin varmı diye sorun
  • markası için almayacağım.o fiyata daha düzgün birşey göster o zaman.

ucuz & sahte rulezzzz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isaac Mendez -- 19 Haziran 2008; 13:21:10 >
  • orijinali 100 ytl civarı ona göre düşün ama kesinlikle Newyork magazası kalitesinde değil...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hesabımı silin.
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kalitesini s... et, çok belli etmesinde .
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheMilkyWay

kalitesini s... et, çok belli etmesinde .

ben giymedm hiç sahtesini ama giyenleri gördüm 100 metre oteden anlaşılıyor :D
  • yukarı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hazan

Alma bence. Belli oluyor zaten.

Geçen yaz Rex'e gidecektim trenden indim ve pazarın içinden geçtim mecburen,bir baktım adam t-shirt ler satıyor.O zamanlar bilmiyorum Abercrombie falan.Baktım 2 tane beyendim aldım tanesi 5ytl ye.Her neyse 1 senedir de giyiyorum beyenerek.Okula gittim bir keresinde serbest gündü.Arkadaslar waay falan dediler dedim nooluyo Abercrombie takılıoruz falan yoo falan dedim,etikete baktılar ulan Abercrombie işte falan dediler.Yani diyecegim soylemedıkten sonra cidden anlasılmıyor çakma falan oldugu ŞAHSEN benim aldıgım da oyle
  • Nedir bu marka takıntısı anlamıyorum ki arkadaş, alabileceğin kaliteli malı uygun fiyata buldun mu kaçırma.

Nedir yani illa aberchrome afedersiniz de en iyisi bu mu, bunu giyemeyince komplexe mi giriyorsunuz
  • insanın kendine yakışanı giymesinden güzel bir şey olabilir mi? armani olsa ne olur, damat olsa ne olur
    bir tişörte 5 lira da 200 lira da verilmesine de karşı değilim, yeter ki beğensin
  • 2 tane t shirt aldım ama kalite açısından orjinalı bir halta benzemiyor.tr de üretilen t shirtler bundan bin kat daha kaliteli.diğer ürünlerini bilmem.
  • sana zorla aber giy diyen mi var ben anlamıyorum bu mantığı sahtesini alcaksan hiç alma git onun yerine başka bişey al aber giymiyosun diye eziklik mi hissediyosun. en çok da bu sahte converse alanlara
  • Çakmayı yapandan yapanada değişiyor bazısı çok kaliteli yapıyor bazısı çok dandik.Bu arada bu markayı ilk defa duydum
  • ss yokmu :D
  • BENDE VAR ABERCROMBİE KAPŞÜNLÜ ORJİNAL BU KIŞ İNTERNETTEN ALMIŞTIM.

ARKADAŞIMDA DA SAHTE Bİ TANE VARDI. GÖRÜNTÜSÜNDE PEK FARK YOK GİBİ. AMA 3 YIKAMA SONRASI FARK GÖRÜNÜYOR.KUMAŞ KALİTESİNE YAKLAŞMAMIŞ BİLE.

AMA ONA RAĞMEN BEĞENDİYSEN GİT AL DERİM AMA ŞÖYLE BİŞEY WAR..

GEÇEN COLLEZİONE'NA GİTTİM FİAYTLAR DÜŞMÜŞ 10-13 YTL ARASI GÜZEL HEMDE KALİTELİ T-SHİRT BULABİLİRSİN..
  • quote:

Orjinalden alıntı: FoRuMuN_MaNYaĞı

BENDE VAR ABERCROMBİE KAPŞÜNLÜ ORJİNAL BU KIŞ İNTERNETTEN ALMIŞTIM.

ARKADAŞIMDA DA SAHTE Bİ TANE VARDI. GÖRÜNTÜSÜNDE PEK FARK YOK GİBİ. AMA 3 YIKAMA SONRASI FARK GÖRÜNÜYOR.KUMAŞ KALİTESİNE YAKLAŞMAMIŞ BİLE.

GEÇEN COLLEZİONE'NA GİTTİM FİAYTLAR DÜŞMÜŞ 10-13 YTL ARASI GÜZEL HEMDE KALİTELİ T-SHİRT BULABİLİRSİN..

SS isterük

• quote:

Orjinalden alıntı: ttsidewinder

quote:

Orjinalden alıntı: FoRuMuN_MaNYaĞı

BENDE VAR ABERCROMBİE KAPŞÜNLÜ ORJİNAL BU KIŞ İNTERNETTEN ALMIŞTIM.

SS isterük

BUNUN KIRMIZISI... BENDEKİNİ RESMİNİ ÇEKECEKTİM AMA KART OKUYUCUYU ARKADAŞIMA VERDİM!!

silebilirsiniz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.