Şimdi Ara

Şile Yolu Ümraniye Radara Dikkat (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
76
Cevap
3
Favori
17.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • walla arkadaşlar bugun tahsis ettim parayı 291 küsür lira para ödedim araç ticari hususi değil de mantıkken o aracın kamyonet sıfatını almasını anlam veremiyorum fiat doblo 1.6 multijet gören damperli sancak 50 km hız sınırı 391 tl yazık günah kime gidiyor bu paralar 86 ile gitmicem 50 ile gidicem ki ben orda radar oldugunu biliyorum arkamdan abimler başka arabayla geliyor onlara ikaz ediyorum radar var diye ben ona rağmen yiyorum bilmiyordum bu karayollarının veya trafikin veya devletin bu mantıkla bu araca 50 km hız koyacağını yazık günah haram olsun başkada birşey demeye gerek yok itiraz etmeden bu sistem hep böle devm eder...

Intel Core Haswell i7 4700QM || Nvidia GeForce GTX765M 2GB GDDR5 || 8 GB 1600MHz || 750 GB 7200RPM ||THX TruStudio PRO || 17.6" Full HD Non-Glare Type
    Killer Gaming Networking || Steel Series Keyboard || Logitech G500s Mouse || RAZER Goliathus Mouse Pad || Logitech G103 Keyboard || SteelSeries Siberia v2 Headset
  • Ne zamandan beri bar
    1 hafta falansa şahin parası bayılırız artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba; bende maalesef yıllardır kullandığım Şile Yolu - Ümraniye Mevkiinde ceza yedim. Hem de saat: 20:51'de 77 Km. hızla kullandığım araba kendi arabam olmadığı için ve hız sırının ticari araçlar için 50 Km. olacağını tahmin edemediğimden 391.-TL'lik ceza bana soğuk duş gibi geldi.

İşin kötü tarafı 1 Mayıs'da İstanbul'dan Ankara giderken 157 Km. hızla yediğim 391.-TL'lik 2. ceza 2 gün arayla toplam 782.-TL'lik ceza yemek beni bayağı terletti Allah'tan erken ödeme indirimi var (%25) bu sayede 586.50 TL ile yırttım Allah devletimize zeval vermesin!!!!

Şile otobanındaki radarı henüz kestiremediğim için artık Çavuşbaşını kullanıyorum

Hafta sonu da çoğunlukla motosiklete biniyorum.

https://store.donanimhaber.com/7c/27/4b/7c274b0abfd682e94516c97dc5326916.jpg
     Şile Yolu Ümraniye Radara Dikkat

• quote:

Orijinalden alıntı: lastresort78

Arkadaşlar merhaba; bende maalesef yıllardır kullandığım Şile Yolu - Ümraniye Mevkiinde ceza yedim. Hem de saat: 20:51'de 77 Km. hızla kullandığım araba kendi arabam olmadığı için ve hız sırının ticari araçlar için 50 Km. olacağını tahmin edemediğimden 391.-TL'lik ceza bana soğuk duş gibi geldi.

İşin kötü tarafı 1 Mayıs'da İstanbul'dan Ankara giderken 157 Km. hızla yediğim 391.-TL'lik 2. ceza 2 gün arayla toplam 782.-TL'lik ceza yemek beni bayağı terletti Allah'tan erken ödeme indirimi var (%25) bu sayede 586.50 TL ile yırttım Allah devletimize zeval vermesin!!!!

Şile otobanındaki radarı henüz kestiremediğim için artık Çavuşbaşını kullanıyorum

Hafta sonu da çoğunlukla motosiklete biniyorum.

https://store.donanimhaber.com/7c/27/4b/7c274b0abfd682e94516c97dc5326916.jpg
     Şile Yolu Ümraniye Radara Dikkat

77 ile cezamı olur ne saçmalık , beşiktaş tesislerinin oldugu yermi tam olarak.cezasıda çokmuş yazık günah

• Radarın yeri halen tespit edilemedi galiba ceza yiyen yiyene : )

Yine de uyarı için teşekkür ederim.

Tercümesi: Eşek koştu koştu koştu, suya düştü... Boğuldu!
  • Evet arkadaslar dun ve bugun radari net olarak gordum. 2 yolun ortasindaki alanda 1 adam duruyor ve elinde uzun bir cubuk ölçüm yapar gibi görünüyor. Arabalara dogru tutuyor.dun onunden 110 ile gectim. Dudullu cekmekoy sapagi yakinindaydi. Bugunde aksam donuste shell ve toyota hizasinda uskudara gidis istikametindeydi. Ve ayni kişi. Hizim gene 100 civarındaydı. O yolda 80 imkansız.trafik 100 civarı akiyor.

Çekeceğimiz var bu radardan.

DH 2006 Üyesi

2014 Renault Clio 4 1.5 dCI EDC 90 hp Icon - 2012 BMW 3.20d 184 hp M Sport

Geçmiş: 2015 Seat Leon 1.6 TDI DSG, 2012 Renault Fluence Dynamiuqe 1.5 dCI EDC 110 ps, 2007 Volkswagen Caravelle 2.5 TDI 174 ps, 2011 Renault Megané Sport Tourer 1.5 dCI, 2007 Mercedes Vito 111 CDI, 2012 Passat 1.4 TSI, 2001 Passat 1.9 TDI, 2009 Seat Leon 1.4 TSI, 2004 Hyundai Santa Fe, 2011 Volkswagen Caravelle 2.0 TDI, 2004 Seat Cordoba 1.4 TDI
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salih*

İlk defa böyle bir radar yöntemi duyuyorum.

Çekeceğimiz var bu radardan.

Bende ilk defa bu tarz bir radar sistemi duydum. Birde konu dışı belki ama eğer radar tabelası yok ise hız ölçümü ile ceza kesilemiyor bu yasa ile belirlenmiş bir durum, eğer bu tarz bir cezanız var ise itiraz hakkını var.

DH 2006 Üyesi

Geçmiş: 2015 Seat Leon 1.6 TDI DSG, 2012 Renault Fluence Dynamiuqe 1.5 dCI EDC 110 ps, 2007 Volkswagen Caravelle 2.5 TDI 174 ps, 2011 Renault Megané Sport Tourer 1.5 dCI, 2007 Mercedes Vito 111 CDI, 2012 Passat 1.4 TSI, 2001 Passat 1.9 TDI, 2009 Seat Leon 1.4 TSI, 2004 Hyundai Santa Fe, 2011 Volkswagen Caravelle 2.0 TDI, 2004 Seat Cordoba 1.4 TDI
  • quote:

Tabela var hocam yolun çeşitli yerlerinde.

Emniyet şeridi için değil mi o tabela?

Orijinalden alıntı: kubilaymen78

Evet arkadaslar dun ve bugun radari net olarak gordum. 2 yolun ortasindaki alanda 1 adam duruyor ve elinde uzun bir cubuk ölçüm yapar gibi görünüyor. Arabalara dogru tutuyor.dun onunden 110 ile gectim. Dudullu cekmekoy sapagi yakinindaydi. Bugunde aksam donuste shell ve toyota hizasinda uskudara gidis istikametindeydi. Ve ayni kişi. Hizim gene 100 civarındaydı. O yolda 80 imkansız.trafik 100 civarı akiyor.

o adamı bulup radarını ,neyse ağzımı bozmıyayım bu tuzakçı ahlaksızlar için.

DH 2006 Üyesi

• quote:

Tepeüstü - Çekmeköy istikametinde, Nevzat Demir tesisleri karşısında sağda büyük bir tabela var. Otomobil 80, Diğer araçlar 50 diye belirtmişler.

Onu biliyorum ben şundan bahsettim, "bu yolda radarla hız kontrolü yapılmaktadır". Tarzında bir tabela olması lazım, yani bu tabela olmadan kesilen cezaya itiraz ederseniz, ceza iptal olabilir. Hatta bunu forumdan bir arkadaş yapmıştı, cezasını iptal etmişti.

Orijinalden alıntı: derniere

quote:

Tepeüstü - Çekmeköy istikametinde, Nevzat Demir tesisleri karşısında sağda büyük bir tabela var. Otomobil 80, Diğer araçlar 50 diye belirtmişler.

Onu biliyorum ben şundan bahsettim, "bu yolda radarla hız kontrolü yapılmaktadır". Tarzında bir tabela olması lazım, yani bu tabela olmadan kesilen cezaya itiraz ederseniz, ceza iptal olabilir. Hatta bunu forumdan bir arkadaş yapmıştı, cezasını iptal etmişti.

Üzerinde sadece "Radar" yazan tabelalar var birkaç tane. Hatırladıklarımdan biri Ömerli mevkiinde.

DH 2006 Üyesi

• Salih* kullanıcısına yanıt
    Bende gecen hafta ayni mevkide 98km hizla radara girmisim 189tl ceza geldi.

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

O yolda 80 ile gidecek var mı ? Ya orası yokuş aşağı bir kere ALLAH aşkına hangi akıl ile yapılır bu ? Millete zorla fren yaptırıp o trafiği iyice felç edecekler zaten akşamları kitleniyor hep oralar .

Orası şehir içi değil resmen 4 şeritli yol orası ayıp günah hadi Taşdelen Madenlerin oraya koy anlarım .

Çok doğru söylediniz. Bazı noktalar o kadar önemli ki, radarı koyup iyice yavaşlatıyorlar. Bile bile lades gerçekten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.